Nyugalomra vágyik? Munka közben lazítana?
Kellemes zenét keres egy romantikus estéhez?

Tartson velünk a Relax DVD sorozattal a Föld legszebb tájaira!
Gondolt már arra, hogy mozgóképes festménnyé változtassa televízióját, számítógépe monitorját, esetleg projektorral mozgó óriás poszterré varázsolja nappalija falát?

A Relax DVD koncepció filmjeiben csak a természet képei láthatók, történet nélkül, relaxáló hangulatú zenei kísérettel. A sorozat második darabjának javarészét Európa legszebb vízi paradicsomában forgattuk, a horvátországi Plitvicei tavaknál és a Krka Nemzeti Parkban.
A gyönyörű vízesések harmóniát sugárzó képei ihlették a címet is. A csendes víz nyomában még ellátogatunk a Kornati Nemzeti Park kopár tengerparti szikláihoz, illetve egy nagy ugrással Patagónia tavaihoz, forrásaihoz és örök hóval borított hegycsúcsaihoz.

A szerző ajánlása: számítógépen, háttérként a munka szünetében. DVD játszóval, elalvás előtti relaxáláshoz, beszélgetés háttereként.

Megjelenés: 2008.
Műsoridő: 52 perc + extra (részletek a Relax DVD sorozat többi részéből)
Hangulata: relaxáló, meditatív.
Számok és tájak:1. Plitvice Nemzeti Park 2. Kornati Nemzeti Park 3. Krka Nemzeti Park 4. Patagónia
Zene: Két választható zene, egy nyugodtabb relaxáló válogatás Kövi Szabolcs 2006-előtti albumaiból, illetve a 2006-os Zarándok című dinamikusabb lemeze végig (azaz összesen 104 perc zene).
Operatőr, vágó: Prech Márton
Zeneszerző: Kövi Szabolcs

Részletesebben:

Kövi Szabolcs meditációs hanganyagai  >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.