A nevem: Bio Nyírfanedv

„Ösztön vitte rá az embert, és a tapasztalat erősítette meg, hogy a nyírfák vize az egészséges szervezetet támogatja, az elesetett felerősíti.”

Szüleim a nyírfák, akik nyáron magukba szívják, és elraktározzák a tápanyagokat, illetve a napfényből származó energiát, hogy ezt használják a következő évben növekedésükhöz. Ahogy az őszi nappalok rövidebbé válnak a felhalmozott energiát a gyökereikben tárolják, várva a tavaszt, az ébredést. A hosszú és hideg tél alatt pihennek, energiatartalékaik biztonságban vannak a gyökerekben.

Viszont amint megjön a tavasz, megszületek Én is. Felébredek, és készen állok arra, hogy keveredve a gyökerekben tárolt tápanyagokkal áramlani kezdjek egészen a fa tetejéig. Bőséges vagyok, ezért nemcsak szüleim a fák, de az emberek is részesülnek belőlem. Tavasszal, azaz minden évben egyszer, a fák törzsébe fúrt kis lukak segítségével csapolnak le, hogy vizemet palackba zárják, és elfogyasszanak.

Gyártó: a természet

Ezt a nagyon különleges fanedvet maga a természet állítja elő. A nyírfanedv egy évben egyszer gyűjthető, és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a csapolásra és a benne rejlő számtalan éltető elem palackozására.

A nyírfanedv, a nyírfa gyökerétől, az ágak felé áramló, ionizált tápanyagokban gazdag esszencia, a NYÍRFA VÉRE, mely emberi beavatkozás nélkül kerül a palackba. Kitűnő minőségű bio és organikus termék, mely segíthet szabályozni a testfolyadékok pH-értékét, oldott, ionizált részecskéi a sejtek szintjén szívódnak fel. 

 Bio voltamat számtalan elismerés igazolja. Az ízem az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, egy kis édeskés mellékízzel, valamint a fa aromájával. Vitális fanedv vagyok, a káros anyagokat magamba szívom, frissítek, és támogatom  a homeosztázis egyensúlyát. További összetevőim antioxidánsként szolgálnak.“

Nordic Koivu® - Ipari Titokkal védett

Finnországi palackozásom ipari titokként védett, 10 éves kutatómunka eredménye. Organikus környezetben élő hatalmas nedvedző nyírfaerdők a szüleim. BIO palackozásom története, egy 10 éves kutatómunka eredménye, ami ipari titokként lett levédve.

A mai napig kutatnak, vizsgálnak és kísérleteket folytatnak Ionizált, izotóniás szerkezetem további hasznosításáról. Májméregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatással kapcsolatban  orosz szakértői vélemény olvasható.

Bio és Organikus termék

Tárolása: bontatlanul szobahőmérsékleten, felbontva 8°C alatt, 5 napig áll el.
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi:  HU-ÖKO-02
*A termék előállítását ellenőrzi: 
 FI-EKO-101 EU MEZŐGAZDASÁG
Felhasználási javaslat: napi 1dl, reggel éhgyomorra.
Kiszerelés: 
500 ml / 5 napi adag (megjegyzés: bio termék, amit 5 nap alatt el is kell fogyasztani!)

A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Használat előtt jól rázza fel a palackot!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.