Női dolgok…? Rendben lesz!

A „Rendben lesz!” teasorozat női dolgok… fűszerteája azoknak a hölgyeknek készült, akiknek rendszertelen a menzeszük, felfáztak vagy nehezen viselik a menzesz előtt és alatt fellépő erős hasi görcsöket, fájdalmakat és émelygést.

A gyógynövény teakeverék kifejezetten ajánlott:

  • premenstruációs szindróma,
  • felfázás és
  • émelygés tünetek kiegészítő terápiájaként

Hányinger- és émelygést csillapító hatásának köszönhetően, nem csak a menzesz alatt fellépő tünetek, de egyéb kiváltó okkal rendelkező nehéz napokat is megkönnyít. Az összetevők szinte bármely nőgyógyászati probléma esetén segítenek a hölgyeknek már évszázadok óta. A boróka, csalán és bodzavirág pedig még felfázás esetén is hatékony társak, hiszen megdolgoztatják a vizeletkiválasztó rendszert, ezzel segítve száműzni a kórokozó baktériumokat.

Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: Bodzavirág, Cickafark, Zsálya, Boróka, Csalán.

Felhasználási javaslat: Egy filtert forrázz le egy csésze (2,5dl) forró vízzel, hagyd 5-10 percig fedő alatt ázni, ízesítsd kedvedre.

Kiszerelés: 18 db tea filter/27g. A filterek megújuló alapanyagból készültek.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.