Főmenü Termékeink
Blog

5 egyszerű diéta, ami átformálja a tested

Szeretnél megszabadulni pár kilótól, esetleg belevágnál egy átfogó diétába? Nem hagyhatod ki a mozgást, de diéta nélkül semmire nem mész. Ezekkel a kipróbált fogyókúrás módszerekkel gyorsabban és könnyebben célba érsz, mint hinnéd!

1. Az Expressz Diéta – ha gyors eredményt akarsz

A ketogenikus hatású Expressz Diétával villámgyorsan, 5 nap alatt gyakran egy ruhaméretet is fogyhatsz. Ennél tovább, akár 20 napon át is tartható, sőt, az igazán elszántak egy kis szünet után újra belevágnak. Egy biztos: határozottan le lehet fogyni vele.

Expressz Diéta – ha gyors eredményt akarsz

Mi fog történni? Eszel és fogysz. Mit kell tenned? Számolj 20-ig! 5 nap alatt napi 4 kötelező étkezéssel, 3 perc alatt elkészíthető laktató ételeket fogsz enni. Vitaminok, ásványi anyagok, tápértékek tekintetében felér egy 2000 kalóriás hagyományos étkezéssel, mégis csak 850 kalóriát tartalmaz majd egy napod! Egyedüli kikötés, hogy ne keverd az egyes napszakokra való ételtípusokat – az ízeket ezen belül már Te választhatod ki.

  • Reggeli? Zabálni valóan finom: édes zabkása valódi gyümölcsdarabokkal.
  • Ebéd és vacsora? Sűrű, gazdag, erőt adó levesek.
  • Napközbeni étkezés? Édes koktél a nap bármely szakában.

2. Kalory Emergency® – ha össze-vissza eszel

Légy most őszinte magadhoz, és válaszolj erre az egyszerű kérdésre: Mi az oka a súlyfeleslegednek? Lehet, hogy a folytonos rohanás, a rendszertelen étkezés (ráadásul a legrosszabbul időzített időpontokban), nassolás, vagy kényszeres evés, rejtélyes zsírraktározás a válaszod? Ha igen, látványos testátalakításban lesz részed a Kalory Emergency®  segítségével.

Össze-vissza eszel? Kalory Emergency®!
Ez a Nopal alapú fogyókúrás tabletta 4-féle oldalról támogatja a súlycsökkentést. Fontos, hogy nincs mellékhatás, az összetevők természetesek, engedélyezettek és hatásukat klinikai tesztek is alátámasztják. Ha társadul választod, ez a 4 mankó segíti majd a fogyásod:

  1. Folyamatosan a zsírégető zónában tart.
  2. Felszívódás nélkül kivezeti a zsírokat az emésztőrendszeredből.
  3. Csökkenti az együtt elfogyasztott ételek GI-értékét
  4. Jelentősen csökkenti az étvágyat


3. Vegán Bélradír Plusz – a bélfóra egyensúlyáért

Vegán Bélradír Plusz olyan, számunkra emészthetetlen prebiotikus rostokat tartalmaz, melyekkel kizárólag a vastagbelünkben élő zsírégetéssel és cukorfeldolgozásssal foglalkozó bélbaktériumok táplálkoznak. Ezek a probiotkumnak nevezett akik rövid láncú zsírsavakká, például vajsavvá fermentálják ezeket a rostokat. A vajsav táplálja a vastagbél sejtjeit, növeli a bélbolyhok méretét, fokozza a belek áramlását, ezzel pedig a széklet távozását is. A rostok fogyasztása csökkenti a vérnyomást, a  "rossz" koleszterinszintet és az érelmeszesedés megjelenésének kockázatát, megszüntetni az olyan problémákat mint a puffadás, hasmenés és a székrekedés

Vegán Bélradír Plusz

4. Puridren és Lipo+ Koncentrátum – ha körte és alma típus vagy egyszerre

Állj a tükör elé kérlek, és vizsgáld meg magad: hova hízol jobban? Ha a hasadra, törzsedre, csípődre, akkor alma típus vagy. Ha a combod, popsid terebélyesedik jobban, akkor körte. Ha mindkét eset igaz rád, máris belevághatsz egy anyagcsere-serkentő ivókúrába. Ígérem, egyszerű, élvezetes és hatékony fogyókúra lesz.

Méregtelenítő és haslapító fogyókúra egyszerre.
Mit kell tenned? Végy magad elé 2 másfél literes ásványvizet. Egyikbe tölts egy kupak Lipo+® főzetet, a másikba pedig egy kupak Puridren® főzetet, és iszogasd meg őket egész nap. Ennyi az egész. Ezek a főzetek még úgy is, hogy visszahígítod vízzel, 10-12-szer erősebbek, mint ha például egyszerre elkezdenél teázni minden benne található gyógynövénnyel. Miért? Mert ezek remekbeszabott, ütős koncentártumok!

Lipo+ Koncentrátum®
Alig eszel, mégis hízol? Megszünteti a „Mindent elraktározok a gazdámnak” anyagcserét, természetes béltisztító és bélflóra újraépítő, ami megszabadít az úszógumiktól, kiálló hasfaltól. Gyógynövényei fellazítják a megkövesedett bélsárt, ami így könnyen, természetes úton távozhat a szervezetből. A bélflóra egyensúlyának visszaállítása érdekében prebiotikus rostokat tartalmaz. Fokozza a bakteriális lebontást, kiűzi a bélgázokat.

Puridren Koncentrátum®
Lúgosít, méregtelenít, felszámolja a cellulitiszt, leolvasztja a súlyfelesleget, megszabadít az öregítő savaktól, salakanyagoktól. Gyógynövényekkel és növényi klorofillokkal ható természetes koncentrátum, amely a népgyógyászatból is ismert 12 gyógynövény hatóanyagaival dolgozik. Mindegyike egy-egy kiválasztó szerv méregtelenítéséért felelős. Anyagcsere-serkentő összetevői nem csak megkötik, de ki is vezetik a szervezetből a savakat, méreganyagokat, azelőtt, hogy újra raktározná a szervezet.


5. Gabonadiéta – fogyókúra és fiatalító kúra egyszerre

Ezt a szépítő, karcsúsító 7 hetes Gabonadiétát a legjobb természetgyógyászok már tanítják; de annyira sikeres, hogy enélkül is terjed szájról szájra. Számomra a kör akkor zárult be, amikor nekem is lelkesen ajánlgatta valaki, aki láthatóan fogyott, megfiatalodott, megszépült tőle. Kattints ide, és pontosan megtudod mit kell tenned:  >>>

Gabonadiéta – fogyókúra és fiatalító kúra egyszerre

A LÉNYEG
✤Gyorsan, könnyen elkészíthető, teljesértékű étrendet nyújt
✤Nem kell éhezni, sőt, naponta 5-ször is enned kell
✤Rendkívül ízletes: ötvözi a makrobiotikus alapokat a magyar konyha ízvilágával.
✤Lúgosító, méregtelenítő fogyókúra, amely beindítja a regeneráló és öngyógyító folyamatokat.


+ 1 TIPP: Kell a magnézium – ha sóvárogsz a csoki után

A magnéziumhiányról a legtöbb embernek a görcsbe ránduló vádli vagy a feszült, kimerült idegállapot jut az eszébe, holott a fogyást is akadályozza, ugyanis a magnézium elengedhetetlen a szervezet zsírégetési folyamataihoz.
Az elégtelen magnéziumbevitel gyakran okoz sóvárgást a csokoládé iránt, ennek az az oka, hogy a kakaó szárazanyagban nagy mennyiségben található magnézium. Sokszor az éjjeli lábizomgörcsök is az ásványi anyag hiányát jelzik, illetve a különféle alvászavarok is utalhatnak erre.

Vegán magnézium + aktív B6-vitamin

Milyen magnéziumot szedj?

A magnézium-biszglicinát olyan szerves magnézium formula, ami a legérzékenyebb emésztőrendszerű embereknél sem okoz olyan kellemetlen mellékhatásokat mint amilyen például a hasmenés. Ráadásul ez a kapszula a magnézium mellett aktív B6-vitaminnal (piridoxál-5-foszfáttal) is dúsított.

Kérdésed van? Csak egy kattintásra vagy a választól, gyere át a Kérdezz-felelünk oldalra!

Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® EXPRESSZ Diéta Program 5 napos – antikatabolikus ketogén diéta csomag Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
zsuzsa
a puridren és a lipo+ meg a Kalory tabletta együtt tavaly tavasszal nekem bejött. és nem is jöttek vissza a kilók egy jódarabig de most már megint túl sok minden megeszek úgyhogy el kell kezdenem újra ezeket.
dinaedina
bizony itt a nyár :) Én május 1-én kezdek diétázni :) A Lipo + Puridren biztos bent lesz a segítségek között, a többit még megálmodom :)
Zsanett
A legjobbkor olvasom ezeket a tippeket, épp nézelődtem az oldalotokon emiatt. Most már pontosan tudom mit vegyek egyek és tegyek. Remélem beválik mert mindjárt itt a nyár :D
Andi_
ezek közül a gabonadiéta a kedvencem. minden évben megcsinélom egyszer , és vele egyidőben tartok egy puridren és lipo+ kurát is , nagyon klassz ez a kombináció , próbáljátok ki
sarah
De jó!! :) köszi!
Kiss Marcsi
A négyes a bnekem való szoktam is inni mind kettőt!
Jul
Rendeltem ebből a körte-alma kombinációból, pénteken jött meg, hétvégén már ittam is ha jól számolom nyár közepére már hatása kell legyen. Izgi nagyon…
Buny
A kalory és a zöld kávé, együtt, nekem ez bevált!
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.