Figyelem! Most 2+1 Akció, kattints a részletekért >>>

Világszabadalommal védett, Szerves vas

Chela-Ferr®  FORTE

A Chela-Ferr® Forte egy újgenerációs vaskészítmény, amely aminosav-kelát formában tartalmazza az ALBION® cég által szabadalmaztatott Ferrochel® névre hallgató szerves vasat (vas-biszglicinátot).

❻OK amikor segít a szerves vas!

Chela-Ferr® Forte

 1. gyengeség, fáradékonyság, koncentrációs zavar

 2. csökkent immunitás, gyakori megfázás

 3. nyugtalan alvás, pszichés labilitás, légszomj

 4. hányinger, szédülés, látászavarok

 5. íny, szemhéj, körömágyak vértelensége, sápadtság,

 6. láb, lábfej zsibbadása, bizsergése
vas-forte2.jpg
 

Magas biohasznosulás

Chela-Ferr® Forte

Ez a vaskapszula kiemelkedő tulajdonságokkal bír a vaskészítmények között. Nem okoz irritációt, nem raktározódik el szervezetünkben a felesleg, és a termék még Kóser tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A Világszabadalommal védett alacsony molekulasúlyú, és a bélfalon könnyen felszívódó vaskapszula tökéletes felszívódású és Magas biohasznosulású, ami nem lép kölcsönhatásba egyéb tápanyagokkal, miközben feldolgozódik a szervezetünkben.

Mit tapasztalsz, ha alacsony a vasszinted?

Először gyengeséget, fáradékonyságot, a tanulási készség csökkenését, a koncentráció zavarát, pszichés labilitást és csökkent immunitást.

Kialakult anémia (vérszegénység) esetén szapora szívverést, nyugtalan alvást, légszomjat,látászavarokat, hasmenést, hányingert és szédülést.

Vashiányra gyanakszol? Teszteld!

Itt egy gyors, egyszerű otthon elvégezhető teszt, mely megbízható eredményt hoz és mindössze egy csepp vér kell hozzá. A Vashiány teszt a vas megkötésére szolgáló fehérje (ferritin) mérésére szolgál  így lehetőséget nyújt az esetleges vashiány kimutatására.

Minden korosztálynak szüksége van vasra

 Chela-Ferr® Forte

A megfelelő mennyiségű vas hozzájárul a szervezet energiaellátásához, az immunrendszert a legjobb hatásfokon működteti, és frissen tartja az elmét. Kísérletek bizonyítják, hogy már az enyhe vashiány is jelentősen csökkentheti a felnőttek koncentrálási képességét, valamint ronthatja a tinédzserek iskolai teljesítményét.

A vas leginkább a vörös vérsejtek termelése miatt szükséges. A vashiány problémája különösen érinti a: 

 • várandósokat, 
 • tinédzsereket,
 • fogyókúrázókat,
 • a vegetáriánusokat, 
 • a sportolókat 
 • és az idősebb korosztályt.

Mivel vérvesztéssel a szervezet a vérrel együtt vasat is veszít, a nők vérében a vas szint gyakran alacsonyabb.

A vas nem nélkülözheti a

felszívódását segítő C-vitamint, B6-vitamint és B12-vitamint, illetve a folsavat. Ezek az összetevők - a vastól függetlenül tovább serkentik a vérképződés folyamatát, megelőzve a vérszegénységet.

A vas OXIGÉN

Vas hiányában csökken a hemoglobintermelés, a vér nem lesz képes elegendő oxigént szállítani, ezért az izmok munkavégző képessége csökken.

A szervetlen vaskészítményeknek - mint a vas-szulfát- alacsony a biológiai reakcióképessége és alkalmazásuk rendszerint nem kívánt mellékhatásokat okoz, mint például a gyomoridegesség és a hányinger. Ennek kiküszöbölését oldotta meg a FERROCELL® szabadalom, melyhez egy sor egyedi tulajdonság is párosul.

Világszabadalommal védett szerves vas;

 • Annyira gyengédek, hogy azt, akár csecsemők is használhatnák!
 • Magas biohasznosulás
 • Sejtszintű felszívódás
 • Biztonságos alkalmazás
 • Nincs irritáció
 • Nincs mellékhatás

* Az Albion® Ferrum aminosav-kelát teljes mértékben hipoallergén
(US szabadalomszám 7,838,042).

Keresd a logót a csomagoláson!

Az Albion Laboratories® az egyetlen olyan cég a világon, amely az ásványok magasan asszimilálható formába történő átalakításának legpontosabb és leghatékonyabb módját kifejlesztette. Egy egyedi ásvány kelátolási technológiának köszönhetően, az Albion® ásványai a hagyományos készítményeknél többszörösen és jobban asszimilálhatóak.

Ha ALBION logót látsz a csomagoláson, akkor az biztosan sejtszinten hasznosuló, szerves ásványokat tartalmaz!

WHO

Világszerte 1.3 milliárd ember szenved vashiányos vérszegénységtől!

FERROCHEL®

Az ALBION® cég által Világszabadalommal védett FERROCHEL® vaskapszula felszívódását a test vaskészlete kontrollálja. Egy vashiányos-vérszegénységtől szenvedő test akár a vas 90 %-át is felveheti, míg egy nem vashiányos test csak 10 %-át, vagy csak épp annyit, amennyire a felhasználást mértéke volt az anyagcserében.

AFERROCHEL® 2.6-szor biztonságosabbnak találták, mint a vas-szulfitot és biztonságosabbnak, mint a tipikus szervetlen vasat, mely ételekben és egyéb étrend kiegészítőkben található.

Biztonság

A FERROCHEL® biztonsága és hatékonysága kiemelten fontos a gyermekek esetén. A vashiányos vérszegénység szoros kapcsolatban lehet a halandósággal, a kései fizikai fejlődéssel, a kognitív funkciók elvesztésével, és a terhesség alatti, valamint csecsemőkori pszicho motorikus fejlődéssel.

Fontos, a FERROCHEL® azon tulajdonsága, hogy biztonságosan és hatékonyan szállítja ezt a létfontosságú ásványt a fejlődés eme szakaszai alatt.

FERROCHEL®

a szervetlen vassal összehasonlítva

Klinikai kutatás igazolja, ahol a tesztalanyok egyik csoportja szervetlen vaskészítményt, míg a másik csoport FERROCHEL® vasat fogyasztott, hogy a szerves vasfogyasztói csoport

 • nem szenvedett gyomor-és bélrendszeri problémát,

 • míg a vas-szulfátot fogyasztó tesztcsoport tagjai esetében gyomor-mellékhatások, mint a székrekedés és a hányinger jelentkezett.

Összetevők:
vas-biszglicinát (Ferrochel® vas aminosav-kelát TRAACS®), mikrokristályos cellulóz, maltodextrin, L-aszkorbinsav (C-vitamin), magnézium-sztearát, folsav, B6-vitamin, B12-vitamin, kapszula (a kapszula anyaga; zselatin, szín: titán-dioxid).

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban  1kapszula RDA%*
Szerves vas     
(FERROCHEL®TRAACS® )  28 mg 200%
Folsav**  400 mcg 200%
C-vitam 40 mg 50%
B6-vitamin  1,4 mg 100%
B12-vitamin  2,5 mcg 100%


*% RDA - ajánlott napi mennyiség
** Ajánlott mennyiség terhes nőknek, gyermeket tervező nőknek, illetve szoptató anyáknak - 400 µg, vagy az orvos által egyénileg megállapított mennyiségben.

 • Biztonságos alkalmazás, nincs mellékhatása, amit többéves tudományos
  kutatás bizonyít

 • Az aminosav-kelát struktúra tudományosan igazolt, szabadalommal védett
  FT-IR TRAACS® módszer

Felhasználási javaslat: naponta 1 kapszula.
A termék 3 éves kortól fogyasztható.

Minimumkúra-maximumkúra: A minimum kúra 60 nap (2 doboz), a maximum kúra 120 nap (4 doboz).

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. 

Kiszerelés: 30 kapszula

OÉTI: 15056/2014

Most 2+1 Akcióban! Mit jelent ez?

2-t fizetsz, 3-at kapsz! A termék 2925 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 1950 Ft-ra csökken!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

 1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe páros számokat írni. Ugyanis a páratlan számokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után 2-t, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.

 2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

 3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.