Most DUOPACK kiszerelésben 10% kedvezménnyel!

Açai bogyó koncentrátum

Rajongója vagyok ennek az isteni ízű, antioxidánsoktól sötétlila színű italnak. Hát még az áldásos hatásainak, melyek közül alakformáló és energizáló tulajdonságát feltétlen ki kell emelnem. 

A szerves, kolloidális összetevőkből álló sűrítmény, hozzájárul karcsúságunk sikeréhez, segítséget nyújt a bőr szépségének megőrzéséhez, és általánosan javíta fizikai és szellemi teljesítményünket.

0125-9ora-acai-uj.jpg

Ha Açai, akkor csakis koncentrátum!

A tabletta vagy por formájú feldolgozás során ugyanis csökken az antioxidáns tartalom, így a hatás sem lesz ugyanaz. A bogyókat gyűjtés után azonnal le kell préselni. Ha van egy açaibogyó sötétbordó koncentrátumod, mondhatni a legnagyobb durranást kapod a pénzedért.

Az Açai koncentrátum tökéletes módja lehet annak, hogy az egészséges tápanyagokat, szerves és kolloidális formában vigyünk be szervezetünkbe és elérjük, hogy úgy érezd magad, mint aki felkészült rá, hogy megküzdjön a Világgal! 

Növeld meg az energiaszinted

Olyan társadalom vagyunk, ami a kávé, energiaitalok és üdítők tömeges mennyiségétől függ, hogy azok a nap folyamán előrevigyenek. Ugyanakkor ezek az italok csak átmeneti löketet adnak, a néhány órával későbbi elkerülhetetlen visszaesés előtt.

Néhány elég ijesztő mellékhatásuk is lehet, mint az állandó idegeskedés vagy remegés és a lüktető szív, melynek hátterében a savasodás áll. Szerencsére az Açaibogyó koncentrátuma, természetes, egészséges alternatívát nyújt.

A brazil sportolók évtizedek óta tudnak erről a gyümölcsről, amit a titkos fegyverükként használnak, hogy mindenkit lekörözzenek a futball-, szörf- és küzdősport bajnokságokon. Ha ezeknek a sportolóknak segít, hogy elég energiájuk legyen, és átverekedjék magukat egy kimerítő versenyen, akkor biztosan tud segíteni neked is, hogy keresztüljuss a munkanapodon.

Gondolkozz, Nézz ki- és érezd magad fiatalabban, mint valaha

Az Açainak van az egyik legnagyobb antioxidáns tartalma az ember által ismert bármely étel közül.

A magas polifenol- és antocianin tartalom erős antioxidáns hatást fejt ki, ami felveszi a harcot az öregítő, rozsdásító szabad gyökökkel. Ezáltal az acai bogyó koncentrátum jelentősen hozzájárulhat a bőr és az egész szervezet elöregedésének megelőzéséhez.

A szabadgyökök számítanak az egyik főbűnösnek az öregedésben és az antioxidánsok jelenthetik a kulcsot a testünk sejtjeiben keletkezett károsodások visszafordításában.

Egyszerűen fogalmazva, az  antioxidánsok azok az anyagok amik segíthetnek, hogy gondolkozz, fiatalabban nézz ki és fiatalabbnak is érezd magad.

Az egyik dolog, amit néhányan, akik Açai termékeket fogyasztanak észrevesznek, hogy a bőrük és hajuk kezd úgy kinézni, mint 10 évvel azelőtt.

Az açai az esszenciális zsírsavaknak is bőséges forrása. Az esszenciális zsírsavakról kutatások igazolták, hogy pozitív hatásuk van a demencia (agyi funkciók, ami a korral gyakran hanyatlanak) és kognitív készségek javításával illetve csökkenthetik a köszvény által okozott ízületi fájdalmat.

Az Açaibogyó  koncentrátum komplett kiegészítő lehet az öregedés ellen, mert segíthet abban, hogy fiatalnak érezd magad és fiatalabbnak is tűnj.

Egészséges Súlyleadás

Az acai koncentrátumban található rostok, aminosavak és fehérjék fokozzák az anyagcserét és a jóllakottságot. Éppen ezért az acai koncentrátum népszerű kiegészítő a fogyókúra ideje alatt.

acai-bogyo-acai-berry-hatasa.png

Segíthet megelőzni a zsír felhalmozódását is a vércukor szabályozásával és az inzulincsúcsok megakadályozásával. A magas rosttartalom hosszabb időn át segíthet fenntartani benned a telítettség érzését, fokozza a bélrendszeri áthaladást és szabályozza az emésztőrendszered optimális működését.

A legtöbb fogyasztótabletta az anyagcseréd felpörgetésén keresztül működik, a szíved felgyorsításának rovására. Olyan sok eset volt, hogy ilyen jellegű tabletták nem kívánt mellékhatást okoztak, hogy ép ésszel senki sem ajánlhatja bárkinek is a szedésüket.

Ezzel a természetes gyümölcs koncentrátummal úton vagy afelé, hogy egy egészséges módszerrel csökkentsd a súlyod. Nem csak elkerülöd a normális súlycsökkentő szerek mellékhatásait, hanem még megszerzed az összes többi hatást, amikről eddig beszéltünk.

Acai és egészség

Az egyik legfontosabb açai tanulmány, amit a Floridai Egyetem vezetett, kimutatta, hogy az açai “önmegsemmisítő” reakciót váltott ki a leukémiás sejtekben. (2006. Dr. Stephen Talcott, University of Florida Institute of Food and Agricultural Services)

Az antioxidánsok bevitelére az egyik jelenleg ismert legjobb mód nem más,  mint az açaibogyók koncentrátuma.

A rostok és az Omega zsírsavak - melyek szintén megtalálhatók a koncentrátumban - a két legnagyobb fegyver lehet, amit bevethetünk  a cukorbetegség és szívbetegség megelőzésében. Ezek a tápanyagok egyszerre segíthetnek csökkenteni a vérnyomást és a koleszterinszintet.  (2011.  Nutrition Journal)

Természetesen az étrended és életmódod a legfontosabb faktor ezeknek a betegségeknek a megelőzésében .
Az Açai koncentrátum napi szintű fogyasztása azonban, nagyszerű módja lehet, hogy elkezdj egy életmódváltást.

Összetevők:  Acai bogyó koncentrátum, víz, kálium szorbát, aroma, szukralóz

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 20 ml
Acai bogyó (Euterpe oleracea) koncentrátum 17,9 ml


Felhasználási javaslat:
Napi 20 ml bevitele javasolt a nap folyamán, tisztán vagy feloldva vízben, vagy más kedvelt itallal. 3 éves kortól gyermekeknek is adható.

Kölcsönhatások: Nem ismeretesek a termék alkalmazásával összefüggésben kölcsönhatások a termék terápiás adagolása esetén.

Mellékhatások:
Nem ismeretesek a termék alkalmazásával összefüggésben mellékhatások a terápiás adagolása esetén.

Figyelmeztetés:
Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

Minimumkúra-maximumkúra:
Kúraszerű alkalmazás javasolt. Minimumkúra 50 nap, maximumkúra 125 nap.

Kiszerelés: 500 ml / 25 napi adag

OÉTI: 10183/2012

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.