Jóleső, kellemes aromáját a kíméletesen pirított dió adja, ami minden vele készített ételben kiemelkedően érvényesül.
100% természetes szűretlen olaj, minőségi, szigorúan ellenőrzött és tisztított osztrák dióból, hagyományos kézimunkával hidegen sajtolva.
Egyedülállóságát annak köszönheti, hogy a magot azon a bizonyított hőmérsékleten tároljuk, amin az megőrzi kifogástalan minőségét, nem avasodik, nem szárad ki és védett a kártevőktől. Így garantáljuk, hogy hetente, egész éven át, mindig frissen sajtolt dióolaj kerül palackozásra. A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltűntetett gyártási szám.

Felhasználási javaslat: A 100% természetes, szigorúan hidegen sajtolt dióolaj nagy mennyiségben (74%) tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat (Omega-3,-6-,-9). Ebből 13% az Omega -3 . Az Omega - 3 zsírsav támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. Csökkentheti a megemelkedett vérnyomást és koleszterinszintet. Magas linolsav (Omega-6) tartalmának köszönhetően segíthet a reumatikus ízületi gyulladásos tünetek csillapításában. Továbbá gazdag E- vitaminban (12 mg/ 100 g termék), ezért pozitív hatással lehet az immunrendszerre és idegrendszerre is. Segíthet a trombózis és vérrögképződés veszélyeinek, valamint az érelmeszesedés kockázatainak kivédésében, megelőzésében.
Gombás fertőzések és emésztési problémák esetén is hatásosnak bizonyulhat.

Kiszerelés: 250 ml

Tárolás: Bontatlanul, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen 15-18 hónapig tárolható.
A szavatosság pontos megőrzésének dátuma az üvegen feltüntetésre kerül.
A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok ne veszítsenek magas minőségükből.
Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.