Főmenü Termékeink
Blog

4 otthoni tuti tipp narancsbőr ellen!

Szerkesztő: Somogyi Rita

Otthoni tuti tipp narancsbőr ellen!

Összegyűjtöttük Neked a négy legnagyszerűbb segítőtársat a narancsbőr elleni harchoz!

4 otthoni tuti tipp narancsbőr ellen!

1. Vízvisszatartás és narancsbőr?

Leszámol vele a Diurerbe® gyógynövény koncentrátum!  

A vízvisszatartás és a narancsbőr természetüktől fogva összefügg! Leggyakrabban hormonális egyensúlyvesztés esetén figyelhető meg nőknél, hogy több vizet tartanak vissza. Ez a víztöbblet nem csak a lábakon, combokon, de a hason, csípőn és karokon is megjelenhetnek. A vízvisszatartás többlet salakanyaggal is párosul, ami narancsbőr formájában mutatkozik meg.

Miért fontos most erre különösen figyelned? Mert a kevés mozgás, kiváltképp, ha az kevés folyadék- és fokozott szénhidrátbevitellel is párosul, ugyanezt idézi elő.

Ha visszatartod a vizet adj étkezéseidhez Diurerbe® koncentrátumot. A természetes vízhajtó, anyagcsere fokozó és salaktalanító növényi összetevők szépen szálkásítják majd vonalaidat. Nyárra pedig a narancsbőröd is elfejtheted.

Bővebben itt olvashatsz róla

diurerbe-italkoncentratum-es-tabletta.jpg


2. Nyirokpangás? Gyenge kötőszövet?  

Kötőszövet edző, kollagénes Gambe Slim® főzet!

Nincs mese, van aki gyenge kötőszövettel születik. És vannak olyanok is, akik sokáig nem foglalkoztak a narancsbőrükkel. Így vagy úgy, amikor makacs a cellulit, lelassul a nyirokáramlás, és megnő a kollagén lebontás. A Gambe Slim® a napi adagban 1500mg kollagénnel siet ebben az esetben segítségedre, míg a főzet gyógynövény kivonatai a nyirokkeringés és vérkeringés fokozásával segítenek legyűrni a problémát.

A koncentrátum hozzájárul a combok körterületének csökkentéséhez, szálkásításához, és fokozza a narancsbőr ellenes kúrád eredményességét is!

Készülj a nyárra! A rövid nadrágok és a lenge ruhák ugyanis meg fogják mutatni, hogy mivel töltötted az időt a karanténban. Ha Gambe Slim®-et fogyasztasz, nem lesz takargatnivalód!

Bővebben itt olvashatsz róla 

Narancsbőr ellen Gambe Slim


3. Feszesítsd és formáld a problémás területet helyileg is!

Zsírégető, alakformáló Chili gél

A termo hatású Chili gél szalonminőségben kínál otthoni narancsbőr és helyi zsírpárnák elleni kezelést. A chili paprikában lévő kapszaicin serkenti a vérkeringést, javítja a kötőszövetek vérellátását, és segít megszabadulni a kötőszövetekben felhalmozódott méreganyagoktól. Az a nagyszerű ebben a zselében, hogy felkenést követően azonnal látható a feszesítő hatása! Persze a tartós eredményekhez itt is kúraszerű használatra van szükség.

A benne található csilipaprika hatóanyag, a kapszaicin vérbőséget okoz, ami nem csak a narancsbőrre, de a helyi zsírpárnákra is hatással van. Turbózd fel vele az otthoni edzésedet, de akár munka közben, vagy nagytakarításhoz is felkenheted.

Ne felejts el mellette többet inni! Legyen ami kimossa a felszabadított salakot. 

Bővebben itt olvashatsz róla

Feszesítsd és formáld a problémás területet helyileg is!

4. Tekercselj, hogy tovább fokozd az eredményeket!

Speciális, lélegző testtekercselő fólia

Van már belső és külső kezelésünk is a helyi zsírpárnák és narancsbőr ellen. De még ezt is lehet fokozni! Miután felkentük a chili gélt, tekercselhetünk is. Méghozzá  speciális, lélegző, kozmetikai fóliával.

A fólia nagy hőt képez, amivel a hatóanyagokat mélyebb rétegekbe préseli. És, hogy miért nem elegendő egy sima háztartási fóliát használni? Nos azért, mert ennek a fóliának a felszínén, apró, szemmel alig látható aprócska lyukak találhatók, amelyek épp annyira engedik szellőzni a bőröd, amennyire szükséges a pakolások hatóanyagainak mély felszívódásához, míg a háztartási fólia alatt egyszerűen csak befülled a bőr.

Bővebben itt olvashatsz róla

Vesd be a külső és belső kezeléseket együtt!

Tekercselj, hogy tovább fokozd az eredményeket!

Mit tehetsz még a makacs cellulit ellen?

  • Változtass az étrendeden! Kerüld a finomított szénhidrátokat, fehér cukrot, feldolgozott élelmiszereket!

  • Mozogj rendszeresen! Legalább heti 3x1 órát!

  • Ellensúlyozd a stresszt! – Meditálj, sportolj, alkoss, lazulj el!

  • Igyál bőségesen! – 20 testsúlykilogrammonként 1 liter víz, ez legyen a napi adag!

  • Támogasd meg a májad működését! – Hogy megszabadulj a salakanyagoktól!
Nézz körül a webáruházunkban
Natur Tanya® 5 ujjas, radírozó, vérkeringést serkentő Masszázskesztyű 1PÁR. Arcra, testre egyaránt. Akció

Natur Tanya® 5 ujjas, radírozó, vérkeringést serkentő Masszázskesztyű 1PÁR. Arcra, testre egyaránt.

1 295 Ft
995 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 995 Ft
Natur Tanya® 60 napos Gambe Slim® Szép lábak kúracsomag. Ivókúra a karcsú, narancsbőr mentes lábakért, kollagénnel! 3*500ml Akció
Zsírégető Chili Csomag - Natur Tanya® Chili tabletta és Chili gél Akció
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
Kedves MAKSZIN-TÜRK ÉVA!

Amennyiben a narancsbőr felszámolása a cél, úgy egyértelműen a Gambe Slim®-et ajánlom figyelmedbe. Ez a főzet ugyanis nemcsak napi 1500 mg hidrolizált kollagént tartalmaz, hanem nyiroktisztító összetevőket is, ami miatt célzottabb kiegészítő lehet számodra.

Ugyanakkor, a benne lévő kollagén peptidek ízületeidre, porcaidra és jó hatással lesznek. Bátran egészítsd ki a kollagén „kistestvérével” a fermentált hialuronsavval is a kúrád, hogy még jobb eredményeket érhess el.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
MAKSZIN-TÜRK ÉVA
Most készülök rendelni tőletek,de egy dologban elakadtam. A cél a narancsbőr javítása lenne,ehhez a Gambe Slimet rendeljem vagy a Kollagén Facelift is jó? Olyan kollagént szeretnék ami az ízületekre,polcokra is jó.
Nagyon köszönöm előre is a választ.
Aczel Annamari
a diurerbe-chili már bevált, épp most rendeltem újabb adagot, készülök a nyárra, lesz, ami lesz!
Berkes Anita
január óta használom őket, csillagos 5-ös, ha rendben van az étkezés és egy kicsi mozgás, akkor ezek a késztmények aranyat érnek
Lónárt Mónika
tényleg jók, a chillit+fóliát és a diurerbét használom, a gambe slimet, meg tavaly ittam az is nagyon jó, ajánlom
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.