Világossárga szín, hangsúlyos illat és enyhén pörkölt, intenzív íz jellemzi. Karakteres aromája és sokoldalúsága teszi népszerűvé a gasztronómiában.
100% természetes, szűretlen olaj, minőségi, szigorúan ellenőrzött és tisztított kaliforniai földimogyoróból, hagyományos kézimunkával hidegen sajtolva.
Egyedülállóságát annak köszönheti, hogy a magot azon a bizonyított hőmérsékleten tároljuk, amin az megőrzi kifogástalan minőségét. Nem avasodik, nem szárad ki és védett a kártevőktől.  Így garantáljuk, hogy hetente, egész éven át, mindig frissen sajtolt földimogyoró olaj kerül palackozásra. A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltűntetett gyártási szám.

Felhasználási javaslat: A 100% természetes, hidegen sajtolt földi mogyoró olajnak igen kedvező a telítetlen zsírsavösszetétele (olajsav, linolsav, linolénsav).
Az Omega - 3 zsírsav támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.
Csökkentheti a megemelkedett koleszterinszintet és a vérnyomást.
Pozitív hatással lehet az emésztőrendszerre (székrekedés).
Kitűnő bázisolaj masszás-, és testolajokba. Segítséget nyújthat a száraz és igénybevett bőr ápolásában, illetve ekcémás vagy más bőrproblémák kezelésében is.

Tárolás: Bontatlanul, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen 15-18 hónapig tárolható.
A szavatosság pontos megőrzésének dátuma az üvegen feltüntetésre kerül.
A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok ne veszítsenek magas minőségükből.
Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!

Kiszerelés: 100 ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.