Tévhit, hogy csupán az alkohollal élők
szenvedhetnek májbetegségekben.

A cukros üdítőknek, a folyadékhiánynak, finomított élelmiszereknek és a stressznek köszönhetően ma már gyerekeknél is diagnosztizálnak zsírmájat. A májban nincsenek idegek, ezért nem tud fájdalommal jelezni, ha baj van. Ellenben, ha a következő 10 jel valamelyikét tapasztalod magadon, akkor bizony eljött az ideje egy alapos májméregtelenítő kúrának!

Tévhit, hogy csupán az alkohollal élők szenvedhetnek májbetegségekben.

10 BESZÉDES JEL, AMIVEL ÜZEN A MÁJ

 • 1. Hasi puffadás, fokozott bélgáz képződés, kérődzés

 • 2. Fájdalom vagy kellemetlen érzés a máj területén

  (jobb felső hasüregi rész a bordák alatt)

 • 3. Kiálló gyomor - túlzott hasi zsírlerakódás, a felső hasi rész körül vagy ugyanez a hasi részen; sörhas

 • 4. A zsíros ételek nehéz megemésztése

 • 5. Ha el kellett távolítani az epehólyagodat

 • 6. Reflux, gyomorégés

 • 7. A szervezet túlzott tápanyagigénye

 • 8. Túlzott mértékű izzadás

 • 9. Acne, rozácea, vagy viszkető, foltos bőr

 • 10. Indokolatlan, szűnni nem akaró súlynövekedés

Articsóka vs. Máriatövis

A Májunk egészségére

Májvédelem, májregenerálás gyógynövény koncentrátumokkal

Ha májtisztításra kerül sor, akkor pedig két növény kivonata fog azonnal eszünkbe jutni: az articsóka és a máriatövis. 
Ezután, már jön is a kérdés, hogy melyik a jobb, hatékonyabb, és, hogy lehet-e ötvözni a kettőt?  A válasz pedig roppant egyszerű!

Articsóka vagy máriatövis, a májunk egészségére

ARTICSÓKA KIVONAT

Különösen ajánlom azok figyelmébe, akik hedonista típusok, azaz szeretnek enni, inni, élvezeti szereket is használnak, mint pl. a kávé, vagy a cigaretta, akik össze-vissza étkeznek, és rendszertelen életmódjuk puffadással, kérődzéssel, zsírmájjal, és emésztési zavarokkal párosul. A kiálló gyomor, a túlzott hasi zsírlerakódás a felső hasi rész körül, vagy a sörhas szintén articsóka kivonatért kiált!


A Hepaplus Articsóka kivonat

Standardizált, 17,5 mg cinarin hatóanyag-tartalommal rendelkezik kapszulánként. A cinarin zöme az articsóka feldolgozása során keletkezik. Önmagában tehát szuper, ha articsókát rágcsálsz, azonban így még nem jutsz hozzá a máj méregtelenítéséhez szükséges hatóanyagmennyiséghez.

Hepaplus Articsóka kivonat

Nem beszélve arról, hogy a cinarin mellett a terméket L-ornitinnel, valamint B-vitaminokkal is dúsították. Az L-ornitin erőteljes méregtelenítő, ismert kiegészítője a májcirrózisos kezeléseknek, mert segít a májnak eltávolítani az ammóniát, ezzel megelőzve a súlyosabb májelégtelenségeket.

biobolt-webaruhaz.png Vásárlás itt >>>


MÁRIATÖVIS KIVONAT

Azoknak ajánlott, akik gyógyszeres kezelés alatt állnak, antibiotikumokat fogyasztanak, környezetszennyezésnek, növényvédő szer maradványoknak és nehézfémeknek vannak kitéve.

Fogyasztása javasolt mérgezések esetén - legyen az gomba (Candida gomba is), vagy étel- vagy egyéb vegyi anyagok által okozott mérgezés - , illetve fertőzés miatti májegészség károsodás, és emésztőrendszeri betegség esetén is ajánlom.

A máriatövis szilimarin tartalmának köszönheti a hatását, éppen ezért olyan kivonatot érdemes választani, amelyben minél magasabb ez a hatóanyagtartalom.


Kolinnal dúsított máriatövis koncentrátum

Ezt a 160mg szilimarinra standardizált máriatövis tablettát a magasabb biohasznosulás és jobb felszívódás érdekében pedig kolinnal dúsították, ami a lecitinnel közeli rokonságban álló tápanyag. Ez a két hatóanyag együtt egy lipotropkeverékeknek felel meg, így hatékonyabban gátolják a májban történő zsírlerakódást, a kolin pedig különösen hasznos az epehólyag különféle betegségeiben.

Kolinnal dúsított máriatövis koncentrátum

biobolt-webaruhaz.png Vásárlás itt >>>


ARTICSÓKA + MÁRIATÖVIS KIVONAT

Bizony a két tápanyagot kombinálni is lehet, ha nem csak megelőzésről, hanem már kialakult májbetegségről van szó, hogy felgyorsítsuk a regenerációt és lerövidítsük a gyógyulási időt! A többféle hatóanyag kombinációja, szélesebb spektrumú lehetőséget ad a májregeneráló kúrák eredményességéhez.

Articsóka és máriatövis kivonat