Világosbarnás-sárgás színe, enyhén dióra emlékeztető illata, kellemes íze, kedvező ára, pozitív élettani hatásai, valamint mindennapos konyhai felhasználhatósága teszik értékessé ezt a sokoldalú olajat.
100 % természetes, szűretlen olaj, minőségi, szigorúan ellenőrzött, és tisztított osztrák repcéből, hagyományos kézimunkával, hidegen sajtolva.
Egyedülállóságát annak köszönheti, hogy a magot azon a bizonyított hőmérsékleten tároljuk, amin az megőrzi kifogástalan minőségét. Nem avasodik, nem szárad ki és védett a kártevőktől. Így garantáljuk, hogy hetente, egész éven át, mindig frissen sajtolt repce olaj kerül palackozásra. A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltűntetett gyártási szám.

Felhasználási javaslat:  A 100% természetes, szigorúan hidegen sajtolt repceolaj nagy arányban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, ezen belül esszenciális Alfa- linolénsavat (Omega - 3 zsírsav).  Az Omega - 3 zsírsav támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.
Segíthet a magas vérnyomás, a koleszterin- és vércukorszint csökkentésében.
Élénkítheti az agyműködést, erősítheti az immunrendszert, az idegrendszert.
Mivel szervezetünk nem tudja előállítani az alfa-linolénsavat, ezért fontos, hogy táplálkozásunkkal- megfelelő mennyiségben- mi juttassuk be szervezetünkbe.
E- vitamin tartalma is igen kedvező (30 mg/100g).
Nyugtató hatással lehet a bőrre, segíthet a mindennapos, természetes bőrápolásban.

Tárolás: Bontatlanul, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen 15-18 hónapig tárolható.
A szavatosság pontos megőrzésének dátuma az üvegen feltüntetésre kerül.
A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok ne veszítsenek magas minőségükből.
Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!

Kiszerelés: 100 ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.