Figyelem! Most 2+1 Akció, kattints a részletekért >>>

Világszabadalommal védett,

ÚJgenerációs, kelátkötésű, Szerves vas

FERROCELL® technológia

Ez a vaskapszula kiemelkedő tulajdonságokkal bír a vaskészítmények között. Nem okoz irritációt, nem raktározódik el szervezetünkben a felesleg, és a termék még Kóser tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A Világszabadalommal védett alacsony molekulasúlyú, és a bélfalon könnyen felszívódó vaskapszula tökéletes felszívódású és Magas biohasznosulású, ami nem lép kölcsönhatásba egyéb tápanyagokkal, miközben feldolgozódik a szervezetünkben.

Mit tapasztalsz, ha alacsony a vasszinted?

Először gyengeséget, fáradékonyságot, a tanulási készség csökkenését, a koncentráció zavarát, pszichés labilitást és csökkent immunitást. Kialakult anémia (vérszegénység) esetén szapora szívverést, nyugtalan alvást, légszomjat, látászavarokat, hasmenést, hányingert és szédülést.

A kültakarót érintő speciális vashiányos tünetek: Szembetűnő az íny és a szemhéj, illetve a körömágyak vértelensége, sápadtság, körömtöredezés, a nyelv fájdalmassága (elsimult nyelv, nyelvégés, sebesedés, vérzékenység), gyulladás a száj sarkában, nyelési zavar, a láb és lábfej zsibbadása és bizsergése.

Vashiányra gyanakszol? Teszteld!

Itt egy  gyors, egyszerű otthon elvégezhető teszt, mely megbízható eredményt hoz és mindössze egy csepp vér kell hozzá. A Vashiány teszt a vas megkötésére szolgáló fehérje (ferritin) mérésére szolgál  így lehetőséget nyújt az esetleges vashiány kimutatására.

Minden korosztálynak szüksége van vasra

A megfelelő mennyiségű vas hozzájárul a szervezet energiaellátásához, az immunrendszert a legjobb hatásfokon működteti, és frissen tartja az elmét. Kísérletek bizonyítják, hogy már az enyhe vashiány is jelentősen csökkentheti a felnőttek koncentrálási képességét, valamint ronthatja a tinédzserek iskolai teljesítményét.

A vas leginkább a vörös vérsejtek termelése miatt szükséges. A vashiány problémája különösen érinti a várandósokat, tinédzsereket, fogyókúrázókat, a vegetáriánusokat, a sportolókat és az idősebb korosztályt. Mivel vérvesztéssel a szervezet a vérrel együtt vasat is veszít, a nők vérében a vas szint gyakran alacsonyabb.

A vas nem nélkülözheti a

felszívódását segítő C-vitamint, B6-vitamint és B12-vitamint, illetve a folsavat. Ezek az összetevők - a vastól függetlenül tovább serkentik a vérképződés folyamatát, megelőzve a vérszegénységet.

A vas OXIGÉN

Vas hiányában csökken a hemoglobintermelés, a vér nem lesz képes elegendő oxigént szállítani, ezért az izmok munkavégző képessége csökken.

A szervetlen vaskészítményeknek - mint a vas-szulfát - alacsony a biológiai reakcióképessége és alkalmazásuk rendszerint nem kívánt mellékhatásokat okozhat, mint például a gyomoridegesség és a hányinger. Ennek kiküszöbölését oldotta meg a FERROCELL® szabadalom, melyhez egy sor egyedi tulajdonság is párosul.

Világszabadalommal védett szerves vas;

 • Annyira gyengédek, hogy azt, akár csecsemők is használhatnák!
 • Magas biohasznosulás
 • Sejtszintű felszívódás
 • Biztonságos alkalmazás
 • Nincs irritáció
 • Nincs mellékhatás

* Az Albion® Ferrum aminosav-kelátteljes mértékben hipoallergén
(US szabadalomszám 7,838,042).

Keresd a logót a csomagoláson!

Az Albion Laboratories® az a cég, amely az ásványok magasan asszimilálható formába történő átalakításának legpontosabb és leghatékonyabb módját kifejlesztette.

Egy egyedi ásvány kelátolási technológiának köszönhetően, az Albion® ásványai a hagyományos készítményeknél többszörösen és jobban asszimilálhatóak. Ha ALBION logót látsz a csomagoláson, akkor az biztosan sejtszinten hasznosuló, szerves ásványokat tartalmaz!

WHO

Világszerte 1.3 milliárd ember szenved vashiányos vérszegénységtől! 

FERROCHEL®

Az ALBION® cég által Világszabadalommal védett FERROCHEL® vaskapszula felszívódását a test vaskészlete kontrollálja.

 • Egy vashiányos-vérszegénységtől szenvedő test akár a vas 90 %-át is felveheti, míg egy nem vashiányos test csak 10 %-át, vagy csak épp annyit, amennyire a felhasználást mértéke volt az anyagcserében.

 • A FERROCHEL® 2.6-szor biztonságosabbnak találták, mint a vas-szulfitot és biztonságosabbnak, mint a tipikus szervetlen vasat, mely ételekben és egyéb étrend kiegészítőkben található.

Biztonság

 • A FERROCHEL® biztonsága és hatékonysága kiemelten fontos a gyermekek esetén. A vashiányos vérszegénység szoros kapcsolatban állhat a halandósággal, a kései fizikai fejlődéssel, a kognitív funkciók elvesztésével, és a terhesség alatti, valamint csecsemőkori pszicho motorikus fejlődéssel.

 • Fontos, a FERROCHEL® azon tulajdonsága, hogy biztonságosan és hatékonyan szállítja ezt a létfontosságú ásványt a fejlődés eme szakaszai alatt.

FERROCHEL® a szervetlen vassal összehasonlítva

Klinikai kutatás igazolja, ahol a tesztalanyok egyik csoportja szervetlen vaskészítményt, míg a másik csoport FERROCHEL® vasat fogyasztott, hogy a szerves vasfogyasztói csoport:

 • nem szenvedett gyomor-és bélrendszeri problémát,

 • míg a vas-szulfátot fogyasztó tesztcsoport tagjai esetében gyomor-mellékhatások, mint a székrekedés és a hányinger jelentkezett.
Összetevők:  
Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban 1kapszula
Kelátkötésű, szerves vas FERROCHEL®TRAACS® 70 mg
ebből vas 14 mg  (100% *) 
C-vitamin 40 mg    (50% *)
B6-vitamin 1,4 mg  (100% *)
B12-vitamin  2,5 mcg (100% *)
Folsav 200 mcg (100% *)

*RDA%
maltodextrin, tömegnövelőszer; mikrokristályos cellulóz, csomósodásgátló; magnézium sztearát , kapszulatok: zselatin, és színezék; titán-dioxid

Felhasználási javaslat: naponta: naponta 1 kapszula étkezés után.
A termék 3 éves kortól fogyasztható.

Minimumkúra-maximumkúra: A minimum kúra 60 nap (2 doboz), a maximum kúra 120 nap (4 doboz).

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. 

Kiszerelés: 30 kapszula

OÉTI: 9851/2011

Most 2+1 Akcióban! Mit jelent ez?

2-őt fizetsz, 3-at kapsz! A termék 2315 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 1543 Ft-ra csökken!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

 1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe páros számokat írni. Ugyanis a páratlan számokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után 2-őt, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.

 2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

 3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.