Különleges ecetspecialitás 5%-os savtartalommal, melynek intenzív, gyümölcsös íze a pincetechnológiának és a sok éves tapasztalatnak köszönhető.
100% természetes, fahordóban érlelt gyümölcsecet, kizárólag minőségi, szigorúan ellenőrzött és válogatott, friss cseresznye levéből erjesztve. Hozzáadott adalékanyagokat – tartósítószert, aromákat, színezőket. Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba. Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Kiszerelés: 250 ml

Tárolás: Az ecet, hűvös, száraz, fénytől védett helyen, légmentesen lezárva tárolandó, és ilyen körülmények között a minőségét gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.