Termékeink Főmenü
Natúr élet ha...

Natur élet ha… argán olaj használó vagy!

Az Argán olaj a leggazdagabb összetételű olaj, aminek sokféle a felhasználási területe is. Halványítja az öregedési foltokat és a bőrcsíkokat, kitűnően kezeli az olyan bőrbetegségeket, mint a rozácea, pattanásos hegek, öregedési foltok, de dekoltázs, köröm és hajvég ápolóként is verhetetlen.

Natur élet ha...tavaszi fáradtság gyötör!

Bár a természetgyógyászok régóta hangoztatják, hogy a depresszió, a meddőség, az inzulin rezisztencia, a pajzsmirigy rendellenességek vagy éppen a krónikus fáradtság tünetei szoros összefüggést mutatnak testünk D-vitamin szintjével, mindezt hivatalos számadatokkal csak, 2013.-ban sikerült alátámasztani.

Natur élet ha… medvehagyma rajongó vagy!

A hétvégén a piacon jártam, ott tűnt fel a kis csomókba kötött medvehagyma, felkaptam két adagot és hazasétáltam a napsütésben, út közben pedig lopva meg-megszimatoltam a ragyogó fokhagymás illatot… Egy darabig gondolkodtam, hogy mit kezdjek velük, a választás pedig végül a pesztó készítése lett.

Natur élet ha… éltető energiákat keresel!

A Feng shui egy 3000 éves kínai térrendezési tudomány. Ennek eszközei a  szivárványkristályok melyek segítségével pozitív energiákat (csí-t) szabadíthatsz fel otthonodban, mely kihat mindennapi életedre. Tereld pozitív irányba az életed, áramoljon az éltető energia, ami mentális és testi egészségünk alapja!

Natur élet ha… színszappan kedvelő vagy!

Dobd ki a tusfürdőd, samponod, intim mosakodód és testápolód. Itt vannak a Szíriai Oliva Színszappanok! 0,001% lúgtartalommal és 2000 éve változatlan kézi technikával készítve. Használd hajmosáshoz, arctisztításhoz, tusfürdő helyett ezeket a vegyi anyagoktól mentes, hipoallergén, természetes lágy higiéniákat.