Arany színe, kellemes illata és enyhén füves aromája kellemes összhangot teremt.
100% természetes szűretlen olaj, minőségi, szigorúan ellenőrzött és tisztított, hámozatlan bogáncsmagból készül, hagyományos kézimunkával hidegen sajtolva.
Egyedülállóságát annak köszönheti, hogy a magot azon a bizonyított hőmérsékleten tároljuk, amin az megőrzi kifogástalan minőségét (nem avasodik, nem szárad ki és védett a kártevőktől). Így garantáljuk, hogy hetente, egész éven át, mindig frissen sajtolt bogáncsolaj kerül palackozásra. A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltüntetett gyártási szám. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Felhasználási javaslat: A 100% természetes, hidegen sajtolt bogáncs olajnak nagyon magas (77%) a többszörösen telítetlen zsírsavtartalma és gazdag E- vitaminban (44 mg/ 100g). Csökkentheti a megemelkedett vérnyomást, koleszterin- és vércukorszintet.
Az Omega- 3 zsírsav támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését. Segíthet máj-, epe-, gyomor és emésztési problémák esetén. Kedvezően befolyásolhatja az agyműködést és a szellemi teljesítőképességet.
Smink eltávolítására természetes és egészséges megoldás.
Tipp: Bő vízzel mossuk meg az arcunkat. Tegyünk a tenyerünkbe diónyi olajat és dörzsöljük bele néhány másodpercig a vizes bőrbe. Végül kozmetikai vattakoronggal vagy kendővel töröljük le.

Kiszerelés: 100 ml

Tárolás: Bontatlanul, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen 15-18 hónapig tárolható.
A szavatosság pontos megőrzésének dátuma az üvegen feltüntetésre kerül.
A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok ne veszítsenek magas minőségükből.
Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.