Sonnentor Bio Virág tea. Ehető és iható gyógynövény teakeverék.

„Az ehető virágok azóta szerepelnek az étlapon,  amióta az ember étkezik.”

Ez a virágtea ízletes almamentát, kamillát, búzavirágot, körömvirágot, levendulavirágzatot, vadkakukkfüvet, napraforgó virágzatot és rózsavirágot tartalmaz. A virágkeverék salátába szórható és ehető, vagy teaként készíthető el. A gourmet élmény javítja a mindennapi közérzetünket és jó energiával lát el. Fontos, ha teaként fogyasztjuk, a virágokat ne főzzük meg csak forrázzuk! Teaként való fogyasztásakor javaslom, hogy ne csak az ízlelésünket kényeztessük, hanem engedjünk a teából áradó aromáknak és szippantsunk jó mélyeket a kortyolgatás közben.

Olvass tovább az ehető virágokról itt!

Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: almamenta, napraforgólevél, körömvirág, napraforgóvirágzat, kamilla, levendula, búzavirág, rózsavirágzat.

Felhasználási javaslat: 1 púpozott evőkanálnyi mennyiséget forrázz le 0,5 l vízzel, hagyd állni 5-10 percig lefedve, és fogyaszd a nap folyamán 2-3 részletben, önmagában vagy ízesítve tetszés szerint. Készíthetsz belőle nagyobb mennyiséget is egyszerre!

Kiszerelés: szálas, I. osztályú szárított gyógynövény teakeverék, bio összetevőkből. Megújuló alapanyagokból készülő csomagolásban. 40g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.