A Pödör kendermagolaj szűretlen, melyet csodás mélyzöld színe, a friss fű illata és íze jellemzi. THC mentes (nincs bódító hatása).
100% természetes olaj, egyik legősibb kultúrnövény magvából készül, gondos tisztítást és válogatást követően hagyományos kézimunkával, hidegen sajtolva.
Egyedülállóságát annak köszönheti, hogy a magot azon a bizonyított hőmérsékleten tároljuk, amin az megőrzi kifogástalan minőségét. Nem avasodik, nem szárad ki és védett a kártevőktől. Így garantáljuk, hogy hetente, egész éven át, mindig frissen sajtolt kendermag olaj kerül palackozásra. A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltűntetett gyártási szám.

Felhasználási javaslat: A 100% természetes, szűretlen, szigorúan hidegen sajtolt kendermagolaj nagy mennyiségben (77%) tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat (Omega-3,-6-,-9). Ebből 21,3% az Omega-3. Az Omega- 3 zsírsav támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. Csökkentheti a megemelkedett koleszterin- és triglicerid szintet. Megelőzheti az anyagcsere- problémákat, elősegítheti a megfelelő bélműködést.
Megoldást nyújthat magas vérnyomásra és a vércukorszint helyreállításában, valamint savtúltengés és ízületi gyulladás esetén. Erősítheti az immunrendszert, az érrendszert és a látást. Élénkítheti az agyműködést, memóriát. Kedvező hatása lehet a hormonháztartásra.
Külsőleg pattanások, pikkelysömör, ekcéma, különböző bőrelváltozások, továbbá a száraz, kirepedezett bőr kezelésében is hatásosnak bizonyulhat.
Ajánlott a fürdővízbe spriccelni belőle és 15- 20 percig lazítani, vagy körkörös mozdulatokkal kenjük be vékonyan a problémás-megtisztított - területet.

Tárolás: Bontatlanul, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen 15-18 hónapig tárolható.
A szavatosság pontos megőrzésének dátuma az üvegen feltüntetésre kerül.
A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok ne veszítsenek magas minőségükből.
Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!

Kiszerelés: 100 ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.