Porckopás? Ízületi gyulladás? Csontritkulás?
SZERVES ANYAGOK, AMELYEK FELÉLESZTENEK!

A csomagot csontritkulás, porckopás, ízületi gyulladás kiegészítő kezeléséhez, és sport eredetű sérülések regenerálásához ajánljuk. A 60 napos kúracsomagban 2 doboz, adalékanyag-mentes Zöldkagyló kivonatot és 1 doboz Szerves C-vitamint találunk.

Szerves C-vitamin

A Szerves C-vitamin a Zöldkagyló glükozaminoglikánjainak biológiai hasznosulását támogatja. A C-vitamin megelőzi a zúzódások kialakulását, gyógyítja a horzsolásokat, illetve erősen és egészségesen tartja az izmokat a csontokhoz rögzítő ínszalagokat és inakat, az ízületeket, és, megelőzi a porckárosodást.  Az összetevők megindítják az új porc termelődését, védik a meglévő porcállományt, helyreállítják az ízületi nedv mennyiségét az ízületekben és növelik a csontsűrűséget.

Új-zélandi zöldkagyló a porckopás ellen

A szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló természetes forrása a glükozaminoglikánoknak (röviden: GAG). A csontszerkezet stabilizálásáért elsősorban a specializálódott cukrok (proteoglikán -PG és a glükozaminoglikán-GAG) felelősek, a csontokban lévő ásványi anyagok kontrollálása által. A porckopás hátterében GAG kimerülés és abnormális ásványi anyag leépülés áll.

Csontritkulás, ízületi gyulladás

Az osteoporosis (csontritkulás) egy széles körben elterjedt krónikus betegség, mely megzavarja az ásványok képződését, ez fájdalommal és gyakori törésekkel jár. Az ízületi porcok és a GAG kimerülésével fémjelezett osteoarthritist (ízületi gyulladást) is a csontok rendellenes mineralizációja kíséri.
Mindkét betegség elgyengüléssel, idősek esetében gyakran rokkantsággal jár, ami egy egyre súlyosbodó probléma, ahogy a népességünk öregszik. Fiatalok, különösen a sportoló férfiak és nők körében a csont- és ízületi sérülések bizonyulnak a legmakacsabbnak és egyben ezek válnak a leggyakrabban súlyos betegséggé (mint az osteoarthritis) az élet későbbi szakaszában.

Kiszerelés: 2x60 szem Szerves Zöldkagyló kapszula és 1x60 szem 1000 mg-os Szerves C-vitamin. A csomag 60 napos kúrához elegendő mennyiséget tartalmaz.

Natur Tanya® Szerves Zöldkagyló kapszula >>

Tápanyagok/hatóanyagok  a napi adagban: 2 kapszulában
Zöldkagyló kivonat 800mg
ebből GAG (glükozaminoglikánok) 16 mg


OÉTI:
15050/2014
Felhasználási javaslat: 2x1 kapszula naponta

Natur Tanya® 1000 mg-os Szerves C-vitamin >>

Tápanyagok/hatóanyagok  a napi adagban: 2 kapszulában
C-vitamin 1000 mg  (1250 RDA%)*
Csipkebogyó kivonat 20 mg


OÉTI:
9273/2011

Felhasználási javaslat: 1 tabletta naponta, lehetőleg reggel, étkezés után, bő folyadékkal lenyelni.