Főmenü Termékeink
Termékek

Bio vegán Bodorrózsa (Cistus Incanus L.) 100db Natur Tanya®

Cikkszám: 5902096502763
Bio vegán Bodorrózsa (Cistus Incanus L.) 100db Natur Tanya®
Akció
Bio vegán Bodorrózsa (Cistus Incanus L.) 100db Natur Tanya® Akció
Készlet információ: Rendelhető
4 289 Ft
3 899 Ft
Bővebben a termékről

Bio Vegán Bodorrózsa

A Bodorrózsa nem egy új felfedezés, hanem egy olyan gyógynövény, mely a népgyógyászatban régóta jelen van, és a régi időkben is számos betegség kezelésére használták, pl. immunerősítés, gyulladáscsökkentés, sebgyógyulás. Bizonyítottan veszi fel a harcot az influenzavírussal, a felsőlégúti és húgyúti fertőzésekkel. Akut fertőzés esetén pedig rövidíti a gyógyulási időt.

Bio Vegán Bodorrózsa kapszula

 4 OK a Bodorrózsa mellett:

A Cistus incanus gazdag bioaktív antioxidáns és polifenol-vegyületekben. A növényi eredetű polifenolok erős antioxidánsok, melyeknek egészségmegőrző hatásai közé tartozik a vírus-, baktérium- és gombaellenes tevékenységük is. A Bodorrózsa bioaktív vegyületei:

  1. Vírusellenesek és antibakteriálisak
  2. Csökkentik a megfázás, felsőlégúti és a húgyúti fertőzéseket
  3. Gyulladáscsökkentő és gombaölő tulajdonságúak
  4. Védik a DNS-t és antioxidáns kapacitásukkal csökkentik az öregedést

4 OK a Bodorrózsa mellett

Bodorrózsa kivonat - Cistus Incanus

A gyógynövény kivonatait évszázadok óta használja a népgyógyászat gyulladáscsökkentő, vírusellenes, antibakteriális, és gombaellenes szerként, mindenféle mellékhatás és allergiás reakciók nélkül.

Tanulmányok is igazolják a gyógynövény nagyspektrumú antivirális hatását, amit bioaktív polifenoloknak köszönhet. Az összetevők a vírusok elsődleges tapadását akadályozzák a sejt felszínéhez és potenciálisan hatásosak az influenza és HIV-vírus ellen, de hatásuk van a rezisztens vírusokra is (A rezisztenciák száma az elmúlt években drasztikusan növekedett, az amantadinra pl. a világ vírusainak 90%-a rezisztens). Mindezzel pedig nagyon ígéretes prevenciós tápanyag marad, a jövőre nézve is!

1999-ben, megkapta az „Európa gyógynövénye” címet.

 Bodorrózsa kivonat - Cistus Incanus

3 Bodorrózsa érdekesség:

Bodorrózsa kutatások azért folytak első körben, mert a világon a leggyakoribb betegségek a légúti fertőzések, melyek jelentős halálozási aránnyal, betegségszámmal, és pénzügyi károkkal járnak. Ma pedig azért folytatódnak, mert a vírusfertőzések globális kezelésére új terápiás lehetőségeket kell találni. Erre a klinikailag is igazoltan biztonságos gyógynövények, vonzó kiindulási pontot jelentenek.

A madár- és sertésinfluenza világszerte több emberi megbetegedést és halált okozott. Gyors terjedése pedig egy új világjárványtól való félelmet indított el. Több vírusellenes vegyületet fejlesztettek ki, de hosszútávú hatásuk gyakran korlátozott toxicitásuk vagy a vegyületre rezisztens mutáns vírusok megjelenése miatt. A rezisztenciák száma az elmúlt években drasztikusan növekedett, az amantadinra pl. a világ vírusainak 90%-a rezisztens. A H1N1 influenza vírus mutációja a neuraminidáz inhibitor oseltamivirre rezisztens, ezért 2008-2009 között el tudott világszerte terjedni. Ez alátámasztja annak a jelentőségét, hogy sürgősen szükségünk van a jelenlegi gyógyszerek új, vagy ismert alternatíváira.

Egy kísérlet hasonló polifenol tartalmú zöld tea és Bodorrózsa kivonatot vizsgált influenza tüneteinek enyhítésére, és azt tapasztalták, hogy a Bodorrózsa hatékonyabban csökkentette az influenza tünetek hosszát és súlyosságát, mint a zöld tea. Ez bizonyította, hogy a klinikailag mérhető javulás nem a polifenolok számának volt köszönhető. A hatékonyságban való eltérés a fenolvegyületek közötti eltéréstől függ. Egy-egy izolált polifenol kivonat sem bizonyult hatékonynak. A kulcs az eredeti polifenol összetétel, melyek egymással szinergiában fejtenek ki hatást, vagyis, hogy több vegyület, azaz a teljes összetétel felelős a gyógynövény vírus- és baktériumellenes hatásaiért.

3 Bodorrózsa érdekesség

  • KAPSZULÁNKÉNT 400 MG BODORRÓZSA
  • 100%-BAN TERMÉSZETES, ORGANIKUS TERMÉK
  • VEGÁN ÖSSZETEVŐKKEL
  • HOZZÁADOTT ADALÉKANYAG NÉLKÜL
  • MESTERSÉGES SZÍNEZÉK, TARTÓSÍTÓSZER ÉS AROMA NÉLKÜL
  • NÖVÉNYI KAPSZULATOKBAN

Nettó tömeg: 52,5 g (100 db)

Adagokok száma a termékben: 50-100
Hatóanyagok a napi adagban 1 kapszulában 2 kapszulában
Bio bodorrózsa (Cistus Incanus L.) levél por 400 mg 800 mg

Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, bő folyadékkal lenyelve.
Összetevők: bio bodorrózsa (Cistus Incanus L.) levél por*, növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz).
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!
Származási hely: Albánia

* Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból.
* A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02

bio-vegan-bodorrozsa-hu-oko-bio-.jpg

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

- A termék 12 éves kortól alkalmazható
- A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
- A termék alkalmazható vérhígító mellett
- A termék nem fogyasztható terhesség és szoptatás időszakában

OGYÉI ny.sz: 25378/2020

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.


Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció