Arany- zöld szín, magával ragadó illat, kellemes, enyhén toastolt ízjegyek jellemzik.
100 % természetes, szűretlen olaj, minőségi, szigorúan ellenőrzött és tisztított perzsa pisztáciából, hagyományos kézimunkával hidegen sajtolva.
Egyedülállóságát annak köszönheti, hogy a magot azon a bizonyított hőmérsékleten tároljuk, amin az megőrzi kifogástalan minőségét. Nem avasodik, nem szárad ki és védett a kártevőktől.  Így garantáljuk, hogy hetente, egész éven át, mindig frissen sajtolt pisztácia olaj kerül palackozásra. A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltűntetett gyártási szám.

Felhasználási javaslat:  A 100% természetes, hidegen sajtolt pisztácia olaj gazdag telítetlen zsírsavakban (Omega-3, Omega-6 és Omega- 9).
Az Omega-3 zsírsav támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.
Csökkentheti a megemelkedett LDL koleszterinszintet és vérnyomást.
Eredményes lehet a baktériumok és gombák kezelésében.
Segíthet bőrünk épségének megtartásában, mindennapos hidratálásában, ráadásul használata során bőrünk kellemes illatú lesz.

Tárolás: Bontatlanul, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen 15-18 hónapig tárolható.
A szavatosság pontos megőrzésének dátuma az üvegen feltüntetésre kerül.
A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok ne veszítsenek magas minőségükből.
Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!

Kiszerelés: 100 ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.