Az enyhén sárgás színű, egzotikus ízű olaj, a tűlevelek, és a friss gyanta illatát idézi fel.
100% természetes, szűretlen olaj, minőségi, szigorúan ellenőrzött és tisztított, a Himalája déli régiójából származó pínea fenyőmagból, hagyományos kézimunkával hidegen sajtolva.
Egyedülállóságát annak köszönheti, hogy a magot azon a bizonyított hőmérsékleten tároljuk, amin az megőrzi kifogástalan minőségét. (nem avasodik, nem szárad ki és védett a kártevőktől) Így garantáljuk, hogy hetente, egész éven át, mindig frissen sajtolt fenyőmag olaj kerül palackozásra. A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltűntetett gyártási szám.

Felhasználási javaslat: A 100% természetes, hidegen sajtolt fenyőmag olaj gazdag többszörösen telítetlen zsírsavakban (Omega-3, Omega-6).
Az omega-3 zsírsav támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.
Csökkentheti a megemelkedett koleszterinszintet és vérnyomást.
Rendszeres fogyasztása serkentheti az anyagcserét és a vérerek rugalmasan tartásával fokozhatja a vérképzést. Különböző allergiák kezelésében, gyomor és gyombélfekély esetén is hatásosnak bizonyulhat. Élénkítheti az agyműködést, a memóriát.
Erősítheti az ideg-, és immunrendszert, enyhítheti a krónikus fáradtság tüneteit.
Külső - belső alkalmazása hatásos lehet pikkelysömör, ekcéma, csalánkiütés esetén.

Kiszerelés: 100 ml

Tárolás: Bontatlanul, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen 15-18 hónapig tárolható.
A szavatosság pontos megőrzésének dátuma az üvegen feltüntetésre kerül.
A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok ne veszítsenek magas minőségükből.
Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.