Jellegzetes, tipikus gyümölcs íze, mély bordó színe a gondosan kiválasztott kitűnő friss alapanyag, a speciális technológia és a sok éves tapasztalat eredménye.
100% természetes, minőségi, szigorúan ellenőrzött és tisztított feketeribizliből, klasszikus balsamico eljárással előállított - közel 5 évig tölgyfahordóban érlelt – balzsamecet.
Az eredeti balzsamecet a friss gyümölcs befőzött levéből készül, amit tölgyfahordóban tárolnak. A tárolási idő növekedésével az ecet arányosan veszít a folyadéktartalmából és besűrűsödik. Ezáltal aromái intenzívvé válnak, csökken a savassága, lággyá és megfelelő édességűvé válik.

Kiszerelés: 100 ml

Tárolás: Az ecet, fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó, és ilyen körülmények között a minőségét gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi.
Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba. 
Szűretlen, hígítatlan balzsamecet, ezért használat előtt rázzuk fel!