DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ!

VÁSÁROLJ Most DUOPACK kiszerelésben 10% kedvezménnyel! 


Természetesen fehérebb mosoly!

Ez a természetes, homeopátiás termékek fogyasztása mellett is használható fogfehérítő fogkrém, mezei zsurlóból kivont kovasav mikrogranulátumokkal, aloe verával, zsályával, édesgyökérrel, xilittel és izlandi zuzmóval készült.

aloe-fresh-feherito-fogkrem-aloe.jpg

A mezei zsurló levelein található kovasavak dörzsölő tulajdonságát régen edények tisztítására használták. Ezt a kovasavas „sikáló” tulajdonságot ebben a fogkrémben, a fogfehérítés elérésre használjuk.

A fogfehérítő mechanizmus

lágy tisztító hatással is párosul, ami nem irritálja a fogínyt és nem károsítja a fogzománcot.

Azonban hatékonyan oldja a lepedéket, gátolja a fogkőképződést, és határozottan fehéríti a fogakat, friss leheletet biztosítva, miközben védi és nyugtatja a fogínyt.

Fluorid, parabén és SLS mentes fogkrémünk,

természetes színező felhasználásával készült, Homeopátia-kompatibilis tulajdonságú és mikrobakteriológiailag tesztelet! Elhagytuk a vegyi anyagokat a gyártás során és célul tűztük ki, hogy fogkrémünk egyesítse a szájhigiéniában elvárt összes  tulajdonságot! Így született meg az Aloe Fresh® fogkrém.

A végeredmény:
Fehérebb fogak, friss lehelet, egészséges fogíny. Próbáld ki!

Összetevők: Mezei zsuróból kivont szerves szilícium, Xylitol, Izlandi zuzmó (Cetraria Islandica) kivonat, Aloe Barbadensis levél kivonat, Zsálya (Salvia Officinalis) levél kivonat, sorbitol, aqua, xanthan gum, aroma, glycerin, sodium myristoyl sarcosinate, sodium methyl cocoyl taurate, sodium hydroxymethylglycinate, Édesgyökér kivonat (ammonium glycyrrhizate), citric acid, silica, CI 74260, CI 77891.

Kiszerelés: 100 ml

Figyelmeztetés: Külsőleg. Szembe ne kerüljön. kisgyermek elől elzárva tartandó. 

Hatóanyagokkal szembeni túlérzékeynség esetén használata nem ajánlott.

CPNP: 1318795

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.