Ezüst kolloid - a méret a lényeg!

Ez az ezüst kolloid 1,5-5nm szemcseméretű, pozitív töltésű ezüst részecskéket tartalmaz, amelyek taszítják egymást és állandó mozgásban vannak.

Ez a nemesfémoldat képes úgy megvédeni téged, mint egy második immunpajzs! Amíg a baktériumok az antibiotikumoknak ellenállnak, addig az Ezüst-kolloidnak NEM.

Tudtad, hogy ez a szemcseméretű ezüst kolloid,
a teszteléseken 6 percen belül 650 féle kórokozót pusztított el?

 • baktérium, vírus, mikróba pusztító, külsőleg és belsőleg is

 • torok és szájüreg fertőtlenítés, fogszuvasodás és fogínygyulladás

 • sterilizál - háztartási sérülések, vágások, horzsolások, égési sérülések

 • gomba okozta betegség és mindenféle gombásodás (bőr, köröm, fül, hónalj, láb…

 • akne, gennyes fertőzések, sebek, pattanások

 • allergiánál orrba permetezve

Milyen Ezüst kolloidot válasszak?

Mint ahogy azt a bemutatkozónkban is olvashatod, nálunk tudatosan válogatott tápanyagokat, étrend-kiegészítőket találsz. Hogy a rengeteg ezüst kolloid közül miért éppen az AG 100 ezüst kolloid mellett tettük le a voksunkat?

A válasz nagyon egyszerű: a szemcseméret. A piacon egymástól eltérő gyártású termékek kaphatók - melyek nem feltétlenül biztonságosak, vagy toxikus-mentesek, bár mindegyiknek van patogénölő tulajdonsága.

A legfontosabb a szemcsméret!

A legfontosabb kérdés tehét a szemcseméret. Ugyanis minél kisebb a szemcseméret annál kevésbé toxikus a végtermék. Minél kisebb méretűek az ezüst szemcsék, annál hatásosabbak, egyrészt a megnövekedett fajlagos felület, másrészt a könnyebb elterjedés miatt a szervezetben.

A nem kolloid méretű ezüstnek, vagy néhány ezüst-sónak viszont van nehézfémes toxikussága, ezek: ezüst-nitrát, ezüst-szulfát és ezüst-klorid. Továbbá ha ez a szemcseméret nagyobb, akkor az már eljut a belekig, ahol az a hasznos bélbaktériumok kárára lesz, míg a kisebb szemcseméret azonnal a keringésbe kerül.

Az optimális részecskeméret 1-5 nanométer. Az Ag 100 ezüst kolloid 1,5-5nm (nanométer) méretű ezüstöt tartalmaz a 10ppm-es oldatban, így az biztonságosan fogyasztható belsőleg, és nem tekinthető toxikusnak, soha nem kerül gyomorsavval reakcióba, és nem alkot ezüst-kloridot. Ha pedig egy ezüst kolloid 5nm szemcseméret alatti szemcseméretű, akkor az képes 650 féle patogén elpuszítására is.

Az ezüst részecskék (+ töltés) és az ezüst ionok (- töltés) aránya szintén fontos mérce. Az ezüst kolloid gyártásnál ugyanis mindig keletkezik ezüst ion is, ami szintén okozhat problémákat, azonban 5nm ezüst részecske méret alatt, az ezüst kolloid biztonságosan fogyasztható. Nagyobb méretnél meghatározó ez az adat.

Mi az a PPM?

A lényege, hogy 1 liter folyadék, hány milligranm ezüst részecskét tartalmaz. Így egy 10ppm-es termék 10mg/l ezüst részecske tartalommal bír. Sajnos a szemcseméret információja nélkül a ppm jelölés nem sok információt hordoz önmagában.

Az Ezüst kolloid alkalmazása

Edd, Fújd, cseppentsd, öblögess vagy ecsetelj!

Nagyon sokféleképpen kihasználhatod az Ezüst-kolloid előnyeit, különösen a járványok közepén, amikor mindenki tüsszög, köhög körülötted a buszon, vagy a munkahelyeden.

 • Kézfertőtlenítőként:
  Kezeink fertőtlenítése a fertőzések elkerülésének első számú fegyvere. Permetezd az Ezüst-kolloid oldatot a tenyeredre és hagyd megszáradni! Akkor is vesd be, ha a buszon mindenki tüsszög és Te megfogtad a kapaszkodót!

 • Toroksprayként:
  Felütötte fejét a torokfájás, vagy csak meg szeretnéd előzni? Permetezd a szájüregbe, torokba, étkezés után naponta 3-4 alkalommal! A baktérium- és vírusölő tulajdonság pedig fogszuvasodás és fogínygyulladás elleni tulajdonsággal is párosul.

 • Torokgyulladás:
  Öblögess Ezüst-kolloiddal, ha be vagy rekedve, hangszál- vagy torokgyulladás gyötör. Gyorsan segítségedre lesz, hogy ki ne ess a munkából, és már délután harsányan szónokolhass!

 • Orrsprayként:
  Lehet megfázás, vagy allergia, ha ezüst-kolloidot használsz, akkor az csak a nyálkahártyáddal lesz kíméletes, a kórokozókkal és az allergénekkel 1 percen belül leszámol!

 • Immunerősítőként:
  1-2 teáskanálnyit naponta hígítás nélkül. Mielőtt lenyelnéd néhány másodpercig tartsd a szádban, ugyanis szájnyálkahártyán keresztül is szívódik fel belőle. Fontos: ne használj fémkanalat, mert fémmel érintkezve csökken a hatékonysága!

 • Belső gyulladások esetén:
  Lehet ízületi gyulladásod, vagy bélgyulladásod az Ezüst-kolloidra mindig számíthatsz. Egészítsd ki vele étrendedet és győződj meg Te magad, egyedülálló gyulladáscsökkentő képességéről.

Az Ezüst kolloid egyéb felhasználása:

Bőrproblémák:

 • sterilizál - háztartási sérülések, vágások, horzsolások, égési sérülések
  - Csak permetezned kell!

 • gombaölő - gomba okozta betegség és mindenféle gombásodás (bőr, köröm, fül, hónalj, láb…)  - Csak ecsetelj!

 • mikrobaölő - megakadályozza a felülfertőzéseket, elpusztítja az akne, gennyes fertőzések, sebek, és pattanások kórokozót.

  - Csak fújnod kell!
 • vírusölő - Herpesz: Belsőleg vírusölőként, külsőleg ecsetelőként!

Összetétel: Az Ag 100 ezüst kolloid, kis feszültségű elektrolízis segítségével előállított, valódi ezüst kolloid. A 10ppm-es termék, 1,5-5nm ezüst részeket tartalmaz, ami állandó Brown mozgásban van, azaz soha nem üllepszik le.

Felhasználási javaslat: belsőleg és külsőleg is alkalmazható.

Belsőleg: 2 x 1 teáskanál (2 x 5 ml), akut fertőzés esetén, az általános napi adag duplája, 4 x 1 teáskanál (4 x 5 ml).

Külsőleg: Gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel. Közvetlenül a sérült bőrfelületre permetezve (szórófejes flakonból), vagy kenni, például egy átitatott gézdarab segítségével borogatás formájában.

Figyelmeztetés: Ne használj fémkanalat, mert fémmel érintkezve csökken a hatékonysága! Az Ag100 ezüst kolloid oldattal kezelt bőrfelületet ne tegye ki közvetlen napsütésnek!

Ellenjavallat: Ne használjuk ezüst allergia esetén!

Kiszerelés: 300ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.