Főmenü Termékeink
Blog

10 ok, hogy baktériumokat egyél!

Ferzym® bélflóra ampulla - tele jótékony baktériumokkal

Innovatív gyártástechnológiával készült szinbiotikum a bélflóra egészségéért. 7 milliárd, nemzetközi törzsgyűjteményben letétbe helyezett probiotikum, prebiotikummal, méhpempővel és fekete bodza gyümölcsporral.

 Ferzym® Bélflóra ampulla. Szinbiotikum a bélflóra egészségéért.

10 ok, hogy baktériumokat egyél!

A jótékony baktériumtörzsek gondoskodnak sejtjeink tápanyag ellátásáról, beleink egészségéről, növelik ellenálló képességünket, csökkentik stressz szintünket, befolyásolják hangulatunkat, vitalitásunkat, testsúlyunkat és még bőregészségünk is függ tőlük.

 1. IMMUNTÁMOGATÁS (alul és túlműködés esetén egyaránt)
 2. ALLERGIÁS TÜNETEK VISSZASZORÍTÁSA
 3. BAKTÉRIUM, GOMBA ÉS PARAZITA FERTŐZÉSEK 
 4. MENTÁLIS EGÉSZSÉG (agyi ködösödés, depresszió, szorongás, stressz)
 5. JÓ EMÉSZTÉS (puffadás, hasmenés, székrekedés, bélbetegségek)
 6. ÁTERESZTŐ BÉLSZINDRÓMA (zonulin szint csökkentés)
 7. EGÉSZSÉGES MÁJFUNKCIÓ, KOLESZTERIN ÉS VÉRZSÍR SZINT
 8. HORMONÁLIS EGYENSÚLY (ösztrogén szabályozás)
 9. TESTSÚLY KONTROLL (szénhidrát és zsíranyagcsere)
 10. BŐR EGÉSZSÉGE (bőrpanaszok) ÉS SZÉPSÉGE (anti-aging)

 Ferzym - 10 ok, hogy baktériumokat egyél!

4 nyomós ok a Ferzym® bélflóra ampulla mellett

 1. A felhasznált probiotikus törzsek nemzetközi kultúragyűjteményben vannak elhelyezve
 2. A felhasznált probiotikus törzsek elismert tudományos módszerekkel azonosíthatók és visszakereshető törzsmegjelöléssel vannak ellátva
 3. A felhasznált probiotikus törzseknek bizonyítható élettani hatásuk és biztonságos felhasználhatóságuk 
 4. Az innovatív gyártástechnológia garantálja a felhasznált probiotikus törzsek biztonságos eljutását a vastagbélig, és biztosítja, hogy ott képesek legyenek tovább kolonizálódni/szaporodni 

Ferzym® ampulla gyártástechnológia

Az élőflórákat speciális páratartalom és hőmérséklet mellett gyártják, egyedi keverőgépet használva, így a lehető legkisebb mechanikai stressz éri az élő baktériumokat és biztosított az élőflórák túlélőképessége. A gyártás során a prebiotikumokat és liofilizált élőflórákat algából kivont nátrium-algináttal dúsítják, ami gyomorsavval érintkezve gélt képez a mikroorganizmusok köré segítve a biztonságos eljutást - eltérő pH-értékek mellett -, egészen a vastagbél flóráig.

 • STABIL BÉLBAKTÉRIUM KÉSZÍTMÉNY
 • FEKETE BODZA ÉS MÉHPEMPŐ KIVONATOKKAL 
 • GLUTÉNMENTES, SZÍNEZÉK MENTES
 • TERMÉSZETES SZTÉVIA ÉDESÍTŐSZERREL
 • MÁR 2 ÉVES KORTÓL
Egyél baktériumokat és 4 nyomós ok a Ferzym® bélflóra ampulla mellett

TESTÜNK EGY SZUPERORGANIZMUS

50 billió emberi sejttel és 500 billió baktériummal rendelkezünk. Ezek a szabad szemmel nem látható baktériumok, a szervezetünkben és kültakarónkon élnek. Emésztésünk, immunrendszerünk és idegrendszerünk részei.

BÉLFLÓRA

A gyomortól a vastagbélig tartó szakasz, minimum 1,5 kg-nyi hasznos bélbaktériumnak biztosít életterületet. Ezek a baktériumok felelősek a táplálékok bakteriális lebontásáért, és a táplálékokban található tápanyagok visszajuttatásáért a sejtjeink számára, de vitaminokat, például a K- és B-vitaminokat, immunglobulint, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és rékellenes vegyületeket is termelnek.

MIKROBIOM

A ránk jellemző baktériumok képviselik az ún. mikrobiomot. A mikrobiom egyedi, mint egy ujjlenyomat, bőrbaktériumok és belső baktériumok nagy populációja, amik segítenek túlélni. Amikor a mikrobiom egyensúlya sérül, például stressz, traumák, helytelen táplálkozás, antibiotikum használat következtében, akkor egészségünk negatív módon lesz érintett.

SZINBIOTIKUM (prebiotikumok és probiotikumok együtt)

Ahhoz, hogy sokféle és nagy számú baktériummal rendelkezzünk, prebiotikumokra is szükség van. A prebiotikumok a probiotikumok reggeli, ebédideji és vacsoraideji táplálékai. Más szavakkal a prebiotikumoktól képesek túlélni, sokasodni a „jó” baktériumok, azaz a probiotikumok a gyomor-bélrendszerben, hogy helyreállítsák és javítsák általános egészségünket. 

ferzym-ampulla-belflora-prebiotikum-probiotikum-mikroba.jpg

 

AGY-BÉL TENGELY

Bizonyított, hogy a bélrendszer és az agy között komoly összeköttetés van az agytörzstől-bélrendszerig tartó bolygóidegen keresztül. Az agy-bél tengelynek nevezett út, két irányú kommunikációt tesz lehetővé. Így az egyensúlyát vesztett mikrobiom fáradtsággal, örömtelenséggel és depresszióval párosul, míg a stressz és a trauma emésztőrendszeri panaszokat okoz.

TESTSÚLYCSÖKKENTÉS ÉS PROBIOTIKUMOK

Manapság a probiotikus baktériumok számos lehetséges egészségügyi előnyét tanulmányozzák. A tejsavbaktériumok kulcsszerepet játszanak a metabolikus szindróma visszafordításában, mely haskörfogat növekedést, triglicerid- és koleszterinszint emelkedést, magas vérnyomást és vércukorpanaszokat foglal magában. 

BŐRMIKROBIOM

Az emberek több mint 1000 baktériumfajt hordoznak bőrükön. Az emésztőrendszer és a bőr mikroflórája együttesen gyakorolnak hatást a bőr egészségére és szépségére. Gátolják a kórokozó mikróbák megtelepedését, antimikrobiális, antibakteriális vegyületeket választanak ki, és enyhítik a gyulladásokat. Ezzel enyhítik az olyan bőrpanaszokat, mint ekcéma, akné, pikkelysömör, bőrgyulladások, segítik a sebgyógyulást és öregedést gátló tevékenységet végeznek.

Nézz körül a webáruházunkban
Ferzym® ampulla DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció

Ferzym® ampulla DUOPACK -10% kedvezménnyel

8 272 Ft
7 445 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 7 445 Ft

ESI Echinaid® Echinacea, kasvirág koncentrátum 60db

4 165 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 4 165 Ft
Hozzászólás
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.