DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ!

DUOPACK, MOST -10% Kedvezménnyel.


Anyagcsere serkentő
BIO zöld kávébab tea

Ezek a filterek BIO minőségű, zúzott zöld kávébab magokat tartalmaznak. Fogyasztása elősegíti a testsúlycsökkentő diéták eredményességét, hiszen az anyagcsere fokozásért és étvágycsökkentésért felelős hatóanyagból, a klorogénsavból, csészénkként 10% mennyiséget tartalmaz!

caffe-verde-specchiasol-zoldkave.jpg

Zöld kávébab és
hagyományos kávébab

A zöld kávébab szemek, ellentétben a hagyományos kávészemekkel, nyersek, vagyis nem estek át semmilyen pörkölési eljáráson. Így változatlanul megőrizték minden érzékszervi és tápanyagtartalmi tulajdonságukat. Míg koffein tartalma alacsonyabb a pörkölt babkávétól, és azt is folyamatosan és egyenletesen adja le, addig kiemelkedően magas klorogénsav tartalommal bír (ami minimum 10 % csészénként), mely tökéletes társ a testsúlyukat csökkenteni kívánó diétázóknak. Autentikus íze ideálissá teszi ahhoz, hogy egy kis szünetet tartva felfrissítsen bennünket.

Fém, ragasztó és
fehérített rostok nélküli filterben

A klasszikus ízesítésű fiterek bio zúzott zöld kávébab kivonatot tartalmaznak, fém, ragasztó és fehérített rostok nélküli filterben. Az isteni autentikus ízű tea, azzal is segítséget nyújt azok számára, akik a testsúlyukat szeretnék csökkenteni, hogy fogyasztásával energikusabbak lesznek.

A zöldkávébab tea testileg és szellemileg is felfrissít! Elkészítésénél érdemes a hagyományos forrázatot követően 5-6 percig kell áztatni fedő alatt.

Zöldkávébab kutatások

A klorogénsav a zöld kávébab kivonatban található fő súlycsökkentést erősítő összetevő és újabban a súlyvesztési táplálék kiegészítők világában a középpontba került.

A zöld kávé pörköletlen kávébabból készül, mely a természet legbőségesebb klorogénsav forrása. A zöld kávé magvak napi fogyasztása felerősíti a súlyvesztést, mivel a klorogénsavról kimutatták, hogy a glükóz véráramban történő felszívódásának lelassításával, gátolja a zsír felszívódását, emellett serkenti a zsír anyagcserét is a májban.

Ezt a tulajdonságát különösen kihasználhatják azok az egyének, akik metabolikus szindrómával, cukorbetegséggel vagy inzulin rezisztenciával küzdenek.

Új tanulmányok azt mutatják, hogy a klorogénsav népszerű természetes antioxidáns, mely képes az élelmiszerek oxidációjának visszafogására és tovább tartja őket frissen. Az élelmiszeripar széles körben felhasználja a mikróbák növekedésének természetes gátlására, az ételromlás megakadályozására és az étel eltarthatóságának meghosszabbítására. Antioxidánsként a klorogénsav segít az ételek természetes ízért és tápanyagértékét is fenntartani, melyek elromlanának a zsírok, olajok oxidációjakor.

Úgy is értelmezheted, hogy testedben ugyanezt teszi, azaz felveszi a harcot az öregedésért felelős szabad gyökökkel, és segít fiatalon tartani sejtjeidet, miközben súlycsökkenést idéz elő.

A zöld kávébab és klorogénsav további potenciális egészségügyi haszna

  • 2005-ben japán kutatók egy tanulmányt végeztek, melyben placebo-t és zöld kávébab kivonatot használtak az enyhén magas vérnyomású jelentkezőkön, az anyag potenciális hatásainak tesztelése érdekében. Az eredmény alacsonyabb vérnyomás volt, negatív mellékhatások nélkül. 
  • Egy másik klorogénsav tanulmány azt igazolja, hogy a klorogénsav rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a koleszterinszint csökkentéséhez is. Azonban további kutatásokra van szükség ezen eredmény megerősítésére.

Klorogénsav súlyvesztési előnyei

  • serkenti az anyagcserét
  • segíti az étvágycsökkentést
  • öregedésgátló előnyökkel bír
  • nem emeli meg a vérnyomást

zoldkave-fogyas-zold-kave-tabletta.jpg

Összetevők: ökológiai gazdálkodásból származó 100% zúzott zöld kávébab (Coffea arabica L.)

Ellenőrző szervezet

a MIPAAF által ellenőrzött

Nem Uniós mezőgazdasági termelésből származik

Ellenőrzött termelő PL0207

Hogy megőrizzék a szemek aromáját és tisztaságát, a Specchiasol kívülről lezárt, belül fémmentes, ragasztó nélküli és nem fehérített anyagból készült kis tasakokba helyezte a zöld kávébabokat.

Felhasználási javaslat: helyezz egy filtert egy csészébe, öntsd le forró vízzel, hagyd lefedve állni 5-6 percig, hogy az illékony vegyületek ne párologjanak el. Fogyaszd önmagában vagy ízlés szerint édesítse!

Kiszerelés: 2x20 darab 3 g-os filter tasak

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.