Druidák varázsitala a szellemi energiáért

Kik voltak a Drudiák? Ókori papok, bölcsek, gyógyítók és tudósok, akik az Istenhit mellett nagy tiszteletek mutattak a természeti elemeknek, és gyógynövényeknek is. Ezek a rendkívül tanult emberek, fegyelmezett életet éltek, és rendkívüli tudással rendelkeztek. Nevük jelentése "látnok", "bölcsesség", "tudás", és a mai ír nyelv "bájoló" jelentésű druidh és "varázsló" jelentésű draoidh szavai is innen erednek. Tanulmányaikat egész életükben folytatták, az alaptudás megszerzése 20 évbe került, és tapasztalataikat versekbe fogalmazták, hogy azokat verselve tanulhassák meg.

Almaillatú menta és kenderlevél

A Druidák itala egy mesteri gyógynövény keverék, ami szellemi lendületet ad. Erős impulzusok jellemzik, amik egyesítik a koncentráció és a meditáció erejét. A keverék különösen ajánlott azok részére, akik szellemi erejüket szeretnék fokozni, és korona csakrájukat megnyitni, ami az emberben a legfelsőbb rendű tökéletesség székhelye. A Druidák Varázsitala szellemi frissességet, és koncentrációt erősítő szálas tea, kizárólag bio összetevőkből, almaillatú menta és kenderlevél alappal!

Összetevők ellenőrzött bio gazdaságból: almaillatú menta, kenderlevél, mogyorólevél,  nyírfalevél, borsmenta, mályva, fekete üröm, napraforgó szirmok, méhbalzsam

Felhasználási javaslat: 1 púpozott evőkanálnyi mennyiséget forrázz le 0,5 l vízzel, hagyd állni 10 percig lefedve, és fogyaszd a nap folyamán 2-3 részletben, önmagában vagy ízesítve tetszés szerint. Az egész leveleket törd össze nyugodtan a forrázat előtt. Készíthetsz belőle nagyobb mennyiséget is egyszerre!  Kúraszerű alkalmazás esetén, a kúraidő 40 nap.

Kiszerelés: 50g. Szálas, I. osztályú szárított gyógynövény teakeverék, bio összetevőkből.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.