Aktív folttisztító oxigén, fehér és színes ruhákhoz is.

Foltokra és makacsságokra. Gazdaságos, allergiamentes, természetes, környezetbarát, 100%-ban lebomló.

Baktérium- és csíraölő. Ez alkalmassá teszi a fehérnemű, pelenka vagy betegek ruháinak fertőtlenítésére. Minden szerves foltot eltüntet (tea, kávé, zsír, olaj, vörösbor, fű, vér, gyümölcsfoltok), kitűnő a fehér anyagok beszürkülése ellen, de színes ruháknál is alkalmazható. Környezettudatos Folttisztítást Kívánunk! 

Környezetre ártalmatlan tisztító - fehérítő hatású vegyület.

Vízzel érintkezve aktív oxigén szabadul fel, ennek köszönhető folteltávolító képessége.
A folttisztító só vízben gyorsan bomlik aktív oxigént felszabadítva, így igen erős tisztító, fehérítő, folteltávolító és szagtalanító képessége van. Széles körben alkalmazzák a legkülönfélébb tisztítószerekben, például mosodai tisztítószerekben, ipari fehérítőkben és kárpittisztítókban, kiválóan alkalmazható a mosódió mellé mert fokozza a mosóhatást.

A termék rendelkezik fertőtlenítő hatással is.  Ezen kívül alkalmazható intézményi és otthoni tisztítószerként, szennyvíztisztító vegyszerként.

A folttisztító só szemcséit vékony filmréteggel védik, mivel könnyen reakcióba lépne akár a levegő páratartalmával is. A védő film miatt nem célszerű rövid, fél órás mosóprogramhoz alkalmazni. Előáztatás, vagy normál idejű mosó program esetén leoldódik a filmréteg, és a folttisztító só tökéletesen kifejti a hatását.
Ha rendkívül makacs szennyeződés van a ruhákon, előző este folttisztító sós langyos vízbe áztasd be őket, és másnapra  eltűnnek a foltok.

Előnyök: Gazdaságos, allergiamentes, természetes, környezetbarát, 100%-ban lebomló.
Felhasználási javaslat: 1- 2 evőkanál a szennyezettség függvényében. Közvetlenül a foltra vagy a mosógép mosópor adagoló rekeszébe. Előáztatáshoz is.
Kiszerelés: 400 g /57 adag
Figyelmeztetés: Gyermekek kezébe nem kerülhet. Lenyelve ártalmas, lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, és a csomagolást a címkével együtt az orvosnak meg kell mutatni. Tűzveszélyes. Szembe kerülve alaposan ki kell öblíteni és orvost fel kell keresni! Száraz helyen tárolandó.

Biztonsági adatlap >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.