Figyelem! Most 2+1 Akció, kattints a részletekért >>>

Luteina® bio-complex - A SZEMVITAMIN!

 • Túl rövid a kezed, amiben a könyvet tartod?
 • Fátyolos a TV vagy monitor kép? 
 • Jellemző Rád a homályos látás és szemfáradtság?

Akkor itt egy

Világszabadalommal védett szemvitamin!

Ez a szemvitamin azért különleges, mert az éleslátásért felelős hatóanyagokat (lutein ’20mg/kapszula!’, taurin, szelén, C-vitamin és citrus bioflavonoidok), Világszabadalommal védett, kelátkötésű, és sejtszinten hasznosulószerves cinkkel (ALBION® Zinc Chelazome®) rögzítették.
lutein-szemvitamin.jpg

 • Így egy olyan szemvitamint kaptak, melynek egyedülálló tulajdonsága, hogy képes eljuttatni a szemlencséhez a luteint és a kísérő antioxidáns összetevőket, hogy ott szinergikus védő hatásukat kifejthessék.

 • A Világszabadalom garancia arra, hogy az összetevők biztosan eljutnak a sárgafoltig, hogy ott együttesen semlegesítsék a retinát károsító anyagokat, és kifejtsék látást javító, erőstő hatásukat. 

 • A Világszabadalommal védett szerves cinkkel rögzített összetevők elengedhetetlenek a szemek egészségéhez. A kapszula javítja az éles látást, csökkenti a sárgafolt-degeneráció veszélyét, megvédi a szemeket a veszélyes sugárzástól és a káros környezeti tényezőktől. 

A sejtszintű felszívódást a kelátolt cink Világszabadalom biztosítja, kapszulánként 20mg lutein tartalommal! 

A macula lutea, azaz a sárgafolt

egy pár milliméter pont a retinán, ahol a  legsűrűbben találhatók látóideg-végződések, feladatuk az éles látás létrehozása, ez a terület felel a tiszta és minőségi látásért.

A sárgafoltban a lutein a legfontosabb pigment, mely a szemretina központi részén helyezkedik el. A retinát károsító oxidáló anyagok az, ún. „szabad gyökök”, melyek környezeti, életmódbeli hatásokra keletkeznek.

A Luteina® bio-complex összetevői ezeket a szabad gyököket semlegesítik a retinában, a szem fényérzékeny részében. Elnyelik a nap káros ibolyántúli sugarait, az elektromágneses sugárzást.

Csökkentik a sárgafolt-degeneráció veszélyét, ami a látásvesztés egyik fő oka, megelőzik a szemlencse károsodását, így például a szürke hályog kialakulását. A mechanizmust alkotó antioxidáns elemek; lutein, cink, taurin, szelén, C-vitamin és bioflavonoidok.

Az ALBION® Zinc chelazome® szabadalom

Ez egy olyan Világszabadalom, ami a kelátkötésű, szerves cinkről szól. egy olyan technológiát foglal magában, ahol a cink molekuláris súlyát csökkentik, és kovalens kötést hoznak létre, hogy az így kapott szerves és test azonos tápanyagot a szervezet, sejtjei szintjén hasznosíthassa.

Az ásványok stabilitást ugyanis az eltérő pH-érték befolyásolja, kelátolással az egész pH-tartományban stabil állapotot kölcsönzünk a cinknek. A hagyományos ásványok széttörnek az emésztési folyamat kezdetén, azért hogy keresztülhaladhassanak a bélfalon. Az instabil kelátok is széttörhetnek ennél a pontnál, felfedve a nyers, ionizált ásványt.

Ebben az esetben a töltött, szabad elektronok blokkolják egymás felszívódását vagy más tápanyagokkal kombinálódva olyan vegyületet alkotnak, melyek nem szívódnak fel.

Az ionizációs folyamat kontrolálásának eredménye egy olyan cink vegyület, mely semleges (nem hordoz elektromos töltést). Az olyan ásványok, melyek elektromosan töltöttek akcióba léphetnek olyan összetevőkkel,- mint a fitátok és egyéb ellentétes töltésű molekulák.
Az olyan ásványi vegyületek pedig melyek elektromosan töltöttek egyben reaktívak is.

Ezzel az aminosavas dipeptid  kötéssel  (2 kötött aminosav) rendelkező cinkkel, egy olyan szerves vegyületet kaptunk, amely a hatóanyagok biohasznosulását a maximumra növeli, miközben önmaga is erős antioxidáns hatást fejt ki.

Köszönhetően stabil szerkezetének, könnyedén eljutatja a bélig a hatóanyagokat és viszi tovább azokat a bélfalon keresztül felszívódva a sejtek szintjére. Az út közben, melyet bejárnak, ellenállók maradnak a különböző pH-értékekkel és egyéb felszívódást gátló tápanyag összetevőkkel szemben.

Cink szabadalom a látás javításában;

a cink az egyik legfontosabb antioxidáns szereppel bíró ásványunk (a másik a szelén). Minél rosszabbak az ökológiai körülmények, annál nagyobb mennyiségű cinkre van szüksége a szervezetnek (pl.: kilúgozott földek).

A cink nélkülözhetetlen a retinol (A vitamin) retinállá történő átalakulásának folyamatai során, mely a retina látópigmenseinek képződéséhez szükséges. A cink védelmi funkciója, hogy fokozza a szabad gyökök elpusztításáért felelős enzimek tevékenységét.

A cink, az antioxidáns enzimek

szükséges kofaktora, nélkülözhetetlen elem a folyamatban. A mechanizmust alkotó antioxidáns elemek; lutein, cink, taurin, szelén, C-vitamin és bioflavonoidok szinergikusan növelik a sárgafolt pigment sűrűségét és csökkentik a makula degeneráció rizikóját, lassítják a kifejlődését és az előrehaladott makula degeneráció romlásának ütemét.

Sárgafolt-elfajulás (más néven macula-degeneráció)

Ez a szembetegség amelyet a retina egy részének sorvadása okoz, az 50 éves kor után fellépő vakság leggyakoribb oka. A betegség elleni harcban az oxidációt gátló anyagoké, az antioxidánsoké a főszerep, amelyek védelmezik a szervezet sejtjeit.

A szürke hályog kialakulásának oka

hogy a szemben keletkező reaktív oxigéngyökök károsítják a szemlencse rostjait felépítő fehérjéket. Ezt a folyamatot akadályozzák meg LUTEIN BIO-COMPLEX® összetevők.

A Világszabadalom egyedülálló tulajdonsága, hogy képes biztonságosan eljuttatni a szemlencséhez a luteint és a kísérő antioxidáns összetevőket, hogy ott szinergikus védő hatásukat kifejthessék.

Az emberi szervezet általános állapota és a látás minősége

egyenes arányban van egymással, szoros összefüggést mutatnak az idegrendszeri és szervi, különösen a máj egészségével. A magzati fejlődésnél is látható, hogy a szem, az emésztőrendszer és az idegrendszer mentén helyezkedik el. Az idegrendszer minden szervrendszerrel kapcsolatban áll, ezért az íriszdiagnosztika segítségével a szervezet állapota diagnosztizálást nyerhet. 

Célzott tápanyagokkal a látászavarok javíthatók, a szembetegségek megelőzhetők lennének, ha szervezetük számára biztosítanánk a megfelelő tápanyag összetevőket. A kúraidők betartásával a látás minőségének javulása, akár 2 dioptria is lehet! A látászavarok különösen érintik a monitor előtt dolgozókat és a televízió előtt ülőket, továbbá a cukorbetegeket. 

Kinek kellene használnia a Luteina® bio-complex-et?

Ez a szemvitamin különösen ajánlott prevenciós céllal azoknak, akik családjában előfordult látásromlás és/vagy cukorbetegség, akik szeme ki van téve a káros sugárzásnak, amit például a számítógép képernyők vagy TV készülékek generálnak.

A tápanyag összetevők közül a cink és a szelén, még tudatos életvitel esetén is csökkent mennyiséget mutathat a szervezetben, köszönhetően a környezeti ártalmaknak, a tömegtermesztésnek és tömegtermelésnek.  A cink és a szelén antioxidáns ásványi elemek, elengedhetetlenek az immunrendszer, az idegrendszer, a hormonális rendszer és szemeink megfelelő működéséért.

A cink és a szelén pótlása növeli a látószervek védelmét és véd a betegségekkel szemben.

Az ALBION® CINK aminosav kelát előnye:

Megakadályozza a felszívódást gátló egyéb tápanyag-összetevők hatásait,

 • Kémiailag stabil,
 • A bélben szívódik fel
 • Ellenáll a gyomor savas pH-jának
 • Kíméletes az emésztőrendszerben, nem okoz irritációt

Az ásványok kelátolása, tökéletes sejtszintű felszívódást eredményez. A kelátkötés a maximális biohasznosznosulás, a maximális bio- reakcióképesség új módja.

Összetevők:   
Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban       / 1 kapszula
Lutein (100 mg of 20% lutein extraktum)       20 mg 
Taurin                           200 mg
Citrus bioflavonoidok 40%                 50 mg
C¬-vitamin                        30 mg (37,5%*)
Kelátkötésű Cink ALBION® Zinc Chelazome® szabadalom    37.5 mg
ebből Zinc 7.5 mg (75%*)
Szelén                           30 μg (54%*)

 

 

 

 

 


*NRV%- ajánlott menniység

Felhasználási javaslat: naponta 1 kapszula a főétkezések után.

A termék alkalmazás 12éves kortól ajánlott.

Minimumkúra-maximumkúra:
30-90 napos minimumkúra, 90-180 napos maximumkúra a probléma fokának függvényében.
Kiszerelés: 30 kapszula
OÉTI: 9847/2011

Most 2+1 Akcióban! Mit jelent ez?

2-őt fizetsz, 3-at kapsz! A termék 4110 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 2740 Ft-ra csökken!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

 1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe páros számokat írni. Ugyanis a páratlan számokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után 2-őt, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.

 2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

 3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.