100%-os Tisztaságú Aloe Vera Ital

Ananásszal, Papayával és Fekete ribizlivel 

Aloe? Zárd ki a silány minőséget, keresd az eredetit!

Ha a nyakadba kapod a várost, hogy felkutasd a legjobb minőségű és leghatékonyabb Aloe vera italt nem lesz egyszerű dolgod. Két Aloe ital közül nehéz választani, pedig van 2 alapvető különbség, ami segít a döntésben. Mire figyeljünk a csomagoláson, ha valódi és jó minőségű terméket szeretnénk magunknak?

 • 1. Acemannán tartalomra, ami az Aloe hatásáért felelős fő hatóanyag.

 • 2. Hitelesítő pecsétre, ami megkülönbözteti a silány minőséget az eredetitől. 

Ez az Aloe ital extra magas hatóanyag tartalmú, bio termesztésből származó és oldószeres kivonás nélkül készült: Literenként 8000mg acemnannán tartalommal rendelkezik! 

aloe-ital-vasarlas-akcio.jpg

8 érv az Aloe fogyasztása mellett

❶ Immunrendszer egészsége
❷ Antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonság
❸ Heliobacter pylori-ra gyakorolt gátló hatás
❹ Gyomor- és bélnyálkahártya regenerálás, reflux elleni fellépés
❺ Emésztést elősegítő, epehajtó és gyomorkeserű tulajdonság
❻ Elősegíti a bél ürítését, a béltisztítást, puffadásos tünetek felszámolása
❼ Salaktalanító, enyhe vízhajtó tulajdonság
❽ Gyulladáscsökkentő és fekélyesedés-csökkentő hatás

aloe-ital-100.jpg

Aloe Vera: Természetes, Széleskörű Hatás

A növény gyógyhatásai évszázadok óta ismertek. Eleinte égési sérülések, bőrproblémák, sebek, horzsolások kezelésére használták. Tulajdonságaik elősegítik a bőr hidratáltságát és megvédik azt a külső hatásoktól (lásd lentebb kapcsolódó termékek-gélek, testápoló).

" Megalvasztja a vért, a horzsolt és nyílt sebek forradását gyorsítja, kelést és aranyeret is gyógyít." (Dioszkoridész -De Materia Medica)

aloe-vera-ital.jpg

Minek köszönheti az Aloe vera jótékony hatásait? 

 • Az Aloe A,C,E,D és a B csoportba tartozó vitaminokat, ásványokat és aminosavakat is tartalmaz. Az ásványianyag-tartalom különösen fontos az Aloe mindegyik változatában: Vas, Króm, Kalcium, Magnézium, Mangán, Foszfor, Kálium, Réz, Nátrium, Cink, és Bór. 

 • Az aminosavak a fehérje építőkövei és 22 esszenciális fajtájuk van. Az Aloe mintegy 20 aminosavat biztosít, amiből 7 esszenciális: fenilalanin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, treonin és valin.

 • Az Aloe verában található poliszacharidok között az acemannan tartalom a meghatározó. Az acemannán immun-serkentő tulajdonságánál fogva erősítheti a szervezet védekezőképességét. Az i.e. I. századtól kezdődően egyéb hatásainak köszönhetően vált közkedvelté.  Nyúlós állaga ideálissá teszi a gyomor- és bélnyálkahártya megvédésére. 

 • Az Aloéban található antrakinon származékok kettős hatást fejtenek ki a bél nyálkahártyájára: fokozzák a gyomor-és bélmozgást, ami cserébe elősegíti a bélürítést, elősegíti az emésztést. Továbbá élvezhetjük salaktalanító, enyhe vízhajtó és emésztést elősegítő hatását.

 • A modern kutatások kimutatták, hogy az Aloéban található fahéjsav erős antibiotikus, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonsággal bír. Az eredmények alapján hatékonynak bizonyult  olyan baktériumok ellen, mint a szalmonella, streptococcus és staphylococcus. Kimutatták a baktériumokra, például a gyomorfekélyt okozó heliobacter pylori-ragyakorolt gátló hatását is.

aloe-italok-anatur.jpg

Hitelesített és garantált minőség

A Specchiasol® Aloe vera termékeit a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács hitelesítette. Ezt a logót láthatod a csomagoláson is. Ez a hitelesítés biztosít Téged arról, hogy a termék 8000mg/liter acemannán tartalommal rendelkezik, így képes valódi hatást kifejteni az emberi szervezetre.

aloe-italok-anatur-hitelesito-logo.jpg

A hitelesítésre azért van szükség, hogy megszűntessék az aloe  mennyiség feltűntetésével való visszaéléseket. A program a korai 80-as években született. 
A Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács sztendered előírja, hogy csak az acemannant vagy béta 1-4 acetilált glükomannanokat tartalmazó termékeket lehet helyesen Aloe Verának címkézni.

A gyártó ezzel azt is vállalja, hogy létesítményeit és termékeit egy sor szigorú tesztnek és ellenőrzési programnak veti alá, amiken ha átmennek, engedélyt kapnak az aloe és aloe termékek hitelesítésére és a Hitelesítési Pecsét feltüntetésére minden termékükön és kiadványukon.

 • A Specchiasol® által gyártott Aloe Vera - (Aloe Barbadensis Miller)- ital közvetlenül a friss növényből származik, és nem pedig a növény szárított porából készül.

 • A Specchiasol® Aloe Vera leveleket és válogatott levelekből származó szűretlen belső gélt használ, amelyek frissek és legalább 5 évig növekedtek.

 • Az összetevők természetesek és módosítatlanok maradnak, mintha csak most szedték volna le őket. A teljes poliszacharid tartalom nem kevesebb, mint 8000mg/liter!

 • Az aloin természetes módon eliminálódik a tövisek és minden egyes külön levél csúcsának kézi szűrése folyamán.

 • A friss növényeket hidegnyomásnak vetik alá, és az extrakció víz, színezék, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül történik.

 • A felhasznált Aloe Vera műtrágyát vagy más mesterséges terméket nem használó termelőtől származik.

Gyártói Megjegyzés:

Mivel a Specchiasol® Aloe Verája természetes termék, az íz, szín és sűrűség változó lehet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát.
A termék állagának megóvása érdekében a Specchiasol® a nem áttetsző PET-palackok használata mellett döntött.

Összetevők:
Aloe Vera (100%-os tiszta nedv), fruktóz, gyümölcslevek (2%): ananász, papaya és fekete ribizli, aszkorbinsav, citromsav, 0,2 % ananász és papaya ízesítés, kálium-szorbát, nátrium-benzoát.

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 100 ml-ben 25 ml-ben
Energia 107 kj/25 kcal 26,8 kj/6,25 kcal
Fehérje nem tartalmaz nem tartalmaz
Szénhidrátok 6,3 g 1,6 g
Zsírok nem tartalmaz nem tartalmaz


Felhasználási javaslat:
az ajánlott mennyiség 25 ml ital 2 alkalommal naponta, magában  illetve vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztva. Használat előtt jól rázza fel!
Kibontás után tartsa hűtőben és két hónapon belül fogyassza el.

Minimumkúra-maximumkúra: Minimum 40 napon át, a kúraidő probléma fokának függvényében 120 napig is kitolható.

Kiszerelés: 1000 ml

Terhesség és szoptatás alatt is fogyasztható. Gyermekeknek már 3 éves kortól adható.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.