Termékeink Főmenü
Termékek

Világszabadalommal védett szemvitamin, az éleslátásért! Luteina® bio-complex. 20mg lutein/kapszula.

Cikkszám: 5901330003936
Világszabadalommal védett szemvitamin, az éleslátásért!  Luteina® bio-complex. 20mg lutein/kapszula.
2+1 Akció
Készlet információ: Rendelhető
4 110 Ft
2 740 Ft/db
Bővebben a termékről

Figyelem! Most 2+1 Akció, kattints a részletekért >>>

Luteina® bio-complex - A SZEMVITAMIN!

Túl rövid a kezed, amiben a könyvet tartod?
Fátyolos a TV vagy monitor kép?
Jellemző Rád a homályos látás és szemfáradtság?

Akkor itt egy Világszabadalommal védett szemvitamin!

Ez a szemvitamin azért különleges, mert az éleslátásért felelős hatóanyagokat (lutein ’20mg/kapszula!’, taurin, szelén, C-vitamin és citrus bioflavonoidok), Világszabadalommal védett, kelátkötésű, és sejtszinten hasznosuló szerves cinkkel (ALBION® Zinc Chelazome®) rögzítették.

Így egy olyan szemvitamint kaptak, melynek egyedülálló tulajdonsága, hogy képes eljuttatni a szemlencséhez a luteint és a kísérő antioxidáns összetevőket, hogy ott szinergikus védő hatásukat kifejthessék.

A Világszabadalom garancia arra, hogy az összetevők biztosan eljutnak a sárgafoltig, hogy ott együttesen semlegesítsék a retinát károsító anyagokat, és kifejtsék látást javító, erőstő hatásukat.  

A Világszabadalommal védett szerves cinkkel rögzített összetevők elengedhetetlenek a szemek egészségéhez. A kapszula javítja az éles látást, csökkenti a sárgafolt-degeneráció veszélyét, megvédi a szemeket a veszélyes sugárzástól és a káros környezeti tényezőktől. 

A sejtszintű felszívódást a kelátolt cink Világszabadalom biztosítja, kapszulánként 20mg lutein tartalommal! 

A macula lutea, azaz a sárgafolt

egy pár milliméter pont a retinán, ahol a  legsűrűbben találhatók látóideg-végződések, feladatuk az éles látás létrehozása, ez a terület felel a tiszta és minőségi látásért.

A sárgafoltban a lutein a legfontosabb pigment, mely a szemretina központi részén helyezkedik el. A retinát károsító oxidáló anyagok az, ún. „szabad gyökök”, melyek környezeti, életmódbeli hatásokra keletkeznek.

A Luteina® bio-complex összetevői ezeket a szabad gyököket semlegesítik a retinában, a szem fényérzékeny részében. Elnyelik a nap káros ibolyántúli sugarait, az elektromágneses sugárzást.

Csökkentik a sárgafolt-degeneráció veszélyét, ami a látásvesztés egyik fő oka, megelőzik a szemlencse károsodását, így például a szürke hályog kialakulását. A mechanizmust alkotó antioxidáns elemek; lutein, cink, taurin, szelén, C-vitamin és bioflavonoidok.

Az ALBION® Zinc chelazome® szabadalom

Ez egy olyan Világszabadalom, ami a kelátkötésű, szerves cinkről szól. egy olyan technológiát foglal magában, ahol a cink molekuláris súlyát csökkentik, és kovalens kötést hoznak létre, hogy az így kapott szerves és test azonos tápanyagot a szervezet, sejtjei szintjén hasznosíthassa.

Az ásványok stabilitást ugyanis az eltérő pH-érték befolyásolja, kelátolással az egész pH-tartományban stabil állapotot kölcsönzünk a cinknek. A hagyományos ásványok széttörnek az emésztési folyamat kezdetén, azért hogy keresztülhaladhassanak a bélfalon. Az instabil kelátok is széttörhetnek ennél a pontnál, felfedve a nyers, ionizált ásványt.

Ebben az esetben a töltött, szabad elektronok blokkolják egymás felszívódását vagy más tápanyagokkal kombinálódva olyan vegyületet alkotnak, melyek nem szívódnak fel.

Az ionizációs folyamat kontrolálásának eredménye egy olyan cink vegyület, mely semleges (nem hordoz elektromos töltést). Az olyan ásványok, melyek elektromosan töltöttek akcióba léphetnek olyan összetevőkkel,- mint a fitátok és egyéb ellentétes töltésű molekulák.
Az olyan ásványi vegyületek pedig melyek elektromosan töltöttek egyben reaktívak is.

Ezzel az aminosavas dipeptid  kötéssel  (2 kötött aminosav) rendelkező cinkkel, egy olyan szerves vegyületet kaptunk, amely a hatóanyagok biohasznosulását a maximumra növeli, miközben önmaga is erős antioxidáns hatást fejt ki.

Köszönhetően stabil szerkezetének, könnyedén eljutatja a bélig a hatóanyagokat és viszi tovább azokat a bélfalon keresztül felszívódva a sejtek szintjére. Az út közben, melyet bejárnak, ellenállók maradnak a különböző pH-értékekkel és egyéb felszívódást gátló tápanyag összetevőkkel szemben.

Cink szabadalom a látás javításában;

a cink az egyik legfontosabb antioxidáns szereppel bíró ásványunk (a másik a szelén). Minél rosszabbak az ökológiai körülmények, annál nagyobb mennyiségű cinkre van szüksége a szervezetnek (pl.: kilúgozott földek).

A cink nélkülözhetetlen a retinol (A vitamin) retinállá történő átalakulásának folyamatai során, mely a retina látópigmenseinek képződéséhez szükséges. A cink védelmi funkciója, hogy fokozza a szabad gyökök elpusztításáért felelős enzimek tevékenységét.

A cink, az antioxidáns enzimek

szükséges kofaktora, nélkülözhetetlen elem a folyamatban. A mechanizmust alkotó antioxidáns elemek; lutein, cink, taurin, szelén, C-vitamin és bioflavonoidok szinergikusan növelik a sárgafolt pigment sűrűségét és csökkentik a makula degeneráció rizikóját, lassítják a kifejlődését és az előrehaladott makula degeneráció romlásának ütemét.

Sárgafolt-elfajulás (más néven macula-degeneráció)

Ez a szembetegség amelyet a retina egy részének sorvadása okoz, az 50 éves kor után fellépő vakság leggyakoribb oka. A betegség elleni harcban az oxidációt gátló anyagoké, az antioxidánsoké a főszerep, amelyek védelmezik a szervezet sejtjeit.

A szürke hályog kialakulásának oka

hogy a szemben keletkező reaktív oxigéngyökök károsítják a szemlencse rostjait felépítő fehérjéket. Ezt a folyamatot akadályozzák meg LUTEIN BIO-COMPLEX® összetevők.

A Világszabadalom egyedülálló tulajdonsága, hogy képes biztonságosan eljuttatni a szemlencséhez a luteint és a kísérő antioxidáns összetevőket, hogy ott szinergikus védő hatásukat kifejthessék.

Az emberi szervezet általános állapota és a látás minősége

egyenes arányban van egymással, szoros összefüggést mutatnak az idegrendszeri és szervi, különösen a máj egészségével. A magzati fejlődésnél is látható, hogy a szem, az emésztőrendszer és az idegrendszer mentén helyezkedik el. Az idegrendszer minden szervrendszerrel kapcsolatban áll, ezért az íriszdiagnosztika segítségével a szervezet állapota diagnosztizálást nyerhet. 

Célzott tápanyagokkal a látászavarok javíthatók, a szembetegségek megelőzhetők lennének, ha szervezetük számára biztosítanánk a megfelelő tápanyag összetevőket. A kúraidők betartásával a látás minőségének javulása, akár 2 dioptria is lehet! A látászavarok különösen érintik a monitor előtt dolgozókat és a televízió előtt ülőket, továbbá a cukorbetegeket. 

Kinek kellene használnia a Luteina® bio-complex-et?

Ez a szemvitamin különösen ajánlott prevenciós céllal azoknak, akik családjában előfordult látásromlás és/vagy cukorbetegség, akik szeme ki van téve a káros sugárzásnak, amit például a számítógép képernyők vagy TV készülékek generálnak.

A tápanyag összetevők közül a cink és a szelén, még tudatos életvitel esetén is csökkent mennyiséget mutathat a szervezetben, köszönhetően a környezeti ártalmaknak, a tömegtermesztésnek és tömegtermelésnek.  A cink és a szelén antioxidáns ásványi elemek, elengedhetetlenek az immunrendszer, az idegrendszer, a hormonális rendszer és szemeink megfelelő működéséért.

A cink és a szelén pótlása növeli a látószervek védelmét és véd a betegségekkel szemben.

Az ALBION® CINK aminosav kelát előnye:

Megakadályozza a felszívódást gátló egyéb tápanyag-összetevők hatásait,

  • Kémiailag stabil,
  • A bélben szívódik fel
  • Ellenáll a gyomor savas pH-jának
  • Kíméletes az emésztőrendszerben, nem okoz irritációt

Az ásványok kelátolása, tökéletes sejtszintű felszívódást eredményez. A kelátkötés a maximális biohasznosznosulás, a maximális bio- reakcióképesség új módja.

Összetevők:   
Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban       / 1 kapszula
Lutein (100 mg of 20% lutein extraktum)       20 mg 
Taurin                           200 mg
Citrus biovlavonoidok 40%                 50 mg
C¬-vitamin                        30 mg (37,5%*)
Kelátkötésű Cink ALBION® Zinc Chelazome® szabadalom    37.5 mg
ebből Zinc 7.5 mg (75%*)
Szelén                           30 μg (54%*)

 

 

 

 

 

*RDA%
Felhasználási javaslat: naponta 1 kapszula a főétkezések után
Minimumkúra-maximumkúra: 30-90 napos minimumkúra, 90-180 napos maximumkúra a probléma fokának függvényében.
Kiszerelés: 30 kapszula
OÉTI: 9847/2011

Most 2+1 Akcióban! Mit jelent ez?

2-őt fizetsz, 3-at kapsz! A termék 4110 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 2740 Ft-ra csökken!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

  1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe páros számokat írni. Ugyanis a páratlan számokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után 2-őt, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.

  2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

  3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

Részletesebben:

Vitaminok szemeink védelmére és egészségére! >>>


Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Rudolf Rita
2017.01.17 15:22
5/5
Kedves Anikó!
Nem is kérdés! A szemeinknek fontos vitaminokkal számos látásbetegség javítható és megelőzhető lenne, de ha már zavarok keletkeztek a látásban, a vitaminpótlás szinte kötelező! Ebben a szemvitaminban pedig olyan vitaminokat és hatóanyagokat találsz, amelyek egymás hatását felerősítve segítik a retinát szembeszállni a környezeti tényezők (helytelen étrend, élvezeti szerek) illetve a lelki stressz által keletkező szabad gyökökkel. Az eredmény; javuló látásképesség és védelem, legyen szó üvegtesti homályról, homályos látásról, makula degenerációról, vagy csak arról, hogy sokat ülünk a monitor előtt és gyorsabban fárad el a szemünk. Üdvözlettel; Rudolf Rita
Szűcs Anikó
2017.01.17 13:22
0/5
Üvegtesti homályra jó lehet a készítmény?
balázs
2017.01.03 12:43
5/5
kezdodo szurkehalyog a 65 éves apamnal ket honap alatt igazoltan elmult es csak ezt szedte!!
Boronkai Ildikó
2016.11.18 15:19
5/5
szerencsére nekem nem kell használni, anyukámnál viszont úgy néz ki hogy megállt a szeme továbbromlása hályoggal küszködünk már egy ideje.
orsolya black
2016.10.06 10:19
5/5
ez komoly? van ilyen vitamin? ide vele azonnal :)) az utóbbi időben elkezdett romlani a szemem és attól tartok ezt részben a monitorbámulás is okozhatta, veszek ma egyet hátha javul a helyzet.
dina
2016.08.29 09:24
5/5
Ezt mindenkinek ki kell próbálnia aki sokat ül gép előtt!
kiss marcsi
2016.07.12 11:26
5/5
A kommenteket olvasgatva úgy döntöttem, hogy használni kezdem én is :)
viki11
2016.05.17 10:54
5/5
Egy ideje használom már, mert a monitortól mindig lett a szememben estére keresztben egy ilyen bevérzett piros csík, és kicsit ráparáztam. Ebéd után szoktam munkahelyemen megenni egy szemet, és megszűnt ez a bevérzés, meg az esti szemfáradtság is.
Török Zs_
2016.05.03 09:34
5/5
Anyámnak vittem belőle mert hallottam hogy hályogra is jó meg javit a látáson, meglátjuk a vak is aszonta...
András Mihályné
2016.03.17 11:26
5/5
Már ritkábban homájosodik be a látásom, mint mielöt használtam.
karottati
2016.02.04 16:53
5/5
Elégedett vagyok vele, teljesen megnyugodott a fájós szemem.
gregorkriszti
2015.11.16 14:38
5/5
Határozottan javult a látásom és már nem fáj a szemem. Eddig 1 dobozzal szedtem be, de folytatni fogom, mert nagyon jó!
Edina Yes
2015.08.27 09:00
5/5
Köszi, nem LÁTtam :-)
Piroska
2015.08.26 16:50
5/5
Itt írják ( http://szemvitamin-vilagszabadalommal.anatur.hu ) lejebb, a „Lutein és éleslátás” résznél: „A lutein egy színes, pirosas-narancssárga színű karotinoid vegyület.” stb.
Edina Yes
2015.08.26 12:17
5/5
Apámnak volt mindig problémája a szemével, nemtudom érdemes-e kipróbálnia. Mi az a Lutein (vagy Luteina) egyáltalán?
krisztian28
2015.07.10 13:06
5/5
Anyukámnak vettem meg mert szürkehályogos a szeme. Tudom hogy nem mulasztja el de legalább lassabban romlik a szeme..
Kiss T Béla
2015.05.13 09:28
5/5
bevált! javult tőle a látásom és elmúlt az idegesítő szúró viszkető érzés is benne. örülök hogy megtaláltam, köszönöm!
Markokram
2015.04.03 16:07
5/5
Észrevettem hogy valami nem stimmelt a szememmel, és gyorsan elkezdtem szedni a szemvitamint. Szerintem még időben kaptam észbe, mert két hét alatt teljesen rendbejött. Jobban belegondolva azon csodálkozom, hogy csak most sokallt be a szemem, akkora teher van rajta. Egyrészt gondok vannak a cukrommal, másrészt évtizedek óta számítógép előtt dolgozom és persze esténként ott ülök a laptop előtt. A kettő között pedig kocsival jövök megyek, vezetek..
Karoly
2015.03.12 09:14
5/5
Nekünk nagyon jók a tapasztalataink vele az irodában. Munkámból adódóan sok időt töltök számítógép előtt, és érzem, hogy estére már fáj a szemem. Kontaktlencsés vagyok ami rátesz még egy lapáttal. Az irodában én kezdtem először szedni a Luteina szemvitamint. Felüdülés volt az előzőekhez képst, tényleg védi a szemet. Most már minden kollégám veszi és nekik is használ.
_Gabor_
2015.02.05 15:31
5/5
Egész nap gép előtt ülök.a nap végére nekem is totál kiütötte a szemem a monitor. Nincs baj a látásommal, nem kell szemüveg mégis szörnyen elfáradt a szemem. Hétköznap hazafelé teljes ködfátyol, hétvégente kicsit javult, de avégén már a fejem is fájt tőle. A kollégám ajánlotta ezt a szemvitamint, és igaza is volt, mert nekem minden ilyen tünetem elmúlt.