Szabadalommal védett, speciális napozóspray

Érzékeny bőrre, gyerekeknek és felnőtteknek

Ha eddig azt hitted, hogy egy magas faktorszámú napozó mellett nem lehet barnulni, akkor tévedtél.

Ez a napozóspray tirozinnal és hengeres szivacstök olajjal készült, melyek felgyorsítják a barnulási folyamat intenzitását! A bőrvédelemről, regenerálásról és mélyhidratálásról pedig a természetes ásványok, a havasi gyopár őssejtek, a prebiotikus rostok és probiotikumok, illetve a Bio Aloe vera együttesen gondoskodnak.

 50 faktoros napozó spray

Ez az exkluzív napozó formula, 2 szabadalommal is védett, ráadásul a legújabb generációs, mikrokapszulákba zárt szerves UV-szűrőkkel felszerelt, és négyszeres védelmet biztosít, hiszen szabadgyök ellenes, kivédi az UVA, UVB, és IR sugarakat. 

Továbbá kétszeresen garantálja a vízállóságot más formulákkal szemben, és nedves bőrön is biztonságosan alkalmazható. Vegyi anyagok nélkül készült, mentes a parabénektől, az alkoholtól, az GMO-tól, az SLES-től és az SLS-től, és bőrgyógyászatilag is tesztelt!

Kleopátra ihlette

Kleopátra híresen gyönyörű bőrét rendszeres szamártej fürdőjének, pontosabban a szamártejben található gazdag probiotikumoknak köszönhette. A gyártót, vagyis a Specciasol®-t Kleopátra ihlette, amikor 12 éves kutatómunka után piacra dobta baktériumos napozóit.

Ez a 50 faktoros speciális napozóspray a gyártó legmodernebb, és legtermészetesebb összetevőkkel felvértezett BAKTÉRIUMOS NAPOZÓCSALÁDJÁNAK egyik tagja!  

Specchiasol® VERATTIVA® napozóspray

***2 szabadalom a termékben! - lásd lejjebb

  • Pre- és Probiotikumok; Prebiotikus rostok és probiotikumok keveréke, Thermus thermophilus erjesztéssel, ami védelmet nyújt UV és IR károsodások ellen.
  • Bio Aloe vera alap; ami mélyen hidratálja, nyugtatja és táplálja bőrödet.

***Barnulást segítő szerves anyagok

  • Tirozin olaj és hengeres szivacstök olaj; Egy olyan komplex, ami a melanin természetes prekurzora, mely felgyorsítja a barnulási folyamat intenzitását.

***Növényi őssejtek alkalmazása

  • Havasi gyopár őssejtek: a növényi őssejtek gátolják a bőröregedését, azáltal, hogy gátolják az antikollagenizáló és antihialuronizáló hatásokat. Megvédik a bőrt, az UV és az IR sugárzások által indukált szabad gyökökkel szemben.

***Természetes, szerves ásványok 

  • Természetes üledék Brenta régióból: ásványok, mint például: magnézium, kalcium, vas és egyéb szerves összetevők keveréke, mely a bőrnek erős nyugtató hatást kölcsönöz és lehetőséget biztosít a regenerálódásra, mellyel a bőr fiatalságát, ragyogását is őrzi.

***Egyéb sajátosságok

  • 3-as tulajdonság: Sejtregeneráló, Hidratáló és Öregedés gátló!

  • 4-es védelem: UVA, UVB, IR és Szabad gyökök ellen!

  • Újgenerációs, mikrokapszulákba zárt, szerves UV-szűrőkkel felszerelt formula.

  • Dermatológiailag tesztelt!  Vízálló! Mentes: Paraben, Alkohol, GMO, SLES, SLS!

  • Állatokon nem tesztelt!
verattiva50.jpg

VERATTIVA® napozócsalád – 2 szabadalom!

PROBIOFACTOR® Szabadalom

Ennek a szabadalomnak az a lényege, hogy milliárdos mennyiségű hasznos baktériumot, azaz probiotikumokat alkalmaznak a kozmetikumban, prebiotikus rostokkal dúsítva.

Teszik ezt azért, hogy a bőr összes fiziológiai funkciójára hatást gyakoroljanak. Ezek a parányi élő mikroorganizmusok (hasznos baktériumok) szabályozzák a bőr pH-értékét, táplálják a bőrsejteket, erősítik a bőr védelmi rendszerét, rugalmasságot kölcsönöznek, tónusos szép színt biztosítanak. Serkentik a bőr természetes ceramid-szintézisét (Ceramidok: a bőr sejtjeit összetartó zsírréteg molekulái), amely az egészséges bőr valódi és igazi titka.

IDRALOE® Szabadalom

A fejlesztés eredményeként egy olyan bioaktív koncentrátum jött létre, amit forradalmi hidratáló, bőrnyugtató és öregedés elleni tulajdonság jellemez.

Ennek a bioaktív koncentrátumnak az alapját organikus minősítésű Aloe vera adja, amit antioxidánsokkal, pantenollal és a búzacsíra mikropeptidekkel dúsítottak. A szabadalom gondoskodik a mély hidratálásról, és regenerálásról. 

Itt azért megjegyezném, hogy a VERATTIVA® napozó- és a VERATTIVA® arcápolócsalád minden egyes terméke tartalmazza ezt a 2 szabadalmat. Mindez pedig forradalmi megoldás a kozmetikai iparban, fantasztikus előrelépés, újgenerációs megoldás a szépségápolásban! 

A Specchiasol® VERATTIVA® napozócsalád modern kutatásokra épülő, egyedülálló fejlesztés. Az eredmény: biztonságos napozás, mélybarna, hosszantartó barnaság és egészséges, szép bőr.

Tud valaki ennél jobbat ajánlani?

Felhasználási javaslat: Egyenletesen vigyük fel a bőrre napozás előtt. A napozás közbeni ismételt és gyakori alkalmazás mélyebb barnulást tesz lehetővé.

Minőségét megőrzi: felbontást követően 12 hónapig 

Kiszerelés: 200 ml

CPNP: 2458702

Válassz hozzá napozó kapszulát is! 

Egészséges és szép csokibarna bőr 

Egészséges és szép csokibarna bőr A beta-SOLAR® 2 szabadalmat, 3 speciális formulát, és 14 komponenst egyesít!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.