Főmenü Termékeink
Blog

3+1 tavaszi szépítő arcpakolás

Címkék: Haj/Bőr/Köröm
Szerkesztő: Somogyi Rita

3+1 tavaszi szépítő arcpakolás

Ragyogj te is a tavaszi nappal együtt!

Tavasszal a természet éledésével, Mi magunk is vágyunk a felfrissülésre. Hol máshol kezdhetnénk a megújulást, mint az arcbőrünkön? 3+1 tavaszi arcpakolást mutatunk, amihez csak néhány hozzávaló,  és ½ óra „Énidő” szükséges. Az eredmény pedig önmagáért beszél: friss, üde, fiatalos arcbőr.

3+1 tavaszi arcpakolást mutatunk, amihez csak néhány hozzávaló és fél óra „énidő” szükséges. Az eredmény pedig önmagáért beszél: friss, üde, fiatalos arcbőr.

Első lépés: alapos mélytisztítás

Most le magadról a tél nyomait, lúgmentes színszappannal! Ezt a szappant 2000 éve változatlan, kézi technikával állítják elő, nem tartalmaz színezőket, mesterséges illatanyagokat, és még az érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

1, Kurkumás arcradír és pakolás Indiából

Hozzávalók:

Sohasem tudtad, hogy mi az indiai nők szépségének titka? Az egyik biztosan az, hogy ismerik a kurkuma bőrszépítő, hámlasztó hatását. A parajdi sós, zabpehelylisztes keverék kíméletesen szabadít meg az elhalt hámsejtektől, a méz és a szőlőmagolaj pedig táplálja a bőrt.

ohasem tudtad, hogy mi az indiai nők szépségének titka? Az egyik biztosan az, hogy ismerik a kurkuma bőrszépítő, hámlasztó hatását. A parajdi sós, zabpehelylisztes keverék kíméletesen szabadít meg az elhalt hámsejtektől, a méz és a szőlőmagolaj pedig táplálja a bőrt.

Ha problémás, zsíros a bőröd, akkor kiegészítheted a keveréket 5 csepp, magas terpén tartalmú teafa olajjal, mely antibakteriális hatásának köszönhetően kiválóan fertőtlenít.

A száraz bőr kezelésére víz helyett inkább rózsavizet adj a keverékhez. Vízhiányos bőröd pedig hálás lesz, ha a vizet uborkalés vízre cseréled le.

Keverd össze a masszát, kend a bőrödre, hagyd fent kb. 20-30 percig, majd nedves kézzel, kis körkörös mozdulatokkal kezd el lemosni.

2, Pihentető, simító zabpelyhes arcpakolás

Amire szükséged lesz:

  • 30 gramm zabpehelyliszt
  • 2 evőkanál natúr joghurt
  • 2 evőkanál méz
  • 1 tojás fehérje
  • víz
Melegítsd fel a vizet, és 1 dl-t adj belőle a zabpehelyhez! Hagyd egy kicsit állni, majd add hozzá a további összetevőket. Ellenőrizd, hogy

Melegítsd fel a vizet, és 1 dl-t adj belőle a zabpehelyhez! Hagyd egy kicsit állni, majd add hozzá a további összetevőket. Ellenőrizd, hogy kézmeleg-e a massza, és már kenheted is az arcodra. 20 perc után mosd le. A különbség szemmel látható lesz.

3, Bőrfiatalító máriatövis maglisztes arcpakolás

Hozzávalók:

Addig keverjük a hozzávalókat, amíg egy kenhető pasztát nem kapunk. 15-20 percig hagyjuk hatni az arcunkon , majd öblítsük le.

1 evőkanál méz vagy joghurt 1 teáskanál máriatövismag liszt

+1, Szépítő Holt-tengeri iszapos pakolás

Ha még az előbbieknél is egyszerűbb és 100%-ig természetes arcpakolásra vágyunk, akkor a holt-tengeri iszap az, amire szükségünk van. Minden bőrtípusra használható ez az iszap, tisztítja, simává és fiatalossá varázsolja arcbőrünket. Ismert kiegészítő kezelője lehet olyan bőrbetegségeknek, mint amilyen a pikkelysömör (pszoriasis), ekcéma és bőrgyulladások.

Minden bőrtípusra használható ez az iszap, tisztítja, simává és fiatalossá varázsolja arcbőrünket

Fokozhatjuk a hatást

Arcpakolás után hidegen sajtolt csipkebogyómag-olajjal vagy eredeti, marokkói argán olajjal hidratáljuk arcbőrünket. Ezek az olajok könnyen felszívódnak, táplálják a bőrt, és regeneráló hatásúak. Ha ránctalan arcbőrre vágyunk, válasszuk a csipkebogyómag-olajat, a bőrhibák, foltok eltüntetése pedig az argán olaj fő szakterülete.

Kapcsolódó tartalmak
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Termékek:
Nézz körül a webáruházunkban
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.