Fájó, gyulladt ízületek? Ínak, izmok, és szalagsérülések?

Duzzadt, fájó, gyulladt ízületi panaszokra, mozgásszervi és reumatikus bántalmakra, kisugárzó fájdalmak csillapítására. A Leni complex™ gél szerves, növényi vegyületeket tartalmaz, mint az arpagoside (ördögkarom), a boswellia (tömjéngyanta), a réti legyezőfű és a paprika kivonat. Az összetevők szinergikus hatékonyságát tudományos kutatások igazolják. Színezéket, parabént nem tartalmaz.

Fájdalomcsillapító - Arpagoside (ördögkarom)

Hát-, nyak-, ágyék- és derékfájás specialista. Kopás és gyulladás okozta kisugárzó fájdalmak ellen. A nyak és a váll izomfeszültségeinek oldására.

Reumás fájdalmak kezelésére, valamint zúzódásra, íngyulladás kezelésére alkalmazható. Méregtelenít. Segíti az izmok ellazulását, regenerálását és csökkenti az ízületek duzzadtságát.

Gyulladáscsökkentő –Boswellia (tömjéngyanta)

Az ízületi gyulladások specialistája. A reumás és osteoarthritiszes (arthrosis) betegek között a gyulladás csökkentésében a boswellia jobb hatást tudott elérni, mint a receptre kapható gyógyszerek. A tömjén csíraölő, fertőtlenítő, sebgyógyító, antireumatikus, feszültség- és görcsoldó hatású, csillapítja az ízületi fájdalmakat.

Összetevők: Ördögkarom, Boswellia- tömjéngyanta, Réti legyezőfű, Paprika kivonat
Felhasználási javaslat: Alkalmazza 2-3 alkalommal naponta. Masszírozza be az érintett területet, amíg teljesen fel nem szívódik. A bőrön zsíros szennyeződést nem okoz.
Figyelmeztetés: Külsőleg! Szembe ne kerüljön. Sérült bőrfelületen nem alkalmazható! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén használata nem ajánlott.
Kiszerelés: 75 ml
CPNP: 14411502