Főmenü Termékeink
Natúr élet ha...

Natur élet ha… allergiás vagy!

Rengeteg allergén okozhat kellemetlen tüneteket. Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója, ártalmatlan anyagokra. Ilyenkor a szervezet kémiai anyagokat termel, melynek hatására orrviszketés, orrfolyás, szemviszketés, könnyezés, gyulladások, bőrallergiák és emésztőrendszeri reakciók jelentkeznek.

Natur élet ha… virágevő vagy!

Melyik lesz a Te kedvenc ehető virágod? Sok gyomnak nevezett növény, mint például a pitypang vagy a cikória, salátába vagy szendvicsekbe téve ehető, de a csalán és az ecsetpázsit fű is elfogyasztható. A rózsát például C-vitamin tartalma miatt esszük, de még a lila orgona is ehető és ízletes. 

Natur élet ha… bogárevő vagy!

Ha mindannyian átállnánk a rovarok evésére, a világ egy nagyon más hely lenne. Akár 33% -al csökkenthetőek lennének az átlagos élelmiszerárak a legtöbb országban. 18%-al csökkenne a világszintű üvegházhatású gáz kibocsátás, és 30% visszanyerhető lenne a föld felületéből, a szarvasmarha iparágtól. Eddig...

Natur élet ha...tavaszi fáradtság gyötör!

Bár a természetgyógyászok régóta hangoztatják, hogy a depresszió, a meddőség, az inzulin rezisztencia, a pajzsmirigy rendellenességek vagy éppen a krónikus fáradtság tünetei szoros összefüggést mutatnak testünk D-vitamin szintjével, mindezt hivatalos számadatokkal csak, 2013.-ban sikerült alátámasztani.

Natur élet ha… argán olaj használó vagy!

Az Argán olaj a leggazdagabb összetételű olaj, aminek sokféle a felhasználási területe is. Halványítja az öregedési foltokat és a bőrcsíkokat, kitűnően kezeli az olyan bőrbetegségeket, mint a rozácea, pattanásos hegek, öregedési foltok, de dekoltázs, köröm és hajvég ápolóként is verhetetlen.