Ez a hajcsepp egy exkluzív kezelési eljárás,
hajhullás, fejbőrzsírosodás, és fejbőr korpa ellen.

A receptúrát a növények világa ihlette, hiszen a természetben ahhoz, hogy bőséges termést takaríthassunk be, szépséges és dús növényeink legyenek, szükséges előbb átforgatni a földet, aztán alácsövezni és termékennyé tenni (trágyázni) azért, hogy optimálissá tehessük a fejlődésüket. Ennek a hajcseppnek a megalkotásánál figyelembe vettük ezt a természeti törvényt és a növényi összetevőket is ennek megfelelően válogattuk (Bojtorján gyökér, levendula, orvosi zsályalevél, körömvirág, Ginkgo biloba, mentol és kámfor), elkerülve az SLS-, SLES-, paraben-, mesterséges szín- és illatanyagokat.

Így született meg a NEWCAP® hajcsepp

ami segíti a hajas fejbőr méregtelenítését, és oxigénnel, illetve egyéb tápanyagokkal való ellátását. Fokozza a hajas fejbőr keringését és szabályozza a faggyúmirigy termelést. A véráram útján egészen a haj gyökeréig szállítja tápanyagokat, melyekre szükség van ahhoz, hogy a haj újranövekedését, dúsulását stimuláljuk, és a fejbőr pH-értékét szabályozzuk. Termékünk bőrgyógyászatilag is tesztelt!

Szebb, erősebb, és sűrűbb haj!

  • Ott fejti ki a hatását, ahol a haj élete kezdődik: a gyökereknél és a szőrtüszőnél.
  • Semlegesíti a szőrtüszők fogékonyságát, s így "érzéketlenné" teszi azokat az androgén hormonokra.
  • Biztosítja a haj számára az összes aktív tápanyagot, melyek az újranövekedéséhez elengedhetetlenek.
  • Semmiféle ellenjavallata nincs!

Összetevők: Víz, alkohol, Bojtorján gyökér, levendula, orvosi zsályalevél, körömvirág, ginkgo biloba, mentol és kámfor.

Felhasználási javaslat: Minden nap vigye fel egyenletesen a száraz hajas fejbőrre, a pipetta segítségével. Masszírozza újbegyeivel a felületbe, míg a készítmény teljesen fel nem szívódik. A kezelés teljessége érdekében a hajcsepp mellett alkalmazza a NewCap® hajsampont, heti rendszerességgel.
Kiszerelés: 50 ml, pipettával

Részletesebben:

Szerves hajsampon és balzsam >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.