Anyagcsere serkentő Zöld kávé tea

Ezek a filterek csak a tiszta zúzott zöld kávé magvakat (Coffea arabica L.) tartalmazzák.

A zöld kávébab különbözik a hagyományos kávébabtól, mivel ezek nem mennek keresztül pörkölésen. Így minden érzékszervi és tápanyagtartalmi tulajdonságát változatlanul őrzi meg.

Míg koffein tartalma alacsonyabb a pörkölt babkávétól, és azt is folyamatosan és egyenletesen adja le, addig kiemelkedően magas klorogénsav tartalommal bír (ami minimum 10% csészénként), mely tökéletes társ a testsúlyukat csökkenteni kívánó diétázóknak.

caffe-verde-specchiasol-zoldkave.jpg

Hatását számos kutatás támasztja alá,

különösen javasoljuk metabolikus szindrómában, inzulinrezisztenciában és cukorbetegségben szenvedők részére.

Autentikus íze ideális felfrissítő. Ráadás, hogy a filtereknél nem használtak fémes anyagokat, ragasztót vagy fehérített rostokat és külső zárással is rendelkeznek. Az íze isteni, az elkészítése pedig hagyományos, a forrázat után 5-6 percig kell áztatni fedő alatt.

Támogatja a testsúlycsökkentő diétákat

Ez a 100% tiszta, zúzott zöld kávébab filtertea támogatja a testsúlycsökkentő diétákat. Különösen javasoljuk metabolikus szindrómában, cukorbetegségben vagy inzulin rezisztenciában szenvedők részére.

zoldkave-fogyas-zold-kave-tabletta.jpg

A főzet készítmény ízének és tisztaságának megőrzése érdekében a Specchiasol zöld kávébabjait egy olyan csomagba helyezte amely:

  • külső zárású

  • nem használ fémes anyagokat, ragasztót vagy fehérített rostokat
Összetevők: zúzott zöld kávé magvak (Coffea arabica L.)

Felhasználási javaslat: helyezzen egy filter tasakot a csészébe, öntsön rá forró vizet és 5-6 percig áztassa fedő alatt. Fogyassza önmagában vagy ízlés szerint édesítse.

Kiszerelés: 20 filter

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.