Termékeink Főmenü
Termékek

Propoliszos és szicíliai tengeri sót tartalmazó Orrspray, EPID® szabadalommal védett propolisszal.

Cikkszám: 8002738978103
Bővebben a termékről

E.P.I.D.® szabadalommal védett
teljes propolisz kivonatot tartalmazó, tengeri sós orrspray.

Orrüregtisztító szer, mely E.P.I.D.® szabadalommal védett teljes propolisz kivonatot tartalmaz, szicíliai tengeri só oldattal, kamillával, eukaliptusz olajjal és párlófűvel. Nyálkahártya kímélő és nem allergizál. Ajánlott allergia, nátha, megfázás és orrsövény ferdülés esetén. Megkönnyíti a váladék eltávolítását, elősegíti az eldugult orr kitisztítását, regenerálja az orrnyálkahártyát. Hosszabb ideig tartó használat során is biztonsággal alkalmazható! Könnyen eltávolítja az orr belsejében megtapadó szennyező anyagokat, mint a korom- és pollenszemcsék, véd a kórokozókkal szemben, ezáltal egyszerű módon megelőzhetők a különböző légúti gyulladásos és allergiás betegségek.

A tiszta orrjárat a szemek, a fülek, a torok, és az egész test felszabadult érzésével töltik fel. Az akadálymentes légzés irányítja ugyanis valamennyi életfunkciónkat. Egészségünk és közérzetünk szoros összefüggést mutat a légzéssel, különösen a tiszta orrjáraton beáramló levegő mennyiségével.

Ajánlott:

  • orrüregtisztítás
  • allergia, nátha irritálta orrnyálkahártya
  • megfázás dugította orrjáratok
  • orrsövény ferdülés

Mi az az E.P.I.D.® szabadalom?

Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok, egy teljesen új technológiát jelölnek, mellyel olyan propolisz végtermékeket kapunk, amik megőrzik a teljes hatóanyag tartalmat.  Így az E.P.I.D.®  logóval fémjelzett propolisz termékek teljes értékű, stabil, kolloidális méretű és sejtszinten felszívódó tulajdonsággal bíró tiszta propolisz kivonatokat nyújtanak a fogyasztóknak, amivel exponenciálisan nő meg a hatás is az élettani funkciókra nézve.

Az E.P.I.D.® szabadalommal védett  propolisz kivonat, egyet jelent a tisztasággal és a teljes hatóanyag tartalommal.

Mi az a propolisz?

A méhek propolisszal fertőtlenítik a kaptárt, a kórokozók ellen. A propolisz az embert is megvédi a káros mikroorganizmusoktól.  A propolisz ismert immunvédő, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaellenes tulajdonságú természetes anyag, számos, szinergikus összetevővel. A tiszta propolisz csepp az egész szervezet kiegyensúlyozására, a test öngyógyító folyamatainak serkentésére szolgáló természetes vegyületek, egymásra ható elegye. 

Allergia mentes

A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák  allergén hatását. Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák a kávésavban található allergén molekulák szétválasztásához.

Az E.P.I.D® Propolisz termékek annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Specchiasol®-t.

Összetevők: propilén glikol, víz, kamilla hidrolizátum,  E.P.I.D.® propolisz kivonat, apróbojtorján levél folyékony kivonata, szicíliai tengeri só, Eukaliptusz illóolaj
Felhasználási javaslat: mindkét orrjáratba, naponta 2-3 alkalommal bepermetezve. Allergiás tünetek kezeléséhez, használata naponta többször is javasolt. A termék alkalmazása 12 éves kortól ajánlott.
Kiszerelés: 20ml

Részletesebben:

10 ok, amikor biztos, hogy Propoliszra van szükséged! >>>

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Ley
2016.12.19 10:55
5/5
Allergiás vagyok, amire asztmásan ráköhögök. A tüdőgyógyászaton kipróbáltattak velem midenféle kifejezetten allergiára való orrsprayt, mégsem azok váltak be, hanem ez! Főként lefekvés előtt nagy áldás, mert jól kapok levegőt és nyugodtan tudok aludni.
Cserne
2016.11.08 10:14
5/5
rögtön érezni a sós koncentrátumot, amint belefújom az orromba, engem legutóbb két nap alatt kihozott a náthámból. másnap már csak szipogtam kicsit, a következő nap már semmi bajom nem volt.
Csegedi Dalma
2016.09.29 09:10
5/5
Fiamnak vettem állandó szipogására, rendbe is hozta anélkül, hogy irritálta volna az orrát.
r_andi
2016.09.15 10:27
5/5
Allergiaszezonban mindig van egy a táskámban, annyira szuper, hogy kíméli az orromat, nem irritálja a nyálkahártyámat, miközben teljesen kitisztítja az orrüregemet is.
sylvia
2016.09.06 09:38
5/5
Szénanáthám van, így állandóan tüsszögök, folyik az orrom és állandóan kipirosodik. A Propolisz orrspray enyhítette orrnyálkahártyám irritációját.
EzoErika
2016.08.31 09:32
5/5
Huhh, így az allergiaszezon kellős közepén szinte megváltás amikor használom. Ajánlom!
Erdélyi Attila
2016.08.17 09:10
5/5
csodád tesz elugult orr esetén és természetes!
kató marianna
2016.01.28 11:38
5/5
Hatékonyabb mint hittem. Megfázás miatt vettem, de mivel orrsövényferdülésem van, a későbbiekben is fogom használni.