Mély sárga színe, domináns marcipán- amaretto illata és diós íze teszik sokrétűen felhasználhatóvá, de említésre méltó pozitív élettani hatásai és a szépségápolásban való szerepe is.
100 % természetes, szűretlen olaj, minőségi, szigorúan ellenőrzött és tisztított, hántolt üzbég sárgabarackmagból, hagyományos kézimunkával hidegen sajtolva.
Egyedülállóságát annak köszönheti, hogy a magot azon a bizonyított hőmérsékleten tároljuk, amin az megőrzi kifogástalan minőségét. Nem avasodik, nem szárad ki és védett a kártevőktől. Így garantáljuk, hogy hetente, egész éven át, mindig frissen sajtolt sárgabarackmag olaj kerül palackozásra. A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltűntetett gyártási szám.

Felhasználási javaslat: Kedvező egyszeres és többszörös telítetlen zsírsav-tartalma mellett, E-vitaminban is gazdag (18 mg/100g), ezért felhasználása igen sokoldalú, és értékes az egészségmegőrzésben, valamint a szépségápolásban egyaránt.
Az Omega - 3 zsírsav támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.
Pozitív hatással lehet az immunrendszerre, idegrendszerre, érrendszerre (vérkeringésre) és emésztésre.
Segítséget nyújthat a pajzsmirigy optimális működésében ( alul- és túlműködés esetén is).
Kiváló házi kozmetikum. Széles körben nyújthat védelmet: a haj, köröm és bőr ápolásában.
Minden bőrtípusra ajánlott, különösen száraz, érzékeny, vízhiányos bőrre, de enyhítheti a bőrproblémák, kiütések tüneteit is.
Vízzel könnyen felvihető a megtisztított bőrre, gyorsan felszívódik, nem tömíti el a pórusokat. Arcra és egész testre is alkalmazható. Masszírozzuk be az olajat körkörös mozdulatokkal a bőrbe tusolást követően (félvizesen), de fürdővízbe téve is kiváló (1-2 evőkanál).
Eredményes lehet a narancsbőr (cellulitisz), valamint a terhességi csíkok (striák) kezelésében, rendszeres mozgással ötvözve. (vigyük fel vékonyan a problémás vagy ápolni kívánt felületbe). Alkalmazható a babák érzékeny bőrére is (természetes ápoló, nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagokat).

Tárolás: Bontatlanul, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen 15-18 hónapig tárolható.
A szavatosság pontos megőrzésének dátuma az üvegen feltüntetésre kerül.
A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok ne veszítsenek magas minőségükből.
Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!

Kiszerelés: 250 ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.