Vásárlói vélemény - Expressz Diéta csomag

Szeretnék megosztani egy vásárlói visszajelzést az Expressz diéta csomagunkról, mely az egész napunkat bearanyozta! Fanni már a második Expressz diéta kúrájáért érkezett hozzánk, és leplezetlen örömmel osztotta meg tapasztalatait, tanácsait:

3hetkexpressvasarloi1.jpg

„Belevágtam az Expressz 5 napos diétátokba: nem túlzás, már az első nap végén éreztem a változást az arcomon, a bokámon, a hasamon… Az ötödik nap végén elégedetten konstatáltam, hogy 3-4 kilótól sikeresen megszabadultam!  A leveseket megfűszereztem egy kis bazsalikommal, borssal, petrezselyemmel… Üzenem a levesek ízével nem barátkozóknak: nekem nagyon ízlik!! 

Az első napon én sem voltam odáig az izéért, a harmadik napon viszont már kifejezettem jó ízzel fogyasztottam őket, megszoktam teljesen ezt az íz világot (nincs bennünk ízfokozó szerk.). A smoothie-kat, pedig egyenesen imádom: a diéta alatt egész nap azt vártam mikor jön már a „shake” idő!

Továbbá, mivel meg van adva az egyes napszakokra vonatkozóan az adott ételtípus, a diéta gyönyörűen segít beosztani a napom! Nagyon sok folyadékot fogyasztok mellé, gyógyteákat, vizet, és a bőröm is szebb lett. Az ételek hamar laktatnak, teltségérzetett adnak. Mialatt fogyasztottam még egy nagyon szuper hatást észleltem: mérhetetlenül tele vagyok energiával, könnyebben ébredek, sokkal jobb a közérzetem is!

Összegezve: Ez az eddigi legkellemesebb, leghatásosabb, legbetarthatóbb diéta, amit valaha kipróbáltam!!”

Fanni remek eredménye az Expressz diéta minimális kalória bevitelének köszönhető (egy nap csupán 850 cKal).

Az 5 napos Expressz Diéta ételei 3 perc alatt elkészíthetőek, laktató, nagy adagokat biztosítanak, a diéta alatt, pedig minőségi tápanyagokkal látják el a szervezetet. Izomveszteség és éhezésmentes zsírégetés.

Vásárolj itt>>>