A nevem: Bio Nyírfanedv®.

Minden évben egyszer, tavasszal, a természet ébredésével megszületek és elkezdek a nyírfák gyökereitől áramlani felfelé, egészen az ágakig.  

Az emberek a nyírfák törzsének csapolásával palackba helyeznek. Azért teszik ezt, mert gyógyítom Őket.
Bio voltamat számos elismerés igazolja, összetételem az emberi szervezet öngyógyító képességére hat.

A nyírfa vérének is hívnak, mert az emberi vérplazmához hasonló szerkezetem és számtalan összetevőm nagyon gyorsan, a sejtek szintjén szívódik fel. 

A káros anyagokat magamba zárom, szerves anyagokban gazdagon tartom, lúgosítom és megfiatalítom testüket. Enyhítem túlhajszoltságuk, visszaviszem őket abba az időbe, amikor még erejük teljében voltak.

Ipari Titokkal védett Bio Nyírfanedv- Nordic Koivu®
Gyártó: a természet

„Ösztön vitte rá az embert, és a tapasztalat erősítette meg, hogy a nyírfavíz használata az egészséges szervezetet erősíti, a beteget meggyógyítja.”

Megcsapoltuk a nyírfákat!

Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő. A nyírfanedv egy évben egyszer gyűjthető, és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a csapolásra és a benne rejlő számtalan éltető elem palackozására.

A nyírfanedv, a nyírfa gyökeréből, az ágak felé áramló, ionizált tápanyagokban gazdag esszencia, a NYÍRFA VÉRE, mely emberi beavatkozás nélkül kerül a palackba. Kitűnő minőségű bio és organikus termék, mely lúgosít, szabályozza a testfolyadékok pH-értékét.

A nyírfanedv oldott, ionizált részecske állapotban a sejtek szintjén szívódik fel. Megfiatalítja a testet, létrehozva a homeosztázis egyensúlyát.

„Az ízem az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, egy kis édeskés mellékízzel, valamint a fa aromájával. Ízem ugyanolyan élénkítő, mint tartalmam. Az emberek az első korty után rájönnek, hogy sohasem kóstoltak hozzám foghatót. Vitális fanedv vagyok, oldott, ionizált részecske állapotban a sejtek szintjén szívódok fel, létrehozom a homeosztázis egyensúlyát. További összetevőim antioxidánsként szolgálnak.
A káros anyagokat magamba szívom, egyúttal frissítek, méregtelenítek és lúgosítok. “

Szét vagy csúszva? 2 nap alatt összeraklak!

 • Elűzöm fáradtságodat
 • Híres vagyok a böjtölők körében
 • Sportolóknak izotóniás ital
 • Betegeknek gyógy-elixír (lúgosítás, méregtelenítés, pH egyensúly)
 • Antihisztamin tulajdonságom az allergiás tüneteket enyhíti
 • Májvédő és gyulladáscsökkentő tulajdonságaimat  az oroszok szakértői
  véleménye igazolja
 • Felszámolom a külső „kivetítőiden” (haj, bőr, köröm, kötőszövet)
  megjelenő elváltozásokat.
 • Külsőleg is használhatsz!

Összetevők:

Heikki Kallio professzor;
„A színtelen folyadék, számtalan makro-, mikro- és nyomelemet tartalmaz oldott, ionizált állapotban, ami gyors sejtszintű felszívódást mutat a szervezetben. Nagyobb mennyiségben ezek közül is főként: kálium, kálcium, nátrium, magnézium, mangán, foszfor, cink, réz….

Betulint, komplex szerves savakat (főként: nikotinsav, almasav, glutaminsav…), fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket, és fitoncidákat (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére) tartalmaz kimutatható mennyiségben.

Összetevői alapján a Nordic Koivu® nyírfanedv egy magas biológiai hasznosulású, természetes élelmiszertermék. Gyorsan felszívódó izotóniás folyadék, ami nem nehezíti el a gyomrot, ezért fogyasztást sportolóknak is ajánlom.

Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére, meleg nyári napokon vagy erős fizikai igénybevétel esetén.”

Bio és Organikus termék

Tárolása: bontatlanul szobahőmérsékleten, felbontva 8°C alatt, 5 napig áll el.
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi:  HU-ÖKO-02
*A termék előállítását ellenőrzi:
 FI-EKO-101 EU MEZŐGAZDASÁG

A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Használat előtt jól rázza fel a palackot!

Felhasználási javaslat:

 • Van 2 napod? Gyors kúra:

Egy gyors variáció a nyírfanedvre: 2 nap, 2 üveg. Gyorsan formába hoz, ha szét vagy csúszva! Igyál meg 2 nap alatt 2 üveg nyírfanedvet, úgy, hogy 1 palack tartalmát 5 részre oszd el egy nap.

Étkezések előtt idd és tartsd egy kicsit a szádban, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék.

 • Lúgosítanál, méregtelenítenél? Told ki a kúraidőt:

Ezt a kúrát akkor javaslom, ha egyszerre több tünet is gyötör, rég nem volt időd magadra és ez az állapot a külső kivetítőkön (haj, bőr, köröm, kötőszövet) is erősen látszik.

A kúraidő 40 nap (8 üveg). Igyál minden reggel éhgyomorra 1 dl nyírfanedvet. Kicsit hagyd a szádban, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék!

Tarts be 4 szabályt: Minden nap 3 liter folyadék. Egyél naponta 5-6 alkalommal, de egyszerre nem többet, mint az ökölbe szorított kézfejed. Rágj! - minden egyes falatot rágj meg alaposan. Egy héten 3-szor 1 órát csak magaddal foglalkozz, szakíts időt magadra.

 • Böjtölnél egyet? Totális átalakulás:

A böjt a nyírfanedv kúrák csúcsa. A nyírfanedv ionizált alkotóitól újjászületik az ember, hátrahagyva a rossz beidegződéseket.  A böjt alatt nem fogyasztunk szilárd táplálékot, minden tápanyagot folyékony formában veszünk magunkhoz, ennek egy részét nyírfanedv formájában.

Adagolás: napi 1 üveg nyírfanedv, 5 részletben. A kúraidő 1-10 nap. Ha 2 napnál tovább böjtölünk, az egyenletes vércukorszint érdekében 500 ml nyírfanedvhez 20ml C- típusú juharszirupot kell adni és azt kell 5 részletben elfogyasztani, úgy, hogy egy kicsit a szánkban tartjuk lenyelés előtt, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék.
A juharszirupos nyírfanedvből 1 dl töltsünk pohárba és adjunk hozzá 1-2 dl forrásvizet.

A folyadékbevitelt 3,5-4 literre szükséges emelni a böjt alatt. Amikor böjtölünk fontos szerepet kap a testmozgás és a meditáció! Kérlek, erről se feledkezz meg.

 •  Külsőleg: Bőrkúra

A nyírfanedv molekuláris szerkezete a bőr számára fontos alapanyag.
Táplálja, és sejtszinten hidratálja azt. A fáradt, fakó bőrt üdévé, rózsássá varázsolja, pH értékét egyensúlyba állítja.
Gyulladáscsökkentő tulajdonságai felületi hámsérülések, sebek, fekélyek, bőrproblémák (pattanások, psoriasis, ekcéma) kezelésére teszi alkalmassá. Naponta legalább 2x (reggel és este), masszírozzuk be az érintett területen vagy tegyük pumpás fejjel ellátott palackba és permetezzük a felületet.
Alkalmazd az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén is!

 • Hajtáplálás, fejbőr méregtelenítés;

Húgysav, ecetsav, sósav, csersav, tejsav… csak néhány savanyító pH háztartást eltoló melléktermék. A XXI. századi ember ellenségei, természetellenes életmódunk végtermékei, betegségünk alapjai. Ezek a savak a fejbőr mobil ásványi anyag raktárait is célba veszik. A hajszálak elvékonyodnak, elgyengülnek.

Hajhullás, fejbőrzsírosodás, erős korpaképződés, seborrhea vagy pattanások jelennek meg. A nyírfanedv fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a savasodás következményeit, sejt-szinten regenerálja a hajhagymákat és tölti fel azok raktárait. Száraz fejbőrbe masszírozzuk be, a probléma fokától függően heti 2-3x vagy akár mindennap, nem kell lemosni.

Ötlet: ha hullik a hajad, ne sampont használj, moss hajat szíriai színszappannal.

 • Sportolsz?

A nyírfanedv izotóniás ital. Az edzések és a versenyek alatt a sportolók vízfogyasztását korlátozzák, mivel a víz nem szívódik fel azonnal az emberi testben, amitől a gyomor nagyon nehéz lesz.

A nyírfanedv könnyedén felszívódik, az izmokat oxigénnel látja el az anyagcsere folyamatokban.

A nyírfanedv természetes elemei segítik a test só - víz háztartásának fenntartását. Szakértői vélemény itt olvasható az Orosz Föderáció Sport-Turisztikai és Ifjúsági Minisztériuma, Össz-Orosz Mozgás-kultúra és Sportkutató-intézet, Szövetségi Állami Intézettől.

Kiszerelés: 500 ml / 1-5 napi adag

Részletesebben:

Ipari titokkal védett, Bio Nyírfanedv! >>>

Fogyókúrás termékválasztó: ez segít!  >>>