Vásárlói visszajelzés: 5 napos Expressz Diéta Program

Kedves vásárlónk Kriszta, belevágott és végig is vitte az 5 napos Expressz Diéta Programot!>>> Az eredmény: - 9 cm, illetve 64,6 kg-ról indult és 62,7 kg-ot mért az 5. napon! Sikerein felbuzdulva úgy döntött, veletek is szeretné megosztani hasznos tapasztalatait, és még hasznosabb tippjeit, amiket az alábbi levelében olvashattok:

0323-17-ora-vasarloi-visszajelzes-expressz-dieta.jpg

„Sziasztok!

Végeztem az 5 nappal, és ha nem gond, megírnám a tapasztalataimat. :)

Őszinte leszek, finomabb ízekre számítottam. Hiába fűszereztem, ízesítettem az ételeket, az első 3 nap nagyon nehezen mentek le, főként a levesek. Ami viszont érdekes, hogy a 4. naptól mintha ezt elvágták volna és megszoktam őket, sőt megkockáztatom, még ízlettek is. :) Egy tipp: a leveseket hagytam kihűlni és pohárból ittam meg, hogy gyorsabban túl legyek rajta.

Mindegyik étel teltségérzetet adott és másokkal ellentétben az 1-2. nap sem volt kínszenvedés ilyen szempontból. Sőt, szívem szerint a vacsorát ki is hagytam volna, de ezt nem szabad, különben nem várhatjuk el a kívánt hatást.

Reggelinél az almás-fahéjas zabkása lett a kedvencem, uzsinál pedig a csokis-málnás smoothie, amit én forró csokiként fogyasztottam. Több vizet adtam hozzá és felforrósítottam. Az epres smoothie ízével nem tudtam megbarátkozni,  édes és nagyon műízű.

Napi 2-2,5 liter vizet ittam és nem volt sem fejfájásom, sem szédülésem. Ami nehezítette picit a dolgot, hogy épp a menstruáció előtti napokban kezdtem el a diétát, amikor egyébként is éhesebb az ember és a szervezet több vizet tart vissza. Így nem biztos, hogy hű képet kaptam az eredményről.

Ami nagyon hiányzott kezdetben: a gyümölcsök és hogy rághassak. Így napi 2 cukormentes rágóval ezt pótoltam. Nem sok, de több mint a semmi. :) Jó alvónak mondom magam, azonban az utolsó 2-3 napban már hajnalban keltem és nem tudtam visszaaludni. Nem tudom, összefügg-e a diétával. Azonban energikus vagyok/voltam egész nap és a munkámat is odafigyeléssel tudtam végezni ennek ellenére.

A 6. nap reggelén azt mondom, ha tehetném, újra belefognék, de erről az 1-3. nap egyáltalán nem így gondolkodtam. Szóval idő kell az átszokásra és türelem. :)

És akkor az eredmények: 162 cm vagyok. 64,6 kg-ról indultam, 62,7 kg-ot mértem ma reggel. A combból, derékból, csípőből 2-2-2 cm ment le, a hasamból pedig 3 cm.

Örülök, hogy belevágtam és hálás vagyok az eredményért, de itt még nem állok meg, további 4 kilótól szeretnék megszabadulni. Ezt több mozgással és gazdagabb ételekkel, ámde visszafogott szénhidrátbevitellel szeretném elérni. Mindenkinek sok sikert kívánok!

U.i.: Azóta további 1 kiló ment le, de az már az én odafigyelésemnek volt köszönhető. A módszerem, hogy délután 2-3 óráig eszem és utána már nem igazán, vagy ha mégis, akkor nagyon-nagyon lájtosat. Ismét rendeltem almás fahéjas zabkását, ill. csokis-málnás smoothiet, és ha édességre vágyom, inkább ezeket fogyasztom. Szeretném újra  beiktatni a mozgást, mert a kettő együtt (diéta+mozgás) ér igazán valamit.”

Üdv

Kriszta

Kedves Kriszta, köszöjük, hogy leírtad nekünk hasznos tapasztalataidat és még hasznosabb tippjeidet az Expressz Diétáról. Külön köszönjük a centizéssel kapcsolatos észrevételedet, hiszen mi is erre bíztatunk mindenkit, hogy ne csak mérleggel, de centivel is mérjétek magatokat!>>> Így valóban hiteles képet kaphattok a diétátok eredményéről. :)

Ha Kriszta levele után belevágnátok egy önsanyargatás és jó-jó effektus nélküli, de gyorsan működő fogyókúrába, bátran vágjatok bele az 5 napos Expressz Diéta Programba!