100% természetes, minőségi, kézzel válogatott, nap érlelte almából, klasszikus balsamico eljárással előállított balzsamecet.
Az eredeti balzsamecet a friss gyümölcs befőzött levéből készül, amit tölgyfahordóban tárolnak. A tárolási idő növekedésével az ecet arányosan veszít a folyadéktartalmából és besűrűsödik. Ezáltal aromái intenzívvé válnak, csökken a savassága, lággyá és megfelelő édességűvé válik. Hozzáadott adalékanyagokat - aromákat, színezőket- nem tartalmaz.

Felhasználási javaslat:
Felhasználása különösen sokoldalú. Kedvező élettani hatásait évszázadok óta ismerik a népi gyógyászatban, valamint élelmiszerként és tartósítószerként is régi hagyományokkal rendelkezik.

Kiszerelés:
100 ml

Tárolás: Az ecet, fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó, és ilyen körülmények között a minőségét gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi.
Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.
Szűretlen, hígítatlan gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.