Arsad gyógyvíz

A bőr ápolására, nyugtatására, regenerálódására.

Tisztítja, védi, táplálja, vitalizálja a bőrt, anti-aging hatású. Kiválóan alkalmas szépségápolásra, arcápolásra, női dekoltázs ápolására.

arsad.jpg

500 éves receptúra alapján készült, 75 féle gyógynövényből nyert aromavíz desztillátum. Az összetevők a svájci Alpokból származnak, a receptúra eredete a XV. Század végére tehető, amikor még szerzetesek állították elő, hogy sérült katonák sebeit gyógyítsák vele.

Az Arsad® víz kitűnő szépségápoló,

továbbá kiegészítő kezelés háztartási sérüléseknél, és szájüregi betegségekben. Csak permetezd a sérült, gyulladt, horzsolt bőrfelületre, fekélyes területre vagy aftás szájüregbe és fájó torokba. Nem irritál.

Szépségápolási Tipp: Használd nappali és éjszakai krémeid felvitele előtt.

arsad-az-elet-vize.jpg

Permetezd a megtisztított arcbőrödre, de ne hagyd megszáradni, rögtön még a nedves bőrbe masszírozd be lágyan az arcápoló krémedet. Az eredmény magáért beszél: egyenletes bőrszerkezet, természetesen tiszta és friss megjelenés.

Felhasználási javaslat:
Naponta 3-5 alkalommal megtisztított és kezelendő bőrfelületre permetezzük, majd enyhén masszírozzuk be.

Figyelmeztetés: Kérjük minden esetben a termék használata előtt végezzen bőrpróbát egy tiszta bőrfelületen, amennyiben az Ön bőre a készítmény bármely összetevőjére érzékeny, abban az esetben ne használja a terméket. A gyógynövénykivonat kizárólag külsőleg, ép bőrfelületen használható.

Kiszerelés: 100ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.