Figyelem! Most 5+1 Akció, kattints a részletekért >>>

Leni Complex™ 24 órás fájdalomcsillapító tapasz– külsőleg

Fokozatos hatóanyag kibocsájtás 24 órán át, ízületi, izom és reumatikus panaszok esetén. Hát-és derékfájás csillapítására. Ínak, szalagok sérülése következtében fellépő fájdalom és gyulladás helyi kezelésére.A Leni complex™ tapasz, szerves, növényi vegyületeket tartalmaz, mint az arpagoside (ördögkarom), a Pycnogenol® és az eukaliptusz. Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás, a csont-ízületi, illetve az izom eredetű panaszok legyőzésére.

Leni Complex™ tapasz szinergikus összetevői csökkentik a mozgásszervi fájdalmakat és merevséget. Tapassza merev vagy fájó  testrészeire és hagyja fent 24 órán át.

  • Legyűri a merevséget, javítja a mozgékonyságot
  • fájdalomcsillapító
  • gyulladáscsökkentő
  • akut és krónikus ízületi panaszokra, reumára
  • a mozgásszervi panaszainkra igényelt gyógyszerek dózisának csökkentése

Összetétel: ördögkarom gyökér kivonat, Pycnogenol®- tengeri fenyőkéreg kivonat, eukaliptusz olaj, limonén (narancs olaj), linalol (levendula olaj)

Felhasználási javaslat: Tapassza a fájó területre. Alkalmazza 24 órán át. A tapasz 24 órán át folyamatosan adja le hatóanyag tartalmát. Ha kisebb felületen szeretné alkalmazni a tapaszt olló segítségével vágja azt kisebb méretűre.

Kiszerelés: 5 db tapasz/doboz 

CPNP:  1637541

Most 5+1 Akcióban! Mit jelent ez?

5-öt fizetsz, 6-ot kapsz! A termék 2 999 Ft-ba kerül, de ha most 5 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 2499 Ft-ra csökken!

A lényeg azonban nem csak ez. Az akcióval a gyártó a kúraszerű alkalmazásra szeretné felhívni a figyelmet. A minimumkúra adagja ugyanis 6 doboz. Ha pedig tüneted több mint egy éve fennállnak, vagy diagnosztizált betegséged van, akkor a kúraidőt 120 napig javasolja kitolni, ami kereken 12 dobozzal egyenlő mennyiséget jelent.

Élj az akcióval! Semmi mást nem kell tenned, mint:

  1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe 5-ös vagy 10-es számokat írni, a rendszer automatikusan hozzáadja az ajándék termékeket (5-nél +1-et, 10-nél +2-őt).

  2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

  3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.