Allergia elleni spray

Allergiák és szénanátha kiegészítő kezelésére

Ez az allergia elleni orrspray, egy természetes, 12 komponensű orvostechnikai eszköz, ami az allergiák és a szénanátha megelőzésében, illetve annak visszaszorítására szolgál.

Allergia Ellen - Allergicum Med

Hatékony védőgátat képez, amely korlátozza az orrnyálkahártya kapcsolatba kerülését külső tényezőkkel (virágporral, parányi részecskékkel, állati szőrrel…), amelyek irritációt és több, allergiákkal kapcsolatos rendellenességet, például zavaró orrdugulást okozhatnak.

A benne levő hidratáló hatású növényi kivonatok lehetővé teszik az orrnyálkahártya nedvesen tartását, limitálva annak hiper-reaktivitását. Az illóolajok frissítő hatásúak és könnyítik a levegővételt. Mindez pedig jelentősen javítja az allergiás egyén mindennapi életminőségét.

Allergiáink 

állati szőr? penész? atkák? pollen? házi por?

  • Az Allergicum orrspray segít az orrban és a szemben jelentkező tünetek mérséklésében.

  • Csökkenti a gyulladást és segít az irritáció mérséklésében.

  • Megakadályozza, hogy a pollen az orr-nyálkahártyáddal érintkezzen, így csökkenti a szénanátha tüneteit és a gyógyszer-igényt, illetve jobb légzést tesz lehetővé orron át.

allergia-elleni-spray.jpg

Mit tehetsz még?

  • Fogyassz természetes alapú  antihisztamin készítményt, mint amilyen az Allergicum csepp is, hogy csökkenthesd az általános allergiás tüneteket.

  • Lúgosíts és méregteleníts évente kétszer, hogy a következő szezonban ne erősödjenek, hanem enyhüljenek a tüneteid.

Allergiára gyanakszol? Teszteld!

Itt egy gyors, egyszerű otthon elvégezhető teszt, mely megbízható eredményt hoz és mindössze egy csepp vér kell hozzá. Azok az allergiás betegek, akik túlérzékenyek bizonyos élelmiszerekre, pollenre, állati szőrre, vagy tollra, az átlagnál nagyobb mennyiségű antitest (IgE: immunglobulin E) termelésével reagálnak.

Az Allergia teszt a vérben található IgE szintjét méri, ezáltal alkalmas az allergiás túlérzékenység kimutatására.

Allergia - definíció

Az allergia akkor alakul ki, amikor valakinek az immunrendszere reagálni kezd a környezetből származó olyan anyagokra, amik a legtöbb ember számára ártalmatlanok. Az ilyen anyagot allergénnek hívják. Potenciális allergén található leggyakrabban a poratkában, háziállatokban, pollenekben, rovarokban, penészben, latexgumiban, ételekben és néhány gyógyszerben.

Az atópia az allergiás betegség produkálására való genetikai (öröklött) hajlam. Ha egy atópiás személy allergénnel találkozik, olyan immunreakció alakulhat ki, ami allergiás gyulladáshoz vezet (vörös elszíneződés, duzzadtság).

allati-szor-penesz-atkak-pollen-allergia.png

A tünetek megjelenhetnek:

  • az orrban és/vagy a szemekben- pl. szénanátha

  • bőrben – pl. ekcéma

  • tüdőben – pl. asztma

Az, hogy kinek milyen anyag lesz allergén, egyénenként változik. Az allergia kialakulásának kockázata nagyobb, ha valamelyik másik családtag is allergiás/asztmás, és óriási szerepe van az életmódnak is.

Az Allergicum orrspray

megszűnteti az orrnyálkahártya-duzzanatot, mérsékli az orrváladék mennyiségét, csökkenti az orrdugulást, és javítja az orrlégzést. Mindezzel lehetővé teszi az orrmelléküregek szellőzését, így pedig enyhülnek a szénanáthás tünetek.

allergicum-med-allergia-elleni-spray.jpg

Összetevők: fekete ribiszke rügy, kányafa rügy, csipkebogyó rügy, lándzsás útifű vizes-alkoholos kivonata, apróbojtorján vizes-alkoholos kivonata, hosszú bors száraz kivonata, perilla magok száraz kivonata, Quercetin, eukaliptusz, fenyő, kakukkfű és levendula illóolajak, carboxi-metilcellulóz.

Felhasználási javaslat: Az Allergikum MED Orrspray orvostechnikai eszköz helyes használata: vedd le a tetőt. Kissé hajlítsd hátra a fejet, és illeszd az üveg szórófejét az orrüregbe.

Könnyedén nyomd lefelé két oldalt az adagolót,, hogy egy adag spray az orrba jusson. Hajtsd hátra a fejed, és a felesleges folyadékot töröld le.

Felnőtteknek: Permetezz 1-2 adagot az orrüregbe, naponta 4-5-ször.

Gyerekeknek: Permetezz 1-2 adagot az orrüregbe, naponta 1-2-szer.
3-12 éves kor között, az orrspray alkalmazása előtt konzultálj kezelőorvosoddal.

Kiszerelés:
30 ml (325 fújásra elegendő mennyiség)

Mellékhatások: Ezen termék használatának nincsenek ismert vagy előre látható mellékhatásai. A termékkel kapcsolatban végzett érvényes tesztek nem mutattak ki érzékenységi problémákat vagy egyéb mellékhatásokat.

Figyelmeztetés: HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ! KÜLSŐ HASZNÁLATRA.
Minden használat után mossa le a fúvókát. Használat után jól zárja be az üveget. Ha túlérzékeny vagy allergiás a termékben található egy vagy több összetevőre, kerülje a használatát. Az Allergicum MED orrspray természetes eredetű limonént, linalolt és geraniolt tartalmazhat.  A terméket gyermekek elől elzárva kell tartani. A terméket kizárólag az orrba fújva alkalmazható

CE - Orvostechnikai eszköz
a 93/42/EEC direktívával és annak frissítéseivel összhangban besorolva és gyártva.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.