Nagyon intenzív sárga szín és ellenállhatatlanul friss íz jellemzi.
100% természetes olaj, magas minőségű, szigorúan ellenőrzött, tisztított és válogatott magból, hagyományos kézimunkával hidegen sajtolva. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Felhasználási javaslat: Nagyon kedvező a benne lévő többszörösen telítetlen zsírsavak aránya. Kiemelkedő az Omega- 3 tartalma (37%). Az Omega-3 zsírsav támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.
Fogyasztása megelőzheti a magas koleszterin, vérnyomás és vérrögképződési problémákat.
E-vitamin tartalmának köszönhetően nagyon jó a bőrnek.
Rendszeres használata segítségünkre lehet a szépségápolásban (száraz bőr, haj, köröm). Vízzel könnyen felvihető a megtisztított bőrre, gyorsan felszívódik, nem tömíti el a pórusokat.

Kiszerelés: 100 ml

Tárolás: Bontatlanul, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen 15-18 hónapig tárolható.
A szavatosság pontos megőrzésének dátuma az üvegen feltüntetésre kerül.
A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok ne veszítsenek magas minőségükből.
Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.