Tipikus intenzív körte íz, valamit 5% savtartalom jellemzi ezt a gyengéd ecetet.
100% természetes, minőségi, válogatott körtéből készült különleges, limitált kiadású szűretlen gyümölcsecet.
A természetes, tiszta, szűretlen ecet, - mint a Pödör körteecet is - pektinek és másodlagos növényi anyagok mellett kis mértékben vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz, mely kedvező hatással van szervezetünkre!

Elkészítés: A friss körtét lepréselik, ezután a levet közvetlenül gyümölcsmusttá erjesztik, majd ecetté oxidálódik. Végül kezelés nélkül szűretlenül palackozzák.
Hozzáadott adalékanyagokat - aromákat, színezőket - nem tartalmaz.

Tárolás: Az ecet, fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó, és ilyen körülmények között a minőségét gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi. Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.
Szűretlen, hígítatlan gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Kiszerelés: 500 ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.