Főmenü Termékeink
Blog

5+1 legjobb haslapító kivonat

Teszteltük a haslapító tápanyagokat, íme a TOP 5+1!

Már szokásunkká vált, hogy teszteljük a hatóanyagokat! Megvizsgáltuk a természetes zsírégetőket és a természetes bőrfiatalítókat is, most pedig úgy döntöttünk, hogy a haslapító kivonatok következnek! A következő 5+1 természetes hatóanyag hozzájárul a hasi zsírszövet és a has-csípő körtérfogat csökkentéséhez. Érdemes velük megismerkedned, ha valóban lapos hasat szeretnél.

Az 5 legjobb haslapító kivonat

Az 5 legjobb természetes tápanyag, amitől lapos lesz a hasad

1. Probiotikumok

Nincs lapos has egészséges bélflóra nélkül! Ezért kerülhettek a ranglista első helyére azok a probiotikumok, amelyek elengedhetetlenek a bélflóra regenerálásához.

A bélflóra ugyanis akkor van egyensúlyban, ha 80%-os többségben élnek ott a mikroorganizmusok, és 20%-os kisebbségben az olyan patogének, mint pl. a Candida gomba, vagy az E. coli baktérium. Ez az egyensúly azonban igen gyakran felborul! Ha a patogének kerülnek többségbe, az olyan kellemetlenségekkel jár együtt, mint a hasmenés, a székrekedés, vagy éppen a puffadás, ami a hastérfogatot is megnöveli. Mit tehetünk ilyenkor? Duzzasszuk fel a hasznos baktériumok mennyiségét!

ANATUR TIPP! A Natur Tanya® Megabiotikum a napi adagban 120 milliárd CFU élőflórát (!), 12 féle baktériumtörzset (Lactobacillusok/Bifidobaktériumok) és galaktomannán típusú, fermentált PHGG rostot tartalmaz.  Hozzájárul a gyomor-bélrendszer egészségéhez és a bélmikrobiom egyensúlyának visszaszerzéséhez.

2. Galaktomannán típusú prebiotikus rost

Mivel a probiotikumok nélkülözhetetlenek a lapos hashoz, a prebiotikumok pedig az ő kolonizálódásukat segítik, ezért a haslapító tápanyagok sorában második helyre kerültek a galaktomannán típusú prebiotikus rostok.

A prebiotikus rostok gyarapítják a mikrobiom hasznos bélbaktériumait, és kiveszik részüket a testsúlycsökkentésből is, különös tekintettel a hasi zsírszövetre. Ráadásul, a galaktomannán típusú rostok jól tolerálhatóak, még az érzékeny bélrendszer számára is, a fogyasztásuk gézképződés nélküli, nem jár puffadással, székrekedéssel, hasmenéssel, és még a vércukorszintet is segítenek kontrollálni.

ANATUR TIPP!vegán gyomor - és bélbarát rostot indiai guarbabból enzimatikusan fermentálták,  a Monash Egyetem LOW FODMAP tanúsítványával rendelkezik, ezért azok számára is tökéletes megoldás, akik IBS-el vagy SIBO-val küzdenek.

Galaktomannán típusú prebiotikus rost

3. Rövidláncú prebiotikus rost

Csupán egy hajszál választja el a második helytől a rövidláncú prebiotikus rostokat. Az ok, amiért a harmadik helyre szorultak, hogy pl. érzékeny bélrendszer esetén a fogyasztásukat korlátozni kell.

A rövidláncú (FOS) prebiotikus rostok fő feladata, hogy a hasznos bélbaktériumokat kolonizálják, ezzel helyreálljon a bélflóra egyensúlya. Megnövelik a hasznos baktériumok biomasszáját, ami azt jelenti, hogy a bélsár mennyisége is megnövekszik. Mivel a rostok vizet szívnak fel a belekből így még tovább növekszik a bélsár mennyisége, ami segíti annak a kiürülését is. Ugye már tudod, hogy a bélflóra egyensúly és a salakanyagok kivezetése mit eredményez? Így van! Lapos hasat!

ANATUR TIPP! A Vegán bélradír plusz nem csak rövid láncú fruktooligoszacharidot, de másik két prebiotikus rostot (almahéj pektin és akáciarost) is tartalmaz, melyekkel a vastagbél hasznos baktériumai táplálkoznak. A rostkomplex fokozza a méregtelenítést és csökkenti a zsigeri zsírok mennyiségét, különös tekintettel a has és derék körtérfogat méretére.

4. Béltisztító gyógynövények

A lapos hashoz elengedhetetlen, hogy megszabaduljunk attól, amire már nincs szükségünk! Ezért a haslapító tápanyagok közötti versenyben a 4. helyen következnek azok a gyógynövények, melyek elősegítik a béltisztítást.

Tudtad például, hogy egy átlagos életet élő 35 éves ember bélrendszerében akár 1,5 kg „megkövesedett” bélsár is lehet? Ez pedig nemcsak az emésztést lassítja, görcsöket és puffadást okoz, hanem gyulladásoknak lehet a kiindulási pontja, és bizony a hasat is kitolja. Az olyan gyógynövények, mint az édesgyökér, a kamilla vagy a citromfű, nemcsak az emésztést javítják, de a „megkövesedett” bélsár fellazításában és kivezetésében is segítenek.

ANATUR TIPP! A Lipo+ koncentrátumba 12 gyógynövény kivonatot és prebiotikus rostot sűrítettek, hogy igazi „haslapító koktélként” segítsen elérni céljaidat! Alkalmazása nagyon egyszerű! Csak oldj fel belőle egy kupaknyit másfél liternyi vízben, és ezt fogyaszd napközben.

Az 5 legjobb természetes tápanyag, amitől lapos lesz a hasad

5. Májtisztító gyógynövények

A béltisztító gyógynövényeket a listánkon a májtisztító gyógynövények követik, hiszen a máj állapota szoros összefüggést mutat a hasi zsírszövettel és a has-csípő körtérfogattal!

A máj nem megfelelő működését, telítettségét jelzi többek között a puffadás, a kiálló gyomorfal, hasi puffadás, és az úszógumik a has körül. Főleg, ha ezektől sehogy sem tudunk megszabadulni, akkor el kell gondolkoznunk egy májtisztító kúrán.

ANATUR TIPP! A Hepa Detox koncentrátum 12-féle célzott összetevője májméregtelenítő gyógynövényeket és vitaminokat egyesít, ami elősegíti az emésztést, csökkenti a puffadást, fokozza a máj működését, és regenerálja a májsejteket.

+1. A Jolly Joker: a fermentált fekete fokhagyma kénes fitovegyületei

A fermentált fekete fokhagyma vízoldékony kénes vegyületei természetes antibiotikumként fokozzák a szervezet ellenállóképességét. De ez nem minden! Az erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyületek (mint amilyenek a S-allil-cisztein, a 5-hidroximetil-furfurol) hozzájárulnak a bélflóra egészségéhez, fertőtlenítik az emésztőrendszert, támogatják a koleszterintszint, szabályozzák a vércukorszintet és a máj egészségét, így pedig hatékonyan segítik elő a hasi zsír csökkentését. Kombináld a fenti kiegészítők bármelyikével, hogy még jobb eredményt érhessél el!

ANATUR TIPP! A Natur Tanya® Fermentált fekete fokhagyma kapszula 400 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, mely S-allil-ciszteinre standardizált (400 mcg).

Ne felejtkezz el az alapokról sem!

Ez az 5 lépés a lapos hashoz elengedhetetlen!

Nézz körül a webáruházunkban
VEGÁN BÉLRADÍR PLUSZ DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
Kedves Tóth Istvánné!

A diéta és az életmódváltás alapvető ilyen esetben, de ezt biztosan te is tudod. A fenti bejegyzésben szereplő étrend kiegészítők nagy segítséget tudnak ebben nyújtani, a színessel szedett szövegre kattintva tudsz róluk bővebben olvasni.
Ilyen problémák és orvosi kezelés mellett azonban a protokoll szerint a kezelőorvossal kell egyeztetni a használandó étrendkiegészítőkről, illetve arra is biztatlak, hogy keress fel dietetikust és gyógytornászt, akik személyre szabottan tudnak neked olyan programot összeállítani, ami a legmegfelelőbb számodra.
Gondolatébresztőnek, iránynak tehát a fenti készítményeket javaslom.
Azért itt válaszolok az itt feltett kérdésekre, hogy akik az oldalunkat böngészik, ne csak a kérdéssel találkozzanak, hanem a válasszal is, hátha számukra is hasznos lehet.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Tóth Istvánné
Véleményem még nincs, de amit itt olvastam, nagyon szimpatikus.(Haslapító)Én Tóth Istvánné vagyok, 74 éves.Nekem sem kevés ez a kor, de azért még nem írnám le magam.Mióta túljutottam a változó koron, hasi problémám van.Úszógumi, mi egyre jobban zavar.164 magas és 81 kg.Lehet ez másnak nem sok, de a lábaimnak egyre nehezebb cipelni.Érzem, hogy sok fölösleges "potyázót" cipelek, amitől sosem késő megszabadulni.Azon kívül van nekem egy nagy rekeszsérvem, ami azt jelenti, hogy a gyomor 60-70 százaléka fent van a mellkasba.Úgy gondolom, ha letudnék fogyni 10-15 kilót, talán magától is visszatalálna és nem kellene műteni.Az anyagcserém is hagy kívánni valót maga után, így azt gondolom ezt meg kellene próbálnom.Nagyon hálás lennék, mert 45 éves koromtól kúszik fel ez a "szörnyeteg", és hagyja hogy cipeljem.Bízom benne, mielőtt "hazatérek", még megtapasztalhatom a könnyebb testsúly érzését.Ehhez kérném az Önök segítségét.Csodás napot, kellemes hétvégét kívánok.Üdvözlettel Tóth Istvánné.Ha kérhetném az e-maira küldjék a választ.Köszönöm.
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.