Főmenü Termékeink
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Hajdina. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419011683
Készlet információ: Rendelhető
730 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 730 Ft
Bővebben a termékről

BIO HAJDINA CSÍRÁZTATÁSHOZ

Vitaminok: C, B-komplex, E. Ásványi anyagok: vas, foszfor, kálium. Magas fehérjetartalom, roborál, lúgosít, riboflavin és rutin-tartalma serkenti az agyat és erősíti az érfalakat. Csírája főételként is felhasználható. Értékes adalék a kenyér tésztájához.

csiraztatas-csira-magok-vasarlas-csira-webaruhaz.jpg

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

csiraztatas-bio-csira-magok-ellenorzott-oko.jpg

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 8-12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 10-12 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig.
Kiszerelés:
90gr

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Greenmark Bio kék mák 250g

1 780 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 1 780 Ft
Dr. Chen Keleti Gomba kapszula – Hétféle gomba és kurkuma kivonat 60db Akció

Dr. Chen Keleti Gomba kapszula – Hétféle gomba és kurkuma kivonat 60db

2 728 Ft
2 455 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 2 455 Ft
Dr. Chen Keserűfű gyökér szeletek (30 g) Akció

Dr. Chen Keserűfű gyökér szeletek (30 g)

733 Ft
660 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 660 Ft
Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Markokram
5/5
Hetente 2-szer csíráztatok, így nálunk folyamatosan van belőle.
Akoss
5/5
Csajomnak bejön a hajdina nekem annyira nem de a csírája kivétel, ebben van valami ami miatt ízlik.
Hajdú Kinga
5/5
a hajdinára szórt hajdina csíra nagyon finom ! :)
gyorgyi
5/5
szeretjük! folyamatosan csíráztatom már egy fél éve egyik csomaggal a másik után és az egész család eszi
Kress
5/5
Bármilyen gyógyító étrend vagy kúra mellé megfelel. Hajdinalavest és lepényt is sütünk belőle néha.
Szabóné Julcsi
5/5
Naa :) Ezt én is kipróbálom
Fazekas Judith
5/5
Naaa, milyen vagyok: hajdinás hagymás zöldségmixet készítettem hajdina csírával megszórva. :-))))
Anna Lénárd
5/5
Egyébként is szeretem a hajdinát, most kipróbáltam csíra formájában is! Finom!
siposdetty
5/5
új vagyok a csíráztatásban, de nagyon lelkes. a 4 éves lányom semmilyen gyümölcsöt és zöldséget nem hajlandó megenni nyersen de ezt imádja!
Kiss Marcsi
5/5
Hajdinakásához ettem múltkor, fincsi volt.
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.