Bio Kuc-Kuc megfázás és köhögés elleni teafilter

“Kuc-kuc” hallatszik sokszor és mindenhonnan tél derekán. Inkább élvezzünk egy csésze jó erős gyógynövényteát és máris leszámolunk a “kuc-kuc”-cal.

A Kuc-kuc tea kifejezetten felső légúti panaszokra javasolt gyógynövény keverék, nagyon kellemes ízzel. Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó, egymással szinergiában élő összetevők csillapítják a köhögést, nagyszerű torokfertőtlenítők, természetes lázcsillapító és izzasztó hatásúak.

Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: Borsmenta, Zsálya, Kamilla, Kakukkfű, Bodzavirágzat, Hársfavirágzat

Felhasználási javaslat: A csészébe helyezett filter tasakot friss, forrásban lévő vízzel felöntjük és 10 percig állni hagyjuk. Miután ihatóra hűlt esetleg, ugyancsak köhögéscsillapító mézzel ízesíthetitek, én a gesztenyemézet szeretem a teákba a legjobban.

Kiszerelés: 18 filter/27 g

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.