Spárga krémleves

Gyorsan elkészíthető, alacsony kalóriatartalmú, tápanyagban gazdag, nátrium-glutamát és gluténmentes étel.

Akár a gyermekednek keresel valami egészséges ételt, akár a fogyókúrádhoz egy alacsony energia tartalmú élelmiszert, jó döntést hozol. A spárga elkészítésének számtalan módja létezik, de ha ezt megkóstoltad, többé már nem vágysz más ízre! Ráadásul, gyorsan elkészíthető, csupán forró vízzel el kell keverned a tasak tartalmát és már kész is a sűrű krémleves, akár ebédre vagy vacsorára.

Ne feledd! – Ez nem egy egyszerű leves, hiszen nagy adag minőségi fehérjéhez, vitaminhoz, és ásványhoz is jut a szervezeted, miközben óriási adag lesz belőle, ami a legéhesebb embert is tökéletesen eltelíti.

Azonban, ha gyorsan, expressz sebességgel szeretnél fogyni, akkor válaszd az Expressz Diéta csomagot, és 5 napon át csak ezeket a ketogenikus hatású ételeket fogyaszd, hogy a ketózis anyagcsere állapotot elérve, éhezés és izomveszteség nélkül, a lehető leggyorsabban leadd a súlyfelesleged. Nincs éhezés, nincs jojó - effektus, csak zsírégetés. Expressz sebességgel a kisebb ruhaméret felé…

Spárgaleves elkészítése: 

A tasak tartalmát add 3 dl forró vízhez, keverd össze, és hagyd állni 5 percig. A legjobb eredményt akkor kapod, ha habverővel kevered. Tilos légmentes edényben (shakerben) összerázni.

Tápértékre vonatkozó információk:

INSTANT SPÁRGA LEVES
TÁPÉRTÉK INFORMÁCIÓK
/ 1 ADAG / A KÉSZTERMÉK
100 G-JÁBAN
/ 1 ADAG- RDA % / A KÉSZTERMÉK
100 G-JÁBAN- RDA %
Energiatartalom , kJ 854 kJ 240,6 kJ    
Energiatartalom, kCal 204 kCal 57,5 kCal    
Protein (g) 24 g 6,8 g    
Szénhidrát (g) 13 g 3,7 g    
ebből cukor(g) 9,9 g 2,8 g    
Zsír (g) 6 g 1,7 g    
ebből telített zsírsavak (g) 1,2 g 0,3 g    
Élelmi rost (g) 3,4 g 1 g    
Só (mg) 1725 mg 485,9 mg    
Vitaminok        
A- vitamin (beta karotin) 375 µg 105,6 µg 47% 13,2%
B1 – vitamin (tiamin mononitrát) 0,4 mg 0,1 mg 35% 9,9%
B2– vitamin (riboflavin) 0,6 mg 0,2 mg 40% 11,3%
B6- vitamin (piridoxin hidroklorid) 0,5 mg 0,1 mg 31% 8,7%
B12- vitamin (cianokobolamin) 0,8 µg 0,2 µg 30% 8,5%
Folsav (pterylmonoglutamin sav) 102 µg 28,7 µg 51% 14,4%
B3- vitamin(nikotonamid) 5,4 mg 1,5 mg 30% 8,5%
Pantotén sav (kalcium pantotenát) 1,8 mg 0,5 mg 31% 8,7%
Biotin (d-biotin) 20 µg 5,6 µg 40% 11,3%
C-vitamin(L-aszkorbinsav) 26 mg 7,3 mg 32% 9,0%
D-vitamin (kolekalciferol) 1,5 µg 0,4 µg 30% 8,5%
E- vitamin ( DL-alfa tokoferil acetát) 4,3 mg 1,2 mg 36% 10,1%
K1- vitamin (fillokinon) 27 µg 7,6 µg 36% 10,1%
Ásványi anyagok        
Kalcium- Ca (kalcium karbonát) 380 mg 107 mg 47% 13,2%
Foszfor- P (ortofoszforsav kálium sói) 480 mg 135,2 mg 69% 19,4%
Magnézium – Mg (magnézium oxid) 113 mg 31,8 mg 30% 8,5%
Vas- I (vas fumarát ) 7,2 mg 2 mg 52% 14,6%
Cink- Zn (cink oxid) 3,7 mg 1 mg 37% 10,4%
Réz- Cu (réz glükonát) 0,5 mg 0,1 mg 50% 14,1%
Jód-I (kálium jodid) 45 µg 12,7 µg 30% 8,5%
Mangán- Mn (mangán szulfát) 0,6 mg 0,2 mg 32% 9,0%
Króm- Cr (krómium klorid) 12 µg 3,4 µg 30% 8,5%
Szelén- Se (nátrium szelenit) 17 µg 4,8 µg 30% 8,5%
Molibdén- Mo (nátrium molibdát) 15 µg 4,2 µg 30% 8,5%
Kálium- K (kálium citrát) 930 mg 262 mg 30% 8,5%
Klór- Cl 603 mg 169,9 mg 75% 21,1%
Aminosavak        
L-leucin 375 mg 105,6 mg    
L-lizin (L-lizin hidroklorid) 60 mg 16,9 mg    
L-karnitin (L- karnitin tartarát) 75 mg 21,1 mg    

*ajánlott napi beviteli érték

Egyéb összetevők: Szója fehérje izolátum, tejpor, fűszerek (spárga, répa, tejszín, hagyma, póréhagyma, fokhagyma, petrezselyem, fekete bors, kurkuma), növényi fehérje (borsó), repceolaj, zab rost, ízesítők (spárga, vaj), napraforgó olaj, csomósodást gátló (szilícium dioxid), emulgeálószer (szójalecitin), só, állományjavító (karragén, szőlőcukor).

Tárolás: száraz helyen
Nettó súly: 55 g
Forgalmazó:
Natur Tanya®

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.