Vásárlói vélemény – Gránátalma koncentrátum

granatalma-velemeny.jpg

Legújabb vásárlói visszajelzésünk tárgya a szelénnel dúsított, antioxidánsokban gazdag Gránátalma koncentrátum®. – melynek különlegessége az, hogy a gyártó a magok préselésével jut hozzá olyan fenol-vegyületekhez, melyek védelmezik sejtjeinket, növelik az ellenálló képességet, csökkentik a belső gyulladásokat, és jót tesznek a szív- és érrendszer egészségének. Nos, Éva nevű kedves vásárlónk erről a koncentrátumról osztotta meg Velünk tapasztalatait:

 „Miután átestem egy műtéten, a kezelőorvosom javasolta, hogy kezdjem el fogyasztani. A műtét miatt legyengültem és szükségem volt több felerősítő tápanyagra is, hogy meg tudjam megerősíteni a szervezetemet és az immunrendszeremet. A Gránátalma koncentrátum®-nak hála, hamar felépültem, és azóta sem küszködöm a járványok idején semmilyen betegséggel, ami nem is csoda, hiszen immáron hatodik éve, rendszeresen fogyasztom ezt a remek italt. Mivel kisgyermekek is ihatják, ezért az unokámnak is ebből adok, hogy ne kapjon el az iskolában mindenféle nyavalyát a többiektől. Neki is segít a Gránátalma ital.”

♥Kedves Éva, köszönjük visszajelzésedet és jó egészséget kívánunk Neked, és családodnak. ♥

granatalma-veeemeny-akcio.jpg

Tankold fel Te is,
az egész család immunrendszerét!

Ehhez segítséget is adunk akcióinkkal:

 Most 2+1 vagy 5+5 Akció a Gránátalma koncentrátum®-ra , részletekért kattints a kiemelésre!

Mit jelent a 2+1 vagy 5+5 Akció?

  • A termék 3900 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 2600 Ft-ra csökken!

  • De, ha 5-öt fizetsz, 10-et kapsz! – és ezzel a darabonkénti ár is lefeleződik, 1950 Ft-ra!

Az antioxidánsok jelentik a kulcsot
az öregedésben főbűnösnek számító
szabadgyökök semlegesítésében!  

Mik azok a szabadgyökök?

A szabadgyökök számítanak az egyik főbűnösnek az öregedésben és semlegesítésükben az antioxidánsok jelentik a kulcsot. Amikor a szabadgyökök akcióba lendülnek a folyamat leginkább a rozsdásodással írható le. Ez pedig jelentősen hozzájárul a bőr és az egész szervezet elöregedéséhez.

Nagyon leegyszerűsítve: a szabadgyökök olyan labilis, és nagyon aktív, „öngyilkos” molekulák, amik nem törődve a más vegyület és sejt által betartott egyezményes békével, azokkal reakcióba lépve, károsítják a sejtmembránokat, és rombolják a DNS-t. E nem kívánt reakció során a tomboló szabadgyök ugyan megsemmisül, ám eközben az általa megtámadott békés molekula illetve sejt funkciójában, és struktúrájában is változásokat okoz. Talán segít a megértésükben, ha úgy gondolsz rájuk, mintha egészségünkre ártalmas parányi terroristák, vagy kamikaze pilóták lennének.

Ugyanakkor azt is tudnod kell, hogy a szabad gyökök részei az életednek, hiszen az anyagcsere folyamatok során természetesen keletkeznek. Sőt vannak olyan szabad gyökök, amelyek az érrendszert védik vagy éppen a bőrt, és bizonyos sejtjeink egy része kifejezetten olyan szabad gyököket is termel, melyek elpusztítják a szervezetbe bejutott kórokozókat. Szervezeted védelmi rendszere azonban csak a saját maga által termelt szabadgyököket képes semlegesíteni, méghozzá antioxidánsok által.

Amíg egyensúlyban vannak a dolgok, addig ez tehát egy természetesen jenlévő biokémiai folyamat. Baj az utóbbi 150 évben történt, amikor természetellenes életmódunk (élvezeti szerek, mozgáshiány, stressz, gyógyszerek..) és környezeti tényezőink (UV-, röntgen- és radioaktív sugárzás, elektroszmog, lég-, föld- és vízszennyezés, mérgező vegyszerek…) hatására megnőtt a szabad gyökök mennyisége, melyek semlegesítéséhez több, nagyobb mennyiségű antioxidánsra van szükség. Igen ám, de kilúgozott földjeink alacsonyabb tápanyag tartalmú zöldséget, gyümölcsöt és gabonát termelnek, mit 150 évvel ezelőtt, továbbá a civilizációval járó kényelem és stressz is jelentően megnőtt, melyek további szabadgyök terhelést rónak ránk. Ez az egyensúlytalanság az, ami miatt a szabad gyökökre nem gondolhatunk jó szívvel. Annyit tehetünk, hogy szervezetünknek antioxidánsokban gazdag tápanyagokat biztosítunk, hogy semlegesíthesse őket. Mi pedig cserébe nem csak szebb külsőt, de egészségben és erőben gazdag mindennapokat is kapunk.

Szabad gyökök mindenhol előfordulnak a szervezetben, de a szív, az erek, az idegek és az agy különösen kedvelt helyei ezeknek a sejtmérgeknek is nevezett káros molekuláknak. Kutatások is megerősítik, hogy a szabad gyökök olyan betegségek kialakulását teszik lehetővé, mint a szív- és érrendszeri panaszok, a bőrbetegségek, a szembetegségek, az ízületi megbetegedések, az idegrendszeri zavarok (az Alzheimer-kórt és Parkinsont is a szabadgyökök számlájára írják) vagy a daganatos megbetegedések, de még az allergiások évről-évre növekedő számát is ennek tudják be.

  • 100% immunvédelem
  • 100% sejtvédelem
  • 100% gránátalma!